2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام بچه ها خوبید؟

من چند ماهه دارم تحقیق میکنم پنجاه نفری تحقیق کردم الان چند نفر مونده تو لیستم، لطف میکنید اکه اطلاعاتی دارید در موردش بهم بگید.ممنون. بینیم گوشتی هست و در اثر شکستگی قوز داره و انحراف تیغه بینی

امیری فرد

ساریخانی

خلج

جهانیان

محمد مجیدی

سجاد محمدی

احمدی

ممنون میشم هرکسی در مورد اینا اطلاعات داره بگه❤️

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبید؟ من چند ماهه دارم تحقیق میکنم پنجاه نفری تحقیق کردم الان چند نفر مونده تو لیستم، ...

مجیدی برای استخونی خوبه اما ناراضی هم داره 

احمدی اگر منظورتون غلامرضاست کم ریسکه اما گوشتی ناراضی هم داره استخونی هاش خوبه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
بچه ها نظرتون راجع به  مجلسی بنیادی برادران خوش سیرت فرهنگ مجد و حیدری ( سعادت آباد ) بگی ...

همسایه ما با حیدری عمل کرده بنظرم خوب شده اما کارای پیجش خوب نیست قیمت هم ۷ تومنه فکر کنم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
ممنون مری جون من با دکتر دالبند عمل کردم تا حالا همدان بوده الان اومده تهران  هر روز یه شکله ی ...

عزیزم مطب دکتر دالبند تو تهران کجاس میشه ادرس دقیق بهم بدی؟من از مریضای همدانشم ادرسشو میخوام واسه عمل ترمیمی

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
بچه ها نظرتون راجع به  مجلسی بنیادی برادران خوش سیرت فرهنگ مجد و حیدری ( سعادت آباد ) بگی ...

بنیادی زیادی طبیعی عمل میکنه اگه اونطوری دوست دارید 

برادران خوب نیس خیلی از کاراش نیاز به تزریق کلاژن پیدا میکنن

بنیادی زیادی طبیعی عمل میکنه اگه اونطوری دوست دارید  برادران خوب نیس خیلی از کاراش نیاز به تزر ...

بنیادی رو همه میگن خوبه ولی یه خانم تو همین نی نی سایت عکسش رو برام فرستاد واقعا خراب کردن بود بینی بیچاره رو

2810