2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها من زیاد وقت نمیکنم بیام و سر بزنم

اما اومدم امروز که اگه بخوام فقط یک جمله بعنوان تجربه بهتون بگم این هست:

لطفا لطفا لطفا و حتما حتما حتما کیسهای عمل زیر یکسال رو اصلا اصلا اصلا ملاک ارزیابی قرار ندید

همین و تمام

ارادتمند همگی

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من برامدگی داره روی بینیم  

ببین بینیتون به احتمال زیاد برامدگی نداره

بلکه غضروف اطرافش تحلیل رفته و لذا این نقطه برامده دیده میشه

این خطا در کارهای برادران بسیار بسیار رایج هست متاسفانه

و ایشون با تزریق ژل (کلاژن)، گودیها رو صاف میکنند تا برامدگیها برطرف بشه

من به این دکتر لقب "دکتر ژلی" رو دادم و عمیقا فکر میکنم به واقع همین لقب برازنده بی تجربگی و ناپختگی کارهای ایشان هست!

اما یک سوالی خیلی در مورد برادران برام عجیبه؛ چـــــــــــرا توی تمام تحقیقات و مطبگردیهای من، اون زمان کسی واقعیت رو در مورد ایشون مطرح نمیکرد؟!!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ببین بینیتون به احتمال زیاد برامدگی نداره بلکه غضروف اطرافش تحلیل رفته و لذا این نقطه برامده دیده م ...

عکس های که تو پیج شون بود خیلی خوب بود گفتم برای منم خوب میشه که خوب نشد 

مشکل تنفسی ندارم فقط از مدلش خوشم نمیاد زیاد تغییر نکردم از نیم رخ اون برامدگی که ایجاد شده .......

ببین بینیتون به احتمال زیاد برامدگی نداره بلکه غضروف اطرافش تحلیل رفته و لذا این نقطه برامده دیده م ...

روزی که برای مشاوره رفتم خیلی خوب حرف میزدن گفتن خیلی زیاد تغییر میکنی و غیره الان که پیش ایشون عمل کردم خیلی پشیمونم میگم کاش بیشتر تحقیق میکردم 

سلام بینی من به طرز عجیبی هرروز داره خرابتر میشه خدا رحم کنه به چندسال دیگه

سلام شایلین جان...وای چقدر خوشحال شدم اومدی سر زدی به اینجا😍😍😍من خیلی از تجربیات و مطب گردیت استفاده میکنم...واقعا ممنون..

چرا عزیزم بینیت بد میشه؟؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

عزیزم شما به عنوان کسی که کلی تجربه داره به من میتونی چند تا دکتر مهرفی کنی من برم کاراشون رو ببینم؟؟؟

خودم دگ دارم دیییوانه میشم انقدر که گشتم و گشتم و آخرش هییچ...

با توجه به شرایط کرونا هم که همه چیز سه برابر سخت شده.دیگه نمونه خاصی تو مطب نمیبینی...همش میگم ای کاش پارسال قصد عمل میکردم.

من بینیم استخونی غضروفی کم کاره.

لیست دکترهایی که مد مظرم بودن هم میزارم.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

آخری دکتر بشارتی زادست

بچه ها من زیاد وقت نمیکنم بیام و سر بزنم اما اومدم امروز که اگه بخوام فقط یک جمله بعنوان تجربه بهتو ...

♥️

سلام من امروز رفتم شرح مطب گردیمو گذاشتم امیدوارم مفید باشه.

مرسی عزیزم .پس شا هم نوبت نگرفتید....والا من قبلا خیلی فکر میکردم دکتر عالی باشن...ولی جدیدا با چند نفر که مشاوره شدن از حمله شما صحبت کردن مثل این که با سلطانی فر زیاد فرق ندارن

تازه سلطانی فر واقعا تجربه ی زیادی داره و من مطب رفتم همه از طریق آشنا اومده بودن 

نه زود وقت میده البته الان بخاطر کرونا دیر ب دیر وقت بده فک کنم

هانی رنگی جان بینی تون خیلی قشنگ شده. مبارکتون باشه

شما که لطف کردید عکس گذاستید، امکانش هست یه عکس هم از قبل عملتون بذارید. شما که بعد عملتون مطب رفتید ناراضی ندید؟ 

من رفتم مطبشون ساعت ی رب به یک وقت داشتم ساعت ۲.۳۰ رفتم داخل.دکتر به صورت گروهی مشاوره میداد چنتا نم ...

hamta95 عزیز به سلامتی با محمد خانی عمل کردید؟ اگه براتون مقدور باشه بیایید و از حالتون برامون بگید.

و اگه تو این مدت که برای معاینه های بعد عمل میرید ناراضی دیدید بهمون اطلاع بدید🙏

من پارسال آذر 98 رفتم مطبش برای مشاوره قبل عمل

همون روز دیدم یه خانومی که بینیش چسب داشت

به منشی گفت نمی‌دونم چرا وقتی دست میزنم به بینیم برآمدگی و فرو رفتگی داره

یه آقاییم اون روز کورتون زد ..یه خانومه ام تو یه گروه بهم گفت کلاژن براش تزریق کرده

با همه اینا برادرانو حذف کردم

عجیبه که شما تو تحقیقاتتون به این موردا بر نخوردید

2810