2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

ابجیمم یزد پیش جلیلی منش عمل کرده 

بینیش هم خوب شده 

به مشکلی هم نخورد

خودمم موندم چکار کنم برم یزد ! کرمان بمونم !

۱۸م پیش گدری وقت گرفتم 

۶ اسفند هم پیش محمدخانی 

ی ویزیت بشم دیگه بعدش توکل ب خدا

اگه شما هم ب نتیجه ای رسیدین بگین لدفن 🥺♥️

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
سلام عزیزم  زن داداشم پیش خدارحمی عمل کرده چند سال پیش  بنظر من ک اصلا فرم بینیش خوب نیس ...

اره اصحاب یمین خیلی فانتزی کار میکنه و شانسیه  نمونه های دکتر گدری رو کجا دیدین؟ اینستا داره؟  من پیج اون دکترا رو دارم و نمونه هاشون رو میبینم شما کی عمل دارین؟ من هنوز دارم دنبال دکتر مناسب میگردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابجیمم یزد پیش جلیلی منش عمل کرده  بینیش هم خوب شده  به مشکلی هم نخورد خودمم موندم چ ...

به امید خدا شما هم اگر به نتیجه رسیدی بهم بگو واقعا نمیدونم چکار کنم فعلا فقط پیج ها رو دیدم حالا میخوام دونه دونه نوبت بگیرم برم ببینم چی میگن 

اره اصحاب یمین خیلی فانتزی کار میکنه و شانسیه  نمونه های دکتر گدری رو کجا دیدین؟ اینستا داره؟&n ...

اره رضا گدری ک سرچ کنید پیجشون میاد بالا 

من ۱۸ بهمن پیش گدری وقت گرفتم 

برم ببینم چجوریه !

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
به امید خدا شما هم اگر به نتیجه رسیدی بهم بگو واقعا نمیدونم چکار کنم فعلا فقط پیج ها رو دیدم حالا می ...

گدری تلفنشون معمولا مشغوله 

سرچ کن رضا گدری بعد اینترنتی نوبت بگیر 

من ۳.۴ روز پیش گرفتم واسه ۱۴ روز دگ بهم دادن ساعت ۹ شب 

بقیش کلا پر بود 

از جلیل منش خیلی تعریف میکنن ولی راه دور من نمیتونم برم سخته با بچه 

ی مثال هست میگن زیارت راه دور شفا میده 

اینجام صدق میکنه 😕

من خودم کل این ۳ هزار صفحه رو خوندم 

دنبال دکترهای تهرون 

خیلی هم عاشق سبک دکتر تاری شده بودم 

ولی خب راه دور واقعا سخت بود 

دیگه تصمیم گرفتم همین کرمان ب نتیجه برسم 

عزیزم محمد خانی مطبش کجاست اونم کرمانه؟ 

نه تهران هستن 

نه تهران هستن 

هر وقت ک بودین من ی نمونه از گدری بزارم واسه دوستمه ک ۴۶ روز پیش عمل کرده 

البته من هر جا ک تحقیق کردم همه میگن تو کرمان اصحاب یمین حرف اول رو میزنه 

بعد من بین ایشون و گدری شک داشتم 

خدارحمی و بقیه هم ک کلا جزو لیستم نبودن اصلا ب دلم ننشستن 

ولی خب نمونه های اصحاب یمین هم دوس نداشتم اصلا 😞😞😞

بنظرم گدری خیلی طبیعی تر بود کاراش 

خدایا ما را از این گمراهی نجات ده ☹️🙏🏻

هر وقت ک بودین من ی نمونه از گدری بزارم واسه دوستمه ک ۴۶ روز پیش عمل کرده  البته من هر جا ک تح ...

نه منم اصحاب یمین به دلم ننشست کاراش. صالحی هم به نظرم برای بینی گوشتی کارش خوب باشه . حاج محمدی هم به نظرم بیشتر تو جراحی فک مهارت داره تا بینی ممنون عزیزم الان میرم دکتر گدری هم پیدا میکنم ببینم نمونه های اون چجوریه 

2810