2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان...38 روزه عمل کردم و سمت راست پره ی بینی ام بزرگتره از سمت چپه ...دکتر گفت ورمه و میره و درست میشه ولی خیلی ازار دهنده اس و استرس اوره که نکنه همینجوری بمونه ...سوراخهای بینی از پایین تقریبا فرقی ندارند فقط این بظاهر ورم که باعث شده گردی یک سوراخ بسمت بیرون بزرگتر باشه باعث تفاوت دو طرف پره ها بشه ...کسی تجربه ای داره ...از روز اول که چسب زدم بینی ام تغییراتش زیاد بوده و بهتر شده ولی هنوز اون عدم تقارن دو طرف محسوسه 

چیکار کنم 

؟؟راهکاری راه حلی داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان...38 روزه عمل کردم و سمت راست پره ی بینی ام بزرگتره از سمت چپه ...دکتر گفت ورمه و میره و ...

سلام 

من حدودا تا۵۰ روز بعد از عملم مشکل شما رو داشتم ولی برطرف شد راهکار خاصی نداره فقط صبر داشته باشید

سلام به همگی

من یک هفتست عمل کردم ، عمل بینی برخلاف گفته بقبه که میگن درد ندارن برای من هم خیلی دردناک بود و هم اینکه هنوزم گیجم و تعادل ندارم و همش تو رختخوابم

کبودیام خیلی کم و فقط یکم زیر چشمام بود که از بین رفت 

ورمم هم خیلی زیاد نبود ولی خب زیر چشام و نوک بینیم هنوز ورم دارن

کشیدن تامپون اصلا درد نداشت و یه حس سوزش خیلی کم داشتم فقط که اونم به ثانیه نکشیده برطرف شد

سه روز گذشته چند تا اتفاق خنده دار برام تعریف کردن که مثلا روحیم خوب بشه و بخندم و منم با اینکه سعی کردم صورتمو نگه دارم ، متاسفانه خندیدم و الان همش عذاب وجدان دارم که نکنه بینیم بد فرم و پهن بشه یا بخیه هام کش بیارن 

دو بار هم خون و مایعاتی که خورده بودم رو پشت سر هم و به مدت طولانی بالا آوردم سه شب پیش و این منو بیشتر نگران کرده که نکنه بینیم خراب بشه 😔

خواهش میکنم کسایی که بینیشونو عمل کردن و تجربه دارن بهم بگن واقعا اون استفراغا و خنده ها بینیمو خراب میکنع ؟ و گیجیم برطرف میشه ؟

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
سلام به همگی من یک هفتست عمل کردم ، عمل بینی برخلاف گفته بقبه که میگن درد ندارن برای من هم خیلی درد ...

یه سوال دیگه هم ‌دارم 

من تا روز چهارم فقط سوپ میکس شده و آبمیوه و شیر موز و اب هویج میخوردم ولی از روز پنجم دارم نون کوچولو میذارم تو دهنم و با سوپم میخورم و میجوم

این جویدنه ایراد نداره ؟

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
سلام بچه ها حالتون خوبه؟ من خیلی دنبال دکتر گشتم تحقیق کردم اصلا یه دکتر که بتونی اعتماد کنی نیست، ...

برو رجايي به نظرم براي اين مشكلات بينيت اين دكتر خوب باشه.يه مشاوره برو ببين اصلا عملت ميكنه و حرفاشو گوش كن معمولا مشاوره هاش خيلي خوبه

سلام دوستان مرسي از همه ي كسايي كه لطف داشتن و نتونستم متاسفانه خوب جواب بدم  من ٥ شهريور عم ...

سلام مبارک باشه عزیزم

برای دردت شیاف دیکلوفناک بزار 

منم درد زیاد داشتم مخصوصا دندونام شیاف خوب بود برام 

سلام به همگی من یک هفتست عمل کردم ، عمل بینی برخلاف گفته بقبه که میگن درد ندارن برای من هم خیلی درد ...

سلام مبارک باشه عزیزم

تا ۳ هفته میگن خنده قهقهه نزنین 

اما ایرادی نداره من به دکتر میگفتم خیلی میخندم میگفت اگه دماغ میخواد به خاطر این خنده و جویدن و.. خراب شه بزار همین الان خراب شه پس

واسه خوردنم مساله ایی نیست فقط چیزای سفت مثل ته دیگ 

پسته هویج این طور چیزا نخور  

استرس واسه چی؟ منم از اول خودم چسب زدم

ربکا جان شما همچنان از عملتون راضی هستید؟ دکتر ابیانه انحراف رو میتونه درست کنه؟ میترسم بعد یکسال برگرده

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی

به به آتنا جون مبارکه

هر بدنی واقعا به درد و عمل متفاوت واکنش نشون میده

نههه یکسال که دلمون آب میشع ولی خب چندماه دیگه بیا یک گزارش از مماخت بده لطفا 😁

من احساس میکنم تو پیح دکتر کامیابی ایشون در عملای اخیرش متبحر شدع و بهتر عمل میکنه 😊

سلام دوستان میشه لطفا منوهم راهنمایی کنین 

الان۷ماهه بینیمو عمل کردم خیییییلییییی ناراضیم اصن اونجوری که میخواستم نشده 😭😭😭 

بخدا افسردگی گرفتم بعد اینهمه سال تونستم پول جم کنم اینجوری شد الان میخوام ترمیم کنم میشه یه دکترخوب معرفی کنین

سلام دوستان میشه لطفا منوهم راهنمایی کنین  الان۷ماهه بینیمو عمل کردم خیییییلییییی ناراضیم اصن ...

بزار یکسال بشه ورما کامل بخوابه، تا جایی که من میدونم زیر یکسال ترمیم نمیکنن

دکتر کی بود؟ مشکلت الان چیه؟ پره نامتقارن بزرگی بینی میتونه بخاطر ورم باشه

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی

ورم نیس خانومی دکترم هروقت میگفتم همینو میگفت ولی اصن فرقی نکرده بینی من شکسته بود و تیغش پهن شده بود من گفتم جم بشه و یه قوس خیلی ملایم وتیغه ش صاف و باریک بشه ولی انگار نه انگار بدتر چال شده😔😔😔

2810