2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
عزيزم ببخشيد اسم كاربري من مثل شما هست ولي من اطلاع نداشتم اتفاقي شده

اشکال نداره 🌹

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
دیروز زنگ زدم از دکتر باستان نژاد وقت مساوره گرفتم واسه ۴ شهریور وقت داد🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ کسی ا ...

برای عمل اول مناسب نیست به نظرم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اين خانم پيش دكتر نادريان عمل كرده برعكس بقيه كاراي دكتر نادريان بينيش طبيعيه

قشنگه فقط این عکس ادیت داره کلوملاش هم افتاده ست

سلام من حدود ۱۲ روزه بینیمو عمل کردم اما احساس میکنم قسمت کلوملای بینیم یکم پایینه . بنظرتون بخاطر ...

سلام عزیزم

برای قضاوت خیلیی زوده

سلام . بینی من استخوانی و بزرگه و خیلی مرددم که کدوم دکتر رو انتخاب کنم . شرایط کاریم هم اجازه نمیده ...

دوست عزیز طبق چیزی که از تحقیقات قبل از عملم یادم مونده ایشون جزو دکترهای پرریسک بودن

سلام من حدود ۱۲ روزه بینیمو عمل کردم اما احساس میکنم قسمت کلوملای بینیم یکم پایینه . بنظرتون بخاطر ...

سلام عزیزم منم سیزده روزه عمل کردم میخواستم ازتون بپرسم موقع چسب زدن درد شدیدی رو بینی داری یا فقط من اینجوریم؟ 

دوست عزیز طبق چیزی که از تحقیقات قبل از عملم یادم مونده ایشون جزو دکترهای پرریسک بودن

بسیار ممنونم . چیزی که خودمم حس کردم همین بود بخاطر همین وقت معاینمو باهاش کنسل کردم . 

شنیدم برای بینی های استخوانی دکتر محمد خانی و سجادیان مناسب هستن . کسی هستش منو دربارشون راهنمایی کنه؟

دکتر احمدرضا رجایی چطور؟

به نظرم کارای اینستاگرامش خیلی خوبه. بینی ها رو شیک درمیاره. ریسکش کمه. بدون ناراضی نیس ولی ناراضی هاش زیادم نیستن

سلام میشه ی نفر بهم راهنمایی بده .من یک ماهه عمل کردم امروز ک چسب مو عوض کردم متوجه فرورفتگی بالای نوک بینی شدم یه طرف صورتم هست ب نظر تون ورمه یا همینطوریه تروخدا کسی مثل من بوده؟؟

سلام گلم اتفاقا ب فکرت بودم میخاستم پیام بدم بهت.ببین من بینیم خراب نیس و تنفسمم ذره ای مشکل نداره ا ...

سلام عزیزم 

یه سوال شما با دکتر برادران عمل کردین چقدر طول کشید ورم نوک بینیتون کم بشه منم با دکتر برادران عمل کردم نوک بینی هنوز پهنه و ورم داره بعد یه سوال دیگه تیغه ی بینی شما صاف یا نه من دست میزنم اصلا صاف نیست.

ببخشید طولانی شد سوالم...

سلام عزیزم من هم مطب سلطانی فر رفتم هم محمدخانی هیچکدومشون امید نمیدن واسه بینی و پیشنهاد میکنن عمل ...

محمد خانی و میشه در مورد اوصاع مطبش یکم‌برام بگی عزیزم‌‌‌..مورد عمل شده دیدی؟ واقعا به همون خوبی هست که تو اینستا هست؟ 

ببین سلطانی فر به من نگفت عمل نکن اتفاقا گفت بینیت و دوس ندارم اما گفت بازم پیش دکترای دیگه برو.فقط در ی صورت میگه عمل نکن اونم در صورتی که خود بینی خوب باشه یا این که خیلی گوشتی باشه و قبول نمیکنه اون مدل بینی رو هم

2810