2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست
سلام دوستای گلم من دقیقا یک ماهه ک عمل کردم با روزی طلب تو همدان وقتی اتل رو برداشتم اصلا ورم نداشتم ...

سلام عزیزم کجی ،غیر قرینگی پره ها و سوراخ ها می تونه بر اثر ورم باشه و اگر از بینی خوب مراقبت کنی چیزای تند و شور وفست فود واینا نخوری از مایعات و دم کرده بابونه غافل نشی سعی کنی طاقباز بخوای وسرت یه خورده بالاتر قرار بگیره مثلا دوتا بالش بگذاری بینی ت شبیه همون روزی که اتل رو برداشتی می شه من خودم این تجربه داشتم با اینکه ورمم خیلی نبود و بینی م تقریبا باریک به نظر می رسید ولی بعد از آتل حس می کردم زشت وبی حالت شده در حالی روز اولی که آتل رو برداشتم خیلی دوسش داشتم.نگران نباش در حال حاضر فقط بهش زمان بده وصبر داشته باش.بعد از ۶ماه اگر بینی ت استخوانی باشه تا حدود زیاد فرم اصلیش مشخص می شه.الکی از الان غصه نخور.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا چی بگم شهناز جون فقط امیدوارم ورم باشه چون من کلا زیاد کبود نشدم میترسم اینم ورم نباشه و فرم اص ...

عزیزم سلام.شما نوک بینیت درست سد؟من یه ماهه عمل کردم نوکش دراز و بزرگه مثل پینوکیو.یعنی درست میشه؟

❤🌷❤بچه ها سلام❤🌷❤ در ادامه گفتن تجربه‌ام در مورد اثر آلوئه‌ورا برای دوران بعد از عمل، امروز میخوا ...

سلام عزیز شما پیش کی عمل کردید؟ من می خام پیش سامی عمل کنم وقت گرفتم برای ویزیت . بینی ام گوشتی ایه و پرریسک. یک بینی طبیعی می خام. مطب گردیهات را خوندم ولی نفهمیدم پیش کی عمل کردید

بچه ها من كاراي حق پناه رو دنبال ميكنم و مدل عملشو ميپسندم. كسي باهاش تجربه عمل داشته خودش يا نزديكا ...

سلام عزیزم ، شما با کی عمل کردین بالاخره؟ منم نوبت عمل گرفتم با حق پناه، بینیمو دید و گفت خیلی عالی میشه، استخونی هست و پل و انحراف داره، میخواستم تجربه ات رو بگی عزیزم

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
شیرازیا کدوم دکتر واسه عمل بینی خوبه

من قبلا توی تاپیکتون گفته بودم میخوام با دستغیب عمل کنم که فعلا تعطیله، رفتم پیش حق پناه و بینیمو دید گفت خیلی عالی میشه، عکسم گرفتم و تاریخ عمل قراره برام بزنه، ولی هنوزم دودلم ، نمیدونم، شوهرم میگه وقتی تحقیق کردی میگی یکی از دکترای خوب شیرازه دیگه چرا دودلی، کلا نمیدونم چیکار کنم، از بس شلوغ بود و به سختی نوبتم شد دیگه گفتم بزار کارامو بکنم نهایتش کنسل میکنم، بینیم استخونیه و پل و انحراف داره، بهم گفت خیلی تغییر میکنی و خوب میشی

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘

من الان ١٠ روزه با دكتر سامان عمل كردم هزينه عمل شد ٣٩ تومن ديروز رفتم گچ بينى مو برداشتم بينى من استخونى و بزرگ به همراه انحراف بود كلا بينى من كار زياد داشت توى مطب اكثر بينى ها كوچيك عمل شده من با وجود بيمارى آسم از روز اول عملم راحت نفس كشيدم البته بعد از ٦ ماه دوباره ميام نتيجه نهايى رضايتم و ميگم الان نميتونم قضاوت كنم من از  اين تاپيك خيلى استفاده كردم خواستم بيام نظرمو بگم شايد كسى بتونهاستفاده كنه

به لطف عشق الهى غير ممكن برايم ممكن ميشود 🙏
من قبلا توی تاپیکتون گفته بودم میخوام با دستغیب عمل کنم که فعلا تعطیله، رفتم پیش حق پناه و بینیمو دی ...

منم تو نوبت مشاوره انلاین هستم 

قراره برم تهران دکتر نوری.

هزینشم ۳۰

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
2810