2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
راستش من خودم با دکتر رجایی عمل کردم و دلیل انتخاب ایشون هم یه ترمیم خیلی موفق بود که ازشون دیدم الا ...

سلام عزیزم از دکتر رجایی راضی هستین؟من شنبه با ایشون نوبت مشاوره دارم ممنون میشم کمکم کنی؟راستش تقارن برام خیلی مهمه اینه سوراخهای متقارن باشه و پره ها بالا و پایین نباشن

ممنون ازتون رزیتا وامین عزیز.ولی من که کلا خودمو باختم همش توفکرشم ببینم  بینیم از این بیحالتی وپخی وپهنی نوک بینیم درست میشه یا نه.بی حوصله شدم شاد نیستم .همسرم میگه تورفتی عمل کنی خوشگل شی .بی حوصله شدی به خودت نمیرسی.نمیدونم انگار افسرده شدم همش میخام گریه کنم.نمیدونم چمه؟اززیرچسب خیلی بینیم خوبه ولی بازکه میکنه دکتر نوکش حالتی نداره پهن وپخه عین عملیا  نیست .میترسم همینجور بمونه خدایی نکرده.به مظرتون خوب میشه؟ سی ودو روزه عمل کردم..دعام کنید بینیم خوش فرم شه وحال روحیم خوب شه. محتاجم به دعاهاتون دوستای عزیز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان لطفا جراحای خوب شیراز وبگین من دغدغه اصلیم رفع انحراف بینیه میخوام یکی باشه که واقعا مها ...

شنيدم رجايي براي عمل انحراف خيلي خوبه.باز خودتون تحقيق كنيد.فكر كنم شيرازم مياد دكتر چون مطبش رفتم ٤نفر از شيراز اومده بودن

ممنون ازتون رزیتا وامین عزیز.ولی من که کلا خودمو باختم همش توفکرشم ببینم  بینیم از این بیحالتی ...

چقدر بي حوصله و بي صبر هستيد.حداقل ٦ماه بايد و بايد صبوري كنيد.الان فقط ورمه و اصلا بينيتون اين شكل باقي نميمونه بهتون اطمينان صد در صدي ميدم

سلام عزیزم از دکتر رجایی راضی هستین؟من شنبه با ایشون نوبت مشاوره دارم ممنون میشم کمکم کنی؟راستش تقار ...

ميشه وقتي رفتيد مطب رجايي شرح مطب گرديتون و توضيحات دكترو برامون بنويسيد...ممنونم

سلام خانوما .زین اسبی یعنی چه جوری شده بینی.  من سی ودو روزه عمل کردم امروزرفتم تعویض چسب ولی ...

سلام عزیزم. بله حالت میگیره. حداقل باید شیش ماه صبر کنین تا فرم تقریبی بینیتون مشخص بشه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
دوستان میشه راهنماییم کنین. من ۱۰ سال قبل بینیمو عمل کردم ولی خیلی بد شده بود و سوراخا نامتقارن اما ...

سلام عزیزم. متاسفم که راضی نیستین. من فک نکنم هیچ دکتری پیدا کنین که هزینه ی جراحی ترمیمش زیر ۱۰ تومن باشه. به نظرم اگه بینیتون خیلی ایراد داره باید پیش دکترای ترمیم کار مثل تقوی و... برین که بالای ۲۰ تومن میگیرن. 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام عزیزم از دکتر رجایی راضی هستین؟من شنبه با ایشون نوبت مشاوره دارم ممنون میشم کمکم کنی؟راستش تقار ...

بله عزیزم خداروشکر راضیم دکتر رجایی تا اونجا که میدونم خیلی رو تقارن دقت می کنه بینی منم در اثر شکستگی و اینکه از سن کم شکسته بود همونطور رشد کرده بود و خیلی نامتقارن بود ولی الان تقریبا 80 درصد بهتر شده 

سلام عزیزم. متاسفم که راضی نیستین. من فک نکنم هیچ دکتری پیدا کنین که هزینه ی جراحی ترمیمش زیر ۱۰ توم ...

امروز وقت مشاوره گرفتم از فرشید آچاک و هفته آینده هم میرم سامان خرمی نژاد به نظرتون دکترای خوبی هستن برا ترمیم؟

2810