2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بالاخره براتون تامپون گذاشتن یا نه

تامپون میذارن عزیزم تو مطب گردیم‌گفتم و البته اسپلینت داخلی هم میذارن که باید سه هفته داخل بینی باشه که من‌هفته ی دیگه در‌‌میارم و از یکی از‌‌مریض ها پرسیدم گفت درد نداره و چندشه یکم فقط. خود تامپون هم‌ دیگه دکتر ها بیشترهاشون چرب میذارن داخل بینی و زیاد درد اذیت کننده ای نداره ... ولی حتما هفته ی دیگه اسپلینت داخلیمو دراوردم بهت میگم که درد داشت یا نه

حرير جون امكان داره بعد چند وقت باز هم ميزان رضايت از دكترتون رو بيان كنيد؟  ايشون جزو گزينه ه ...

حتما عزیزم بهت میگم ... راستش من هم گوشتی دیدم هم استخوانی ... ولی بیشتر استخوانی دیدم و مثلا یه گوشتی اومده بود که نسبتا خوب عمل شده بود ولی گفت دکتر اول نمیخواست که عمل کنه و من اصرار کردم که قبول کردن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما عزیزم بهت میگم ... راستش من هم گوشتی دیدم هم استخوانی ... ولی بیشتر استخوانی دیدم و مثلا یه گوش ...

ممنونم ازت🌹

مرسي براي شرح كامل مطب گردي و توضيحاتي كه در مورد  دكتر بيان كرديد

حتما عزیزم بهت میگم ... راستش من هم گوشتی دیدم هم استخوانی ... ولی بیشتر استخوانی دیدم و مثلا یه گوش ...

عزیزم منم بینیم گوشتی ، به نظرتون دکتر موحدی خوب عمل میکنه ،یک ماه دنبال دکتر خوبم ، با اینکه نمونه کارهای دکتر رو ندیدم اما نطرات مثبت زیاد داشته 

دترت کی بوده؟ بابا یه بار می خوای عمل کنی برو پیش بهترین دکتر تا برات عمل کنه عاخه چه کاریه من پیش فرشته عبدالمطلبی عمل کردم قبلشم خیلی خوب تحقیق کردم قشنگ نمونه کاراشو چندتا از بیماراشو دیدم از نزدیک و بعد رفتم عمل کردم الانم خیلی راضیم

عزیزم منم بینیم گوشتی ، به نظرتون دکتر موحدی خوب عمل میکنه ،یک ماه دنبال دکتر خوبم ، با اینکه نمونه ...

راستش من یه نمونه ی گوشتی دیدم که قابل قبول بود.البته  ۲ ماه بود عمل کرده و ورم داشت. باهاش مشاوره شدی ؟ چون معمولا میگه که عملت ارزش داره یا نه ... چون خودم هنوز مدت زیادی نیس نمیتونم مطمئن بهت نظر بدم . ولی اگه بخوای این سری که میرم مطب اگه نمونه گوشتی دیدم دقت میکنم و خبرش و میدم. من برای خودم به طور کلی فعلا راضیم.

راستش من یه نمونه ی گوشتی دیدم که قابل قبول بود.البته  ۲ ماه بود عمل کرده و ورم داشت. باهاش مشا ...

هزینه عملتون با کلینیک چقدر شد؟ 

من نیمه گوشتی دماغم

ممنون میشم رفتید نمونه های دماغ گوشتی هم ببینید

خداخیرتون بده انقد کامل توضیح دادین و راهنمایی کردین الان راضی هستید از عملتون؟ بینی گوشتیم خوب درم ...

سلام من امروز رفتم پیش دکتر مشاوره

دکتر خوش اخلاقیه 

اما بینی منو گفت گوشتی و پوست زخیم خیلی تغییر نمیکنه 

فعلا منصرف شدم باهاشون عمل کنم 

اما از چند نفر که اونجا بودن از کار دکتر خیلی راضی بودن 

گفتن دماغ ما مشکل دار بوده دکتر خوب عمل کرده 

کلا دکتر دماغ هایی که مشکل دارن رو عمل میکنه 

هزینه هم گفت ۱۶ میشه 

2810