2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی یه بار با بنیادی عمل کردی باز دوباره میخوای ترمیم کنی؟ 

اره خودش گفت ترمیم نیاز داره البته نگفتم بهش تصادفو😑😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
اها . ایشالله که خوب بشه هزینه ترمیم چقده؟

نمیدونم فک کنم فقط هزینه کلینیکو بگیرن 

مرسی

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

سلام دوستان  

لطفاً منو هم کمک کنید در راجب با ترمیم بینی اونقدر بیش از ده بار اون چهارصدو شصت نه صفحه تاپیک قدیمی رو خوندم اگه گروه تلگرام یا جای فعالی برای مشورت ترمیم هست لطفاً به منم معرفی کنید خیلی نیاز دارم

سلام خواهشا کسی اطلاع داره راهنماییم کنید سه هفتست عمل کردم یکم گرفتگی بینی دارم که خوب نمیتونم از بینیم نفس بکشم ی طرفش گرفتگیش بیشتره تو روز از بینیم نفس میکشم ولی شبا که ی وقت بیدار میشم میبینم دهنم بازه و خشکه. و اینکه آبریزش دارم خیلی کم در همون حدیه که داخل بینیم هست نمیریزه پایین مخصوصا وقتی شستشو میدم بهتر میشه. حالا اینا طبیعیه دکترم میگه ورمه کم کم بهتر میشی اما من میترسم 😢

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
سلام خواهشا کسی اطلاع داره راهنماییم کنید سه هفتست عمل کردم یکم گرفتگی بینی دارم که خوب نمیتونم از ب ...

این مواردی که گفتی برای سه هفته طبیعی هست مشکل تنفست هم ممکنه به خاطر ورم باشه چون تورم داخلی زیاد باعث احساس گرفتگی می شه.نگران نباش ولی مرتب شستشو بده.

سلام به همگی

بعد از مدت ها گفتم یه سری بزنم و از اوضاع و احوال عمل یکم براتون بگم 

خب همونطوری گفتم من با دکتر کامیابی حدود یک ماه و دو هفتست عمل کردم 

از اونجایی که گوشتی بودم خب ورمم به نسبت زیاده 

اینقد زیاد که اصلا شاید مشخص نباشه عملی هستم 

از طرفی چون سرکار میرم و سرمو خیلی پایین نگه میدارم وممکنه از غذای شرکت که ادویه داره استفاده کنم بنابراین ورمو به نسبت زیاد میکنه 

برای کاهش ورم امپول عضلانی تزریق کردم ، اناهیل خوردم و به نصیحت شایلین جان از بابونه هم استفاده کردم ولی خب همه ی اینا روی من یه تاثیر اندکی داشت و به قول دکتر فقط گذر زمان میتونه کمک کنه که به نسبت روزای اول خیلی بهتر شده

از نتیجه بخوام بگم خب برای قضاوت خیلی زوده و تمام مشکل ها بعد از 3 ماه خودشو نشون میده

ولی وقتی اولین بار بینیمو دیدم دوس داشتم از خوشحالی جیغ بزنم از بس که برام خوب جمع کرده

سوراخام کاملا متقارنه ، اصلا افت بینی نداشتم ، از لحاظ تنفسی هیچ مشکلی ندارم 

ولی دقت کنید اینا همه برای بینی من تا الان به این صورته 

کسایی که تقریبا با من عمل کردن و باهاشون در ارتباطم خیلی از نامتقارن بودن سوراخ ها ، برگشت قوز ، یا کج موندن انحرافشون گله دارن

ولی اونا هم چون زود عمل کردند به نظرم میتونه از ورم هم باشه 

از دکتر ناراضی بد هم یه مورد دیدم که بینیشون و زیر ماسک پوشونده بودند ولی مامانش گله داشت کاملا کج شده  که با دکتر صحبت کردند و قرار بود براشون رایگان ترمیم کنه 

نکته ی مثبت دکتر کامیابی خوش اخلاقی و تعهد کاری ایشونه که خودشون میگن اگر درست نشد براتون ترمیم میکنم

و نکته ی منفی به نظرم اگه یکم سخت گیر هستید بیشتر تحقیق کنید ،با توجه به هزینه ی الان جراحی بینی که دکتر می گیرن شاید بشه دکترای بهتری هم انتخاب کرد

خلاصه اینکه بعد از عمل نباید خیلی سخت بگیرید و اینکه مطب یه روزایی فوق العاده شلوغ میشه و ادم و واقعا کلافه میکنه 

امیدوارم این تجربه بهتون کمک کرده باشه 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
نیک تبار یزد هست؟ کار کدومشون بهتره؟ بینی من کشیده ست. گمونم میشه استخونی.

اره عزیزم نیک تبار کاشانی هس کوچه کنار پاساژ شهاب

من خودم بعد کم و زیاد کردن تصمیم گرفتم پیش نیک تبار نوبت بزنم واسه اول آبان وقت دارم

شما هم تحقیق کن

اره عزیزم نیک تبار کاشانی هس کوچه کنار پاساژ شهاب من خودم بعد کم و زیاد کردن تصمیم گرفتم پیش نیک تب ...

هزینه جراحی چند میگیرن؟ عزیزم من چون کرمانم مجبورم اینترنتی تحقیق کنم. ممنون میشم کمکم کنی

این مواردی که گفتی برای سه هفته طبیعی هست مشکل تنفست هم ممکنه به خاطر ورم باشه چون تورم داخلی زیاد ب ...

مرسی عزیزم شستشو مرتب انجام میدم امیدوارم موقتی باشه واقعا استرس بعد عمل خیلی بیشتر از قبل عمله . 😞

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
ببخشید دکتر سامی توی کلینیک هم عمل میکنن یا فقط بیمارستان هستش شما که پیشش رفتی اطلاع ندارید

سلام.منم میخوام با دکتر فتح سامی عمل کنم. شما نظرت چیه در مورد این دکتر؟ من ویزیتم رفتم یبار

من چند روز پیش مطب دکتر سامی رفتم مشاوره.نمونه که فقط یه خانم جوانی با گچ اومده بود که اصلا حالش خوب ...

سلام. منم یبار ویزیت پیش فتح سامی رفتم

حقیقتش سه ساله دارم دنبال دکتر میگردم. دکتر سامی از همه کمتر ناراضی داره‌ و ایشالا میخوام وقت عملمو بگیرم

شما تصمیمت چیه؟ نظرت چیه در مورد دکتر سامی؟

2810