2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
آره اوایل اسفند عمل کردم عالیه خدا خیرش بده به حق اماما

راضی راضی منم میخوام برم پیششون دودلم 

ببینیم استخونیه 

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
واقعا؟ مبارکت باشه عزیزم ...من الان بین ایشون و دکتر سلطانی فر موندم نمیدونم چ کنم

منم تقریبا همینطور شما به نتیجه رسیدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كاملا درسته، نماي روبروي بيماران خيلي زيبا هست من نمونه هاي بالاي يكسال هم ديدم و اكثرا ميگن از ماه ...

یعنی از نیمرخو خوب در نمیارن؟ قاعدتا اگه ارتفاع بینی تغییر نکنه از نیمرخ خوب نمیشه

یعنی از نیمرخو خوب در نمیارن؟ قاعدتا اگه ارتفاع بینی تغییر نکنه از نیمرخ خوب نمیشه

نمونه هايي كه من ديدم نيمرخ خوب بود ( ارتفاع نه خيلي بلند بود نه خيلي كوتاه و قوس ملايم براي خانم ها داشت) البته قبل عمل هم مشكل حاد نداشتن. 

اما يك نمونه كه قبل عمل خيلي بزرگ بود بعد عمل هم زيبا نشده بود .

چند نفر هم حدود ٦-٧ ماه عمل كرده بودن زير پست دكتر گفته بودن قرينه نيست اما هيچ عكسي براي من ازسال نكردن و نميدونم چقدر حرفشون درست بود

مطب گردي دكتر كاميابي دكتر كاميابي توسط يكي از همكارام معرفي شد ، خودش با دكتر ترميم كرده بود و ...

مرسی آتنا جون از شرح مطب گردیتون..عالی بود.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

سلام به همه ی دوستای خاموش و روشن

من امروز رفتم مطب دکتر احمدرضا رجایی فردا میام براتون شرح مطب گردی رو‌میزارم.🌹

راجع به پروجکشن بالا هم ازش سوال پرسیدم جوابشونو حتما میگم.فعلا شب و روز بر همگیتون خوش.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

سلام وقت همگی به خیر. متاسفانه جو نی نی سایت برای انتخاب دکتر خوب اصلا قابل اعتماد نبست دیگه من هر دکتری که انتخاب کردم دیدم ازش بد نوشتن . اصلا دکتر خوب معرفی شده اینجا ؟؟؟ 

منم تقریبا همینطور شما به نتیجه رسیدین؟

خیر ...تازگی یکم بیشتر نسبت به محمد خانی هم دو دل شدم..چون میگن خیلی تبلیغ داره و یکی دو نفر هم گفتن کارش آنچنان خوب نیست...فعلا که تصمیمی نگرفتم ببینم تا مهر که نوبت عملمه چی میشه 

خیر ...تازگی یکم بیشتر نسبت به محمد خانی هم دو دل شدم..چون میگن خیلی تبلیغ داره و یکی دو نفر هم گفتن ...

من دواینستا از چند نفر که کامنت گذاشته بودن پرسیدم اونا راضی بودن یکیشون گفت سه تا از دوستام رفتن پیشش 

من سه شنبه تازه وقت مشاوره دارم پیششون

کجا تبلیغ داره ؟کی ازش بد گفته؟

سلام وقت همگی به خیر. متاسفانه جو نی نی سایت برای انتخاب دکتر خوب اصلا قابل اعتماد نبست دیگه من هر د ...

آخه سلیقه ها متفاوته شاید دکتری که من کارشو‌ دوس دارم یکی دیگه بگه افتضاحه

برا همین باید سلیقه و اون نوعی که خودتون دلتون میخواد رو در نظر بگیرید

فقط مهم اینه با کسایی که با دکترتون عمل کردن حرف بزنید و اگه مشکل تنفسی یا ظاهر بد نداشتن اوکیه

میشه این پست رو هم اضافه کنید به امضاتون؟؟؟

بله حتما

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810