2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015367 بازدید | 66527 پست
من دماغمم استخوانی هست دکتر علی محمد خانی خوبه؟ لطفا راهنماییم کنید  ده سال می‌خوام عمل کنم ...

اکثرا دماغای استخوانی خوب در میان اما سعی کن بگی زیاد فانتزیش نکنه چون بعد پشیمون میشی بگو طبیعی یا نیمه فانتزی البته بازم نظر خودت مهم تره

سلام...من پیش دکتر آصفی ممیخوام برم شیراز نظرتون چیه؟

من شیرازیم تعریف پوستچی دستغیب و اصفی رو زیاد میکنن اما هزینه هاشونم بالاست من خودم میخوام پیش پریاوی گچیاران برم عمل کنم شما میشناسین کاراشو دیدین ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثرا دماغای استخوانی خوب در میان اما سعی کن بگی زیاد فانتزیش نکنه چون بعد پشیمون میشی بگو طبیعی یا ...

خیلی ممنونم 

حتما

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
یعنی عمل‌اش چطوریه ؟ سلیقه شما چیه ؟ ببخشید البته

نمی‌دونم حس کردم تو کاراش دو طرف تیغه همون خط کانتورش خیلی معلومه نمی‌دونم چطوری بگم  

من دوس‌ ندارم دوتا خط عمیق مشخص بیفته

من نوک تیز ام دوس ندارم قوس ملایم و اینکه زیاد کوتاه و سربالا نشه

من با دکتر رجایی عمل کردم اگه سوالی دارید جواب میدم ببینید بینی بزرگ اگه زیاد کوچیک بشه دفرمه میشه ا ...

سلام. ممنون ازتون

نکته مثبتی که از کارای ایشون دیدم اینه که رو نوک بینی واسه اینکه افتادگی پیش نیاد خوب کار می کنند و اینکه مشکلات تنفس بیماراش خیلی کمتر از خیلی از دکترای دیگس

اما حس میکنم تو کاراشون فاصله نوک بینی تا صور یا ارتفاع بینی یخرده بلنده. البته شایدم اشتباه میکنم و اینکه نمیدونم پره ها اگه نیاز به دستکاری زیاد باشه اونو خوب جمع میکنن یا نه؟

مطب گردي دكتر كاميابي

دكتر كاميابي توسط يكي از همكارام معرفي شد ، خودش با دكتر ترميم كرده بود و به اصطلاحي بيني خيلي داغونشو نجات داده بود

خلاصه منم كه يهو پيج تازه تاسيس دكترو ديدم تصميم گرفتم حتما يه سري بزنم 

مطبشون تو جردن برج افراست ، پيدا كردن مطب خيلي كار سختي نيست 

مشاورشون و مي تونيد بدون نوبت تشريف ببريد ، هزينه هم 50تومنه

موقع ورود يه فرم ميدن پر كنيد 

خلاصه من نشستم تا نوبت من بشه و مشغول صحبت با مريضا شدم

اكثرا زير يك ماه بودند و من مريض بالاي يك سال اصلا نديدم

يه خانومي بودند كه تاه براي برداشتن بخيه اومدن و بيني قبلشون به شدت بزرگ و استخوني و غضروفي بود ، با اينكه تازه عمل كرده بودند ولي مشخص بود دكتر خوب تونسته براشون جمع كنه 

يه خانمي ديگه يه ماه از عملشون گذشته بود بيني تقريبا نيمه فانتزي داشتند ، بيني قبلشون بي ايراد بود ولي خودشون خيلي راضي بودند

با يه خانم ديگه كه براي مشاوره اومده بودند صحبت كردم مي گقت خيلي از دوستاشون با دكتر عمل كردند و ناراضين 

با مريضاي ديگه كه تازه عمل كردن صحبت كردم همشون از طرف اشنا معرفي شده بودند (اين دليل براي من به شخصه از اول مهم بوده ، چون علاقه اي به دكتراي مجازي ندارم كه با تبليغ معروف شدند ، به اصطلاح مريض بايد مريض بياره)

چيزي كه تو كاراي دكتر مشخصه تيفه ي باريك ، ورم و كبودي كم ، و اگر بيني نيمه فانتزي ميخواين تاكيد به مدل نيمه فانتزي 

با دكتر كه مشاوره شدم بعد از معاينه داخلي توضيح داد كه چه كارايي برام انجام ميدن ، سوالاي خودمو ازشون پرسيدم درباره انحراف و مشكلات ديگه كه كاملا جواب دادن ، تهش پرسيدن خب تصميمت چيه ميخواي فك كني يا عمل ؟ كه من گفتم ترجيح ميدم يكم بيشتر فك كنم كه بعد با احترام قبول كردند

بعد از مشاوره يكم بيشتر تو مطب نشستم تا نمونه هاي بيشتري ببينم كه بازم بيشتر تازه عمل كرده بودند 

البته من فك ميكنم تو اين كرونا بيمارهايي كه مدت طولاني از عملشون گذشته  ترجيح ميدن براي معاينهداي كه واجي نيست نيان 

اخر نوشت : بچه ها من سبك دكترو دوس داشتم ، با خيلي از مرضاش بالاي ده سالش هم صحبت كردم فقط يكي دو مورد ناراضي ديدم كه از بزرگي و طبيعي بودنش ناراضي بودند كه ميگفتند خودمون اشتباه كرديم گفتيم طبيعي مي خوايم ، يك مورد ناراضي هم تو گروه تلگرام ديدم كه كلوما وسط بيني كج بود كه با توجه به اين كه  يه ماهه عمل كرده بود احتمال اينكهاز ورم اين مدلي شده باشه خيلي زياده 

خلاصه اينكه اگر كسي تو اطرافيانش نمونه اي ديده ممنون ميشم كمكم كنه 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
سلام کدومشون بهتره ؟

توصیه ای ندارم 

من خودم با خالقی رفتم راضیم 15 تمن شد 

سامان خیلی خوبه اگه چهل تمن داری بدی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بچه ها کسی میدونه کار دکتر پریاوی که تو گچسارانه چطوره؟؟؟ لطفا اگر کسی اطلاعی داره منم در جریان بزار ...

من یه بینی ازش دیدم فاجعه یکی هم دختر عمو خودم بینیش فقط قوز داشت عالی نشده ولی بدک نیست

سلام. ممنون ازتون نکته مثبتی که از کارای ایشون دیدم اینه که رو نوک بینی واسه اینکه افتادگی پیش نیاد ...

بله دکتر رجایی پروجکشن بینی رو معمولا دست نمیزنه من پرسیدم گفتن به مرور زمان بینی پهن میشه تو صورت و اینکه ایشون روبرو خیلی براشون مهمتر از نیمرخه نوک بینی خوب جمع می کنن و کاملا سفت و محکمه و تا الان که برا من با روز اول هیچ تفاوتی نکرده مشکل تنفسی هم من جز یک نفر از هیچکس نشنیدم دیگه جمیع جهات باید خودتون بسنجید و تحقیق کنید مدلهاشم سلیقه است بعضیا میگن انگار عمل نکردی و دوست ندارن ولی من طبیعی دوست داشتم 

سلااام 

من چند وقتی دارم پستای جراحی بینی رو میخونم 

و از دور نظرات و میسنجم 

ولی دیدم تا خودم وارد نشم و سوال نکنم فایده نداره   

میخوام جراحی بینی انجام بدمممممممممم بعد مدت ها تصمیم گیری

ولی هنوز نمیدونم کدوم دکترررر

کل این تایپیک هم خخوندم ولی باز به نتیجه نرسیدم

الانم که واقعا نمیشه حضوری رفت  

پس لطفا بگیننن دکتری که راضی بودید و یا تحقیقاتتون خوب جواب گرفته

بله دکتر رجایی پروجکشن بینی رو معمولا دست نمیزنه من پرسیدم گفتن به مرور زمان بینی پهن میشه تو صورت و ...

یعنی نیمرخ بینیو خوب در نمیاره؟ من نوک بینیم گرده میتونن باریکش کنن؟ کلا روش جراحیشون بسته یا باز؟

بله دکتر رجایی پروجکشن بینی رو معمولا دست نمیزنه من پرسیدم گفتن به مرور زمان بینی پهن میشه تو صورت و ...

كاملا درسته، نماي روبروي بيماران خيلي زيبا هست

من نمونه هاي بالاي يكسال هم ديدم و اكثرا ميگن از ماه هشتم بيني خودش رو نشون داد

ب نظرم با توجه به سن و چهره عمل ميكنن چون من نمونه ي دوساله هم ديدم كه اصلا طبيعي نبود و قوس زيبايي داشت و روبرو هم خيلي جمع شده بود.

اما كارهاي چند سال پيش دكتر انگار خيلي خوب نبوده نه اينكه خراب كنن اما مثل الان تميز نبوده 

2810