2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست
سلام خانوما .زین اسبی یعنی چه جوری شده بینی.  من سی ودو روزه عمل کردم امروزرفتم تعویض چسب ولی ...

امین جان میشه این سوال منم جواب بدی .ممنون میشم .توروخدا استرس دارم نوک بینیم اصلا فرم نداره بیحالته دیروز موقع تعویض چسب دیدم.یعنی فرم میگیره نوکش؟؟؟ماساژی هست که نوکش جمع بشه وفرم بگیره ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امین جان میشه این سوال منم جواب بدی .ممنون میشم .توروخدا استرس دارم نوک بینیم اصلا فرم نداره بیحالته ...

ماساز که اصلا دست نزن اگرم ماساژی باشه که خود دکتر انجام میده اونم تیغه اصلا دست به نوک بینی نمی زنن من خودم نه ماهه عمل کردم هنوز نوک بینیم خیلی ورم داره دست میزنم کاملا مشخصه که چون پوست بینیم ضخیم بوده حالا حالاها باید صبر کنم کلا ورم نوک بینی آخرین جاییه که میره

امین جان میشه این سوال منم جواب بدی .ممنون میشم .توروخدا استرس دارم نوک بینیم اصلا فرم نداره بیحالته ...

عزیزم استرس نداشته باش بی حالتی و اینا به خاطر ورم هست روزی که من گچ بینی رو برداشتم خیلی خیلی دوسش داشتم ولی چند وقت بعد حس شما رو داشتم با اینکه بینیم خیلی بزرگ نبود ولی بی حالت شده بود یعنی ورمم زیاد نبود ولی همون مقدار باعث می شد زشت و بی حالت به نظر بیاد.اون اوایل اکثرا همین حس رو تجربه می کنن.

خانما

کیا با وجود بچه یه ساله دماغشونو عمل کردن؟؟

سخت نیست؟؟؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
دوست عزیز خیلی مسئله طبیعی ای هستش . بعضیا بعد دو هفته بعضی ها هم بعد 1 ماه بینیشون باز میشه . اصلا ...

ممنونم خداروشکر دو روزه تنفسم خوب شده و ورمای داخل بینیم خیلی کمترشده .البته قرص اناهیل خوردم و واقعا تاثیرداشت برای من

دوست عزیز من تقریبا ۴ سال پیش (آذر ماه می شه چهارسال)با ابیانه عمل کردم.راستش این دکترهایی که گفتین ...

عزیزم میشه بگی مدل بینیت قبل عمل چی بوده و چه ایرادایی داشته؟

الان چه مدلی عمل کردید و مشکلاتتون برطرف شده؟ بعد یک سال فرم بینیتون تغییر نکرد ؟ ایرادا برنگشت؟

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی
خانما کیا با وجود بچه یه ساله دماغشونو عمل کردن؟؟ سخت نیست؟؟؟

من پسرم یک سال و نیمه بود سخت از این نظر که باید خیلی مواظب باشی بچه با دست یا موقعی که تو بغلته با سر به بینیت ضربه نزنه چون احتمالش زیاده

سلام گلم شما بینیتون گوشتی بود یا استخوانی؟ از عمل راضی هستین؟ بین خالقی و رسول پناه موندم

استخوانی بودم عزیزم یه ماهه عمل کردم واقعا نمیتونم نظر خاصی بدم چون هیچی معلوم نیس ولی تنفسم اوکیه درباره هر دوتا دکتر خوب تحقیق کن اگه گوشتیه بینیت

مامان دوقلو ها
2810