دکتر نجات پور
من خیلی تردید داشتم که بخوام برم مطب بخصوص که مسیرش برام راحت نبود
هیچ نمونه کاری از دکتر ندیده بودم نه پیج اینستاگرام داره و نه هیچ سایت فعالی! ولی از خواهر همسر دوستم که متخصص بیهوشی هست و برای عملهای دکتر کنارش بوده شنیده بودم که کارش خوبه
به واسطه همین توصیه رفتم
هزینه مشاوره 85 بود(دکتر سامی 60 یا 65 بود درست خاطرم نیست)
مطب شلوغتر از مطب سامی بود(شاید یکی از دلایل این باشه که هزینه جراحی دکتر نجات پور خیلی مناسب تره نسبت به دکترهای دیگه!هزینه جراحی 20 میلیون گفته شد-دکتر سامی 34 میلیون)
اکثر افراد حاضر در مطب چند روز قبل عمل کرده بودن و برای برداشتن گچشون اومده بودن که خوب چیز خاصی مشخص نبود صورتهای کبود و بینی ای که اصلا پیدا نبود، البته کبودیها خیلی وحشتناک نبود.در حد معمولی
چند نفر هم بودن هفته قبل عمل کرده بودن وبرای تعویض چسب اومده بودن.عکسهای قبل و بعدشون رو نشون دادن.همگی خیلی نایس بودن و با خوشرویی حتی اجازه میدادن که شما عکس بسته از لب و بینیشون بگیری
ولیییییی
متاسفانه اصلا با سلیقه من جور نبود بینیا
فقط یه بینی رو دیدم که اکی بود و خود اون خانم زمینه چهره اش خیلی ناز بود.تیغه بینیش خیلی اکی بود و بینی جدید به چهره اش خیلی میومد
مابقی این افراد(میدونم یه هفته خیلی زمان مناسبی نیست برای نظر دادن در مورد عمل بینی ولی به هر حال چیزیه که من دیدم و من شانس اینو نداشتم که نمونه هایی که از عملشون بیشتر گذشته باشه ببینم)
در بین این افراد یک خانم هم بودن که بینی گوشتی داشتن عکس قبلشون رو نشون دادن خوب بینی گوشتی خیلی بزرگی داشتن ولی متاسفانه از نظر من بعد از جراحی که یه هفته ازش گذشته بود حداقل از سایز بینی چیزی کم نشده بود مدلشم هم تغییر فاحشی نداشت