2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015401 بازدید | 66527 پست
بینی من متوسط بود ،قوز داشت و نامتقارن بود یعنی سمت چپ از  راست بزرگتر بود.الانم ایرادهاش گرفته ...

سلام آمین جان من از قدیمیای سایت هستم منتها کاربریم ترکید یکسال خواننده خاموش بودم دوباره ثبت نام کردم فقز بخاطر این تاپیک  

من آخرین عکسی که از بینیت گذاشتی رو کاملا یادمه خیلی خوب شده بود میشه خواهش کنم یه عکس جدید برام بذاری

خیلی تو برزخ انتخاب دکترم هر کیو انتخاب میکنم باز دلم با ابیانه س

فقط یکم از اون برآمدگی عدس مانند که همه ازش حرف میزنن میترسمشمام داشتی اونو؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم

راستش من چند ماه پیش اینجا عکس گذاشتم بچه های فعال یادشونه و بعدش تصمیم گرفتم دیگه عکس نگذارم.وحقیقتا عکسِ من کمکی به انتخاب شما نمی کنه تو چند پست قبلیم هم اشاره کردم یه کار خوب یا یه عکس نباید ملاک انتخابتون باشه.در مورد اون برآمدگی خوشبختانه من مشکل نداشتم ولی بین دوستانم چند مورد دیدم و فکر کنم اولین نفری بودم که در نقد دکتر این مساله رو عنوان کردم .البته این به اون معنا نیست که دکترهای دیگه این مورد در کارشون نیست ولی شاید بیشتری افرادی که رضایت از عملشون با ابیانه نداشتن ایرادشون بیشتر مشابه این مورد بوده مثلا شاید از بیست و چند نفری که من باهاشون در ارتباط بود ۴ ،۵ نفر تا حدودی این مساله رو داشتن.البته اینا عمل های سال ۹۵ بودن و من از کارای جدیدشون کاملا بی اطلاع هستم.من شخصا از جراحیم بسیار راضیم ولی دکترم رو به کسی پیشنهاد نمی دم چون این کار برای من مسئولیتی ایجاد می کنه که من در قبالش هیچ کاره هستم.

واقعا؟؟؟ من آخرین انتخابم بود دکتر عالیااان     اخه دکتر سلطانی فر هم اینجا گفتن خرابی د ...

سلام. ببخشيد برا چي ميگين دكتر عاليان آخرين انتخابم بود. متوجه نميشم منظورتونو!؟من دوستم ميخواد پيش عاليان عمل كنه. اگر شناختي ازشون دارين لطف ميكنين نظرتون رو بگين؟🙏🙏🌷🌷

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
سلام دوستان  من امروز رفتم مطب دکتر عالیان جو مطب خیلی دوستانه بود مخصوصا منشی و دستیارای دک ...

سلام. ببخشيد خانوم ميدونم خيلي گذشته از كامنتتون. ولي ميخوام بدونم پيش دكتر عاليان عمل كردين يا نه؟ عملتون خوب بود انشالله؟لطف ميكنين جواب بدين🙏

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
نه درد نداره اصلا  فقط دردسر و کلافگي وحشتناکي داره تا تجربه نکنی ،نمی تونی حرفم و متوجه شي

سلام عزیزم خوبی؟ 

بینیت چطور شد؟ الان بعد از گذشت دو سال نا متقارنی بینیت درست شد ؟ منم میخوام عمل کنم و یکی از کاندیداهام دکتر محمدیه

میشه لطفا راهنماییم کنی؟

سلام عزیزم راستش من چند ماه پیش اینجا عکس گذاشتم بچه های فعال یادشونه و بعدش تصمیم گرفتم دیگه عکس ن ...

سلام‌من هم یکماهه  با دکتر ابیانه عمل کردم و راضی هستم...ولی هرکسی باید خودش تحقیق کنه و انتخاب کنه.. 

سلام عزیزم خوبی؟  بینیت چطور شد؟ الان بعد از گذشت دو سال نا متقارنی بینیت درست شد ؟ منم میخوام ...

سلام گلم 

اره واقعا بعده ۵ماه عالی شد از هر لحاظ 

من بینیم گوشتی و بزرگ بود و واقعا امیدی نداشتم ک خوب یا حداقل معمولی شه بخاطر گوشتی بودنشم انقد ورم وحشتناک داش 

اما انقد خوب شده ک خیلیا میپرسم کجا جراحی کردم

راضیم شکر خدا 

فقط بعضی وقتی موقع خواب کیپ میشه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
2810