2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان

وقت همگی بخیر

خواستم به نوبه خودم تشکر کنم از تمام دوستانی که تجربیات مطب گردی شون رو صادقانه در اختیار گذاشتند شما دنیا رو جای قشنگتری برای زندگی میکنید بدونید (مخاطب ویژه: شایلین عزیز)

میخواستم نظر دوستان رو در مورد دکتر بهزاد شهرجردی بدونم

اکانت اینستاش پرایوته ولی کارای داخل پیجش قشنگ و طبیعی هستند

و من هرجقدر میگردم نظر زیادی در مورد ایشون نیست اونایی هم که هست مثبته.  من بینیم استخونی غضروفیه و جزو گزیته هام دکتر ابیانه و شهرجردی هستن ممنون میشم نظرتون رو بدونم

سلام دوستان وقت همگی بخیر خواستم به نوبه خودم تشکر کنم از تمام دوستانی که تجربیات مطب گردی شون رو ...

من چهارشنبه مشاوره رفتم پیش دکتر شهرجردی متاسفانه نتونستم نمونه ببینم همه با گچ بودن

یکی گچشو برداشته بود راضی بود 

با ۷ نفر از طریق دایرکت حرف زدم همشون راضی بودن

یکیشون گفت راضیه اما فقط موقع خواب یکم مشکل تنفسی داره

اما گفت خودش هربار رفته مطب کسیو ناراضی ندیده

یکیشون 6 ماه از عملش گذشته بود بینش خیلی طبیعی و‌ خوشگل بود

منم دارم راجب ایشون و دکتر ابیانه تحقیق میکنم

بازم مطب شهرجردی میرم ببینم میتونم نمونه بدون چسب ببینم یا نه

ابیانه رو برا این خیلی جدی نگرفتم چون یه کار بدجور دیدم تو یکی از پیجایی که کارای خرابو میذاشت و تو پیج خودش کامنت ناراضی دیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چهارشنبه مشاوره رفتم پیش دکتر شهرجردی متاسفانه نتونستم نمونه ببینم همه با گچ بودن یکی گچشو برداش ...

عزیزم مرررسی خیلی ممنونم خوشم میاد هممون دایرکت گرد حرفه ای ایم 😂

واقعا عالی میشه اگر‌مطبش رقتی دوباره بیای و نتیجه اش رو بگی مجدد

و حالا که داری مطب‌گردی میکنی پیج دکتر حمیدرضا ابراهیمی رو هم‌ببین کاراش خوبه تونستی تا مطبش هم یک سر برو ببین حضورا چطوره

من چهارشنبه مشاوره رفتم پیش دکتر شهرجردی متاسفانه نتونستم نمونه ببینم همه با گچ بودن یکی گچشو برداش ...

سلام عزیزم

تو گروه واتساپ یه خانمی رفته بودن مطب شهرجردی چن نفر ناراضی جدی دیدن چون این قضیه مال چن ماه پیشه یادم نمیاد علت نارضایتی چی بوده

من خودم پیش ابیانه عمل کردم.بینیم گوشتی بود. الان کنار تیغه بینیم برجسته ست یعنی یه مقدار از قوزم مونده😔 البته دکتر گفته بهتر میشه ولی من بعید میدونم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام عزیزم تو گروه واتساپ یه خانمی رفته بودن مطب شهرجردی چن نفر ناراضی جدی دیدن چون این قضیه مال چن ...

سلام ربکا جان

عکس های شما رو دیدم بینی تون خیلی خوب شده بود. اما یکی از دلایل تردید حدی من هم در مورد دکتر ابیانه همین قوزی هین که کنار بینی خیلی از مریضاشون در میاد شایلین حان هم گفته بودن وگرنه سبک دکتر ابیاته رو دوست دارم. واقعا دلیل این قوز کنار بینی مریض های دکتر ابیانه چی میتونه باشه؟ 🤔

ممنونم که در مورد دکتر شهرجردی هم گفتی . منم تردید دارم به نظرم سوراخ های بینی رو بزرگ در میارن انگاری حالا شما هم اینطور گفتی که تردیدم بیشتر شد.

واقعا چیکلر کنیم اخه 😓 من بینیم استخونی غضروفیه و اگر دکتری گند نزنه باید خوب در بیاد ولی واااقعا موندم دیگه

عزیزم مرررسی خیلی ممنونم خوشم میاد هممون دایرکت گرد حرفه ای ایم 😂 واقعا عالی میشه اگر‌مطبش رقتی دو ...

ابراهیمیو پارسال راجبش تحقیق کردم خوب نیس کامنت ناراضیم زیاد ازش دیدم

سلام ربکا جان عکس های شما رو دیدم بینی تون خیلی خوب شده بود. اما یکی از دلایل تردید حدی من هم در مو ...

منم خیلی دیگه خسته شدم سه سال هست که دارم تحقیق میکنم

قضیه اینه که آدم راجب هر دکتری تحقیق کنه ازش ناراضی میبینه هرکسیم که میخواد باشه همه ناراضی دارن

آخرش باید دلو به دریا زد

ولی راجب ناراضی های جدی شهرجردی نگران شدم چون حتما مشکل خاصی داشتن 

سلام عزیزم بینیت مباررک  منم دوشنبه عمل کردم این گچ یاپلاستیک روی بینیم باورم دماغم دیگه میزان ...

عزیزم اصلا نگران نباش برای من که بینیم انقدر ورم کرد کلا گچ پرید بیرون

بچه ها درباره نادريان نظرتون چيه،؟؟؟؟

من مطبش رفتم نمونه کارهاشو دوست داشتم ناراضی هم نداشت

فقط به نظرم طبیعی هاش خیللی طبیعین 

نیمه فانتزی هاشو من بیشتر میپسندم

دختر دایی من هم پیشش عمل کرده خیلی راضی اصلا معلوم نیست عمل کرده انگار از اول بینی خودش قشنگ بوده

سلام دوستان وقت همگی بخیر خواستم به نوبه خودم تشکر کنم از تمام دوستانی که تجربیات مطب گردی شون رو ...

چندتا از اطرافیان من با ابیانه عمل کردن بینی اوناهم استخوانی بود واقعا قشنگ شده بینی هاشون مشکل تنفسی و اینا هم نداشتن من خودم اگه بینیم استخوانی بود حتما پیش ابیانه جراحی میکردم

البته باز خودتون تحقیق کنید چون سلیقه ایه

چندتا از اطرافیان من با ابیانه عمل کردن بینی اوناهم استخوانی بود واقعا قشنگ شده بینی هاشون مشکل تنفس ...

ممنونم عزیزم که گفتی

من مدام به این دکتر و اون دکتر متمایل میشم و اخرش بازگشت من به سوی ابیانه ست 😁

بچه ها من با دختری صحبت میکردم که پیش دکتر میر لیفت ابرو انجام داده بود و کلا قرتی و خوشگل بود . در مورد بینی هم ازش پرسیدم گفت ۸ سال قبل پیش دکتر نجات پور عمل کرده و بعد ازون هم خیلی دیگه از دوست و فامیلش رقتن پیش ایشون و عالیه. ولی متاسفانه پیج اینستاگرام نداره تو مطب گردی های یکی از بچه های اینجام دیدم که تعریف کرده بوده.

اگر نظری بیماری چیزی از دکتر نجات پور دیدید لطفا بگید عزیزان

2810