مطب گردي دكتر كاميابي
دكتر كاميابي توسط يكي از همكارام معرفي شد ، خودش با دكتر ترميم كرده بود و به اصطلاحي بيني خيلي داغونشو نجات داده بود
خلاصه منم كه يهو پيج تازه تاسيس دكترو ديدم تصميم گرفتم حتما يه سري بزنم
مطبشون تو جردن برج افراست ، پيدا كردن مطب خيلي كار سختي نيست
مشاورشون و مي تونيد بدون نوبت تشريف ببريد ، هزينه هم 50تومنه
موقع ورود يه فرم ميدن پر كنيد
خلاصه من نشستم تا نوبت من بشه و مشغول صحبت با مريضا شدم
اكثرا زير يك ماه بودند و من مريض بالاي يك سال اصلا نديدم
يه خانومي بودند كه تاه براي برداشتن بخيه اومدن و بيني قبلشون به شدت بزرگ و استخوني و غضروفي بود ، با اينكه تازه عمل كرده بودند ولي مشخص بود دكتر خوب تونسته براشون جمع كنه
يه خانمي ديگه يه ماه از عملشون گذشته بود بيني تقريبا نيمه فانتزي داشتند ، بيني قبلشون بي ايراد بود ولي خودشون خيلي راضي بودند
با يه خانم ديگه كه براي مشاوره اومده بودند صحبت كردم مي گقت خيلي از دوستاشون با دكتر عمل كردند و ناراضين
با مريضاي ديگه كه تازه عمل كردن صحبت كردم همشون از طرف اشنا معرفي شده بودند (اين دليل براي من به شخصه از اول مهم بوده ، چون علاقه اي به دكتراي مجازي ندارم كه با تبليغ معروف شدند ، به اصطلاح مريض بايد مريض بياره)
چيزي كه تو كاراي دكتر مشخصه تيفه ي باريك ، ورم و كبودي كم ، و اگر بيني نيمه فانتزي ميخواين تاكيد به مدل نيمه فانتزي
با دكتر كه مشاوره شدم بعد از معاينه داخلي توضيح داد كه چه كارايي برام انجام ميدن ، سوالاي خودمو ازشون پرسيدم درباره انحراف و مشكلات ديگه كه كاملا جواب دادن ، تهش پرسيدن خب تصميمت چيه ميخواي فك كني يا عمل ؟ كه من گفتم ترجيح ميدم يكم بيشتر فك كنم كه بعد با احترام قبول كردند
بعد از مشاوره يكم بيشتر تو مطب نشستم تا نمونه هاي بيشتري ببينم كه بازم بيشتر تازه عمل كرده بودند
البته من فك ميكنم تو اين كرونا بيمارهايي كه مدت طولاني از عملشون گذشته ترجيح ميدن براي معاينهداي كه واجي نيست نيان
اخر نوشت : بچه ها من سبك دكترو دوس داشتم ، با خيلي از مرضاش بالاي ده سالش هم صحبت كردم فقط يكي دو مورد ناراضي ديدم كه از بزرگي و طبيعي بودنش ناراضي بودند كه ميگفتند خودمون اشتباه كرديم گفتيم طبيعي مي خوايم ، يك مورد ناراضي هم تو گروه تلگرام ديدم كه كلوما وسط بيني كج بود كه با توجه به اين كه يه ماهه عمل كرده بود احتمال اينكهاز ورم اين مدلي شده باشه خيلي زياده
خلاصه اينكه اگر كسي تو اطرافيانش نمونه اي ديده ممنون ميشم كمكم كنه