2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام دوست عزیز خیلی لطف میکنی که میای واطلاعاتت رو میزاری،برامون چقدر زمانهای عمل باستان نڙاد دوره ...

مطمینی گفتی ترمیمی هستی؟ آخه روزی فقط یک عمل ترمیم میپذیره واسه همین دیر وقت عمل میده. تازه من کادر درمانم اینجوری بهم وقت داد🤔 و گفته بودم همکار هستیم. من اردیبهشت زنگ زده بودم اگر اشتباه نکنم(از بس زنگ زدم جاهای متعدد صادقانه بگم خوب خاطرم نیست فقط مطمینم بیش از دو ماه بوده از تماس تا ویزیت اونم کلی منت گذاشتن که بخاطر همکار بودن و...)

دوست عزیز لطفا هر چی شد وهرجا رفتی وبه هر نتیجه ای رسیدی بیا واینجا بگو خیلی ممنون میشم ازت ودعات می ...

حتما میگم بهت.  ممنونم بخاطر دعای خیرت. من 6 مرداد نزد مجیدی و 12 مرداد نزد امیری زاد وقت دارم میام بهت میگم. فقط مجیدی رو شک دارم برم یا نه یکی اینکه سنشون کمه دوم اینکه هر چی دیدم عمل اول بوده. یعنی اگه عکسای اینستاگرام ش واقعی باشه که مال هیچ پزشک زیبایی واقعی نیست، شاهکاره. اگر من تو حوزه زیبایی بودم یقینا فقط عکس واقعی میذاشتم که انتظارات افراد منطبق با واقعیت باشه براشون کاخ امید ساختن و ویرانه تحویل دادن به نظرم مصادق بی شرفی کاری هست.  تقوی هم هنوز وقت ندادن بهم. فعلا هم گزینه دیگه ای ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز لطفا هر چی شد وهرجا رفتی وبه هر نتیجه ای رسیدی بیا واینجا بگو خیلی ممنون میشم ازت ودعات می ...

راستی یه صفحه هست اینجا به نام ترمیم بینی 477 صفحه س من شروع کردم مطالعه کردنش /البته امیدوارم صادقانه نوشته باشن/ اگه نخوندیش به نظرم یه نگاهی بنداز. پیشنهاد میکنم هر چی میخونی رو بهش سندیت و اعتبار حداکثر 50 بده، هر چی رو حضوری میبینی اعتبار بیشتر بده.

مطمینی گفتی ترمیمی هستی؟ آخه روزی فقط یک عمل ترمیم میپذیره واسه همین دیر وقت عمل میده. تازه من کادر ...

بله منشیش گفت  کارت چیه گفتم کارم ترمیمه

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
بله منشیش گفت  کارت چیه گفتم کارم ترمیمه

نمی‌دونم واقعیتش. من تمام کارامم انجام دادن و گفتن فقط سال دیگه 25 آبان. که من اونجا چیزی نگفتم لیکن من احتمالا همین امسال باید عمل کنم چون اصلا سال بعد ایران نیستم

نمی‌دونم واقعیتش. من تمام کارامم انجام دادن و گفتن فقط سال دیگه 25 آبان. که من اونجا چیزی نگفتم لیکن ...

وای خدای من شایدم من اشتباه میکنم نمیدونم😭😭

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
من حدود ۱۲ سال قبل دانشجوی کرمانشاه بودم پیش یه خودشیفته به نام علی حسینی عمل کردم که ای کاش و ای کا ...

عزیزم میتونی یه دختر بگی بین این همه دکتر که برای بینی گوشتی عالی باشه 

البته برا اول هست عمل میکنم بینیم یکم پهنه ولی کوتاس 

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
عزیزم میتونی یه دختر بگی بین این همه دکتر که برای بینی گوشتی عالی باشه  البته برا اول هست عمل ...

تا جایی که می‌دونم کار محمد مجیدی و حامد عباسی زیباست برای عمل اول.  اما خوب همون طور که میدونید زیبایی کاملا سلیقه ای هست و حتما باید خودت ببینی. از این این دو نفر به سلیقه من کار مجیدی خیلی زیباست لیکن عباسی سن و سال دار تره و تجربه بیشتری داره شاید ریسک خرابکاریش کمتر باشه.

از من به شما یادگاری هم با صبر انتخاب کن هم دو دو تای مالی نکن. چون بعدها کلی هزینه روحی و مالی متوجه کسایی میشه که بار اول عملشون بد شده.  من شخصا سنم کم بود اون زمان و نمیدونستم این تصمیم مهم چقدر تحقیق و صبوری میخواد.

من دکتر نجفی رو تعریفشو شنیدم ولی ۴ تا ۵ می گیره

همین دکتر دماغ منوو خراب کرده محمد رضا نجفی قبلشم بزرگ بود الانشم همون از نیم رخ بزرگ دراز خودش میگه ورم نهایت ورم چقدر میخواد باشه 

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
تا جایی که می‌دونم کار محمد مجیدی و حامد عباسی زیباست برای عمل اول.  اما خوب همون طور که میدونی ...

درسته گلم خیلی حساسم هستم ، بینیم خوبه فقط سرش پایینه و پهنه یکم ، پل بینیم پهنه 

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
یعنی دکتر خوب ک ۲۰ تومن پول جراحیش باشه نیست؟

دوست عزیز طی تحقیقاتی که من انجام دادم یه چند نفر هستن که رِنج قیمتی ۲۰ دارن اسمشونو براتون مینویسم ولی هیچ کدوم رو تایید نمیکنم خودتون راجبعشون تحقیق کنین ببینین از کار کدوم خوشتون میاد و کدوم ناراضی کمتری دارن..موفق باشید

بلاجی/جهاندیده/امیرحسین محمدی مفرد/میلانی/شبنم شادابی/مرتضی جعفری

اینا دکترایی بودن که تقریبا هزینه ی جراحیشون از ۲۰ شروع میشد باز بستگی به نوع بینیتون داره که هزینه کمتر یا بیشتر میشه...

2810