2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
آخییی درست میگین  چه دکتری مد نظرتون هست ؟:( من خسته شدم از بس دنبال دکتر گشتم

ولی شما که قصدش وداری دکترحسنانی خوبه دکرآبیانه وقارونی هم خوبن انشالله عمل خوبی داشته باشی 😘😘

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی این دکترا رو تو تهران میشناسه؟  دکتر مصطفی حسینی امیرحسین محمدی مفرد هومن فرهنگ م ...

من مطب دکتر مجد رفتم ولی نمونه بدون چسب ندیدم قیمتشم حداکثر ۱۶ 

خیلی خوش اخلاق و با شخصیت بود تعریفشو شنیدم از پزشکای دیگه اما نمونه نتونستم ببینم بدون چسب 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
تا یکی دوماه پیش که تلفنشون رو جواب میدادن و تو واتساپ مشاوره میدادن چند بار زنگ بزنین

نه دیگه نیستش تا بعد کرونا کلا هم گویا بعد عمل خیلی پاسخگو نیست ولی من کاراشو دوست دارم 

من مطب دکتر مجد رفتم ولی نمونه بدون چسب ندیدم قیمتشم حداکثر ۱۶  خیلی خوش اخلاق و با شخصیت بود ...

از اون دوتا دکتر دیگه که اسم بردم چیزی نمیدونی؟

دکتری میشناسی که از رو به رو خوب جمع کنه پره هارو کوچیک بشه از نیمرخ هم نیمه فانتزی دربیاره و سربالا

قیمتشم زیاد نباشه خودم یکیو پیدا کردم ولی 25 میگیره و گرونه لامصب

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
از اون دوتا دکتر دیگه که اسم بردم چیزی نمیدونی؟ دکتری میشناسی که از رو به رو خوب جمع کنه پره هارو ک ...

اگر بینیت کم کاره و استخونی یه سر برو سودمند شاید قبول کنه پیجشو نگاه کن منو قبول نکرد 

دوستان کسی این دکترا رو تو تهران میشناسه؟  دکتر مصطفی حسینی امیرحسین محمدی مفرد هومن فرهنگ م ...

ولی بین این سه تا دکتر فرهنگ کم ریسک تره و با تجربه تر مطب گردی منو بخون 

سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنین 

من دماغم کوچولو اما ی کمییی تپله و ی کمی عقابی نمیخام ب همه جاش یا سایزش دست بزنم فقط ی کم سر بالا تر بشه یا صاف بشه و ی کار داعمی باشه اما از عمل باز خوشم نمیاد خیلی مراقبت میخاد 

لطفا ی راه بهم بگین ک داعمی باشه و مراقبتش بالا نباشه لیفت و ژل اینا نمیخام اینا داعمی نیستن 

۰
عزیزم منم پیجشو تو اینستا دیدم شما عمل کردید پیشش؟

آره عزیزم من باهاش عمل کردم حدود 1 ماهه. اما فعلا که اصلا راضی نیستم. باید حداقل 6 ماه منتظر بمونم ببینم نتیجه چی میشه.

ولی بین این سه تا دکتر فرهنگ کم ریسک تره و با تجربه تر مطب گردی منو بخون 

اره ولی مدلی که درمیاره به دلم نمیشینه 

من فانتزی دوس دارم با پره های کوچیک  این دکتر مصطفی حسینی مدلایی که درمیاره خوشم میاد اما ازش 2 نفر ناراضی دیدم تو نی نی سایت... البته رضایتم دیدما ازش

ولی یه موضوع دیگم اینه که متخصص گوش حلق بینی نیست

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
از اون دوتا دکتر دیگه که اسم بردم چیزی نمیدونی؟ دکتری میشناسی که از رو به رو خوب جمع کنه پره هارو ک ...

کیه اون که ۲۵ ؟

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

2810