2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره تا حدودی روشن شدن بچه ها.. خداروشکر عزیزم.. شما مطب تقوی هم رفتین؟  من بینیم ایتخونی غضر ...

نه هیچ کدومو نرفتم 

دختر خالم با ابیانه عمل کرده خوبه دماغش طبیعی 

طبیعی دوست داری ابیانه قیمتشم خوب و کم ریسک با همین عمل کن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

[QUOTE=147034589]ببخشيد شما بينيتون طبيعي عمل كردين؟[/QUOT

بله طبیعی 

کلا گوشتیو نمیشه فانتزی عمل کرد 

چون گوشتو مجبور میشه تو نیم رخ جمع کنه و زشت و دراز میشه 

بیمه فانتری واسه بینی استخونی و غضروفی و صورت کوچیک و ظریف خوب میشه 

راضیم از عملم

خالقی دکتر کم ریسک و خوبی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
نه هیچ کدومو نرفتم  دختر خالم با ابیانه عمل کرده خوبه دماغش طبیعی  طبیعی دوست داری ابیان ...

قوز کنار بینی در نیورده؟؟؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

برای جراحی بینی به نظرم دکتر علیرضا بخشایی کیا، فوق تخصص جراحی پلاستیک بهترین انتخابن. منکه پیش ایشون عمل کردم خیلی راضیم. خیلییییی طبیعی و خوشگل شده  احتمالا یه نوبت برای پروتز سینه هم میگیرم. نمونه کاراشونو دیدم واقعا دلم خواست انجام بدم منم.

نمونه کاراشون تو پیج اینستا هست میتونین از سایت واردش بشین https://drbakhshaeekia.com/

مطبشونم سمت زعفرانیه ست. قبل رفتن حتما یادتون باشه تماس بگیرین با نوبت برین

02122179440 - 02122179317

من با دکتر ابیانه مشاوره مجازی کردن خیلی کوتاه بقط به من اینارو گفتن _______ دکتر ابیانه:سلام. بین ...

وا دقیقا همین متنو به منم داد 

نه هنوز عمل نکردم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
ربکا جان شما الان از عملت راضی ای؟؟مشکل قوز بغل بینیت رفع شد،؟؟

به جز همون مشکل قوز و نامتقارنی سوراخای بینیم که البته دکتر گفته بود متقارن نمیشه مشکل دیگه ای ندارم. نه رفع نشد ولی شنیدم برای بعضیا بعد از یک سال میره

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
قوز کنار بینی در نیورده؟؟؟

نه !!!!

مطب گردي نجات پور

اسم اين دكترو از طريق چند تا از دوستانم شنيدم 

بنابراين با توجه به كم ريسك بودنشون ترجيح دادم خودم مطبشون برم

خب قبلا شما مي تونستيد بدون نوبت بريد براي مشاوره و يا حتي ديدن نمونه ، ولي با توجه به اين شرايط حتما بايد نوبت بگيريد

من با صحبت با منشي تونستم بدون نوبت برم و خداروشكر بين مريض دكترو ببينم

با ورود ب مطب يه نمونه سه ساله حضور داشت كه طبيعي بود و براي يه كار ديگه به دكتر مراجعه كرده بودند، بينيشون افت پيدا نكرده بود ولي يه خط روي تيغه ي بيني داشت كه خيلي مورد علاقه ي من نيست ولي خودشون مي گفتند خيلي راضين و هزار بار خداروشكر ميكنند

غير از ايشون من چندتا نمونه زير يه سال با چسب ديدم كه خيلي نميشه قضاوت كرد ولي چيزي كه مشخصه اينه دكتر بيشتر طبيعي كار يا نيمه فانتزي رو به طبيعي هستند ، خيلي بيني و سر بالا نمي كنند كه من خودم ترجيحا به يكم بالاتر بودن هست

تيغه هاي بيني خيلي پهن نيست ولي نميشه ازشون توقع يه بيني باريك و قلمي هم داشت 

خلاصه بعداز ديدن دكتر همون صحبتاي هميشگي دكتراي ديگه و نسبت به من داشتند و اينكه توقع يه بيني كوچيك و نداشته باشم 

حرفاشون خيلي به ادم ارامش ميده و خودشون هم فوق العاده با شخصيت هستند

هزينه ي عملشون 11 تومن هست و اينكه روزي دو تا عمل انجام ميدند اگر اشتباه نكرده باشم

هفته ي دو بار هم چسب و خودشون تعويض مي كنند 

بعد از مشاوره هم خيلي راحت ميتونيد بشينيد و نمونه ببينيد و منشيشون واقعا كاري ندارند . 

خلاصه اين دكتر تا حدودي نظر من جلب كرده تا ايشالا ببينم چه ميشه ؟؟؟؟؟

البته من عكس كاراي چند ساله از ايشون و هم ديدم كه خوب بودند ولي مطمينن اين دكتر هم ناراضي هاي خودشو داره .

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
وا دقیقا همین متنو به منم داد  نه هنوز عمل نکردم

اصلا هم دگ‌جواب سوالای منو نداد🤨🤨🤨🤨

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
مطب گردي نجات پور اسم اين دكترو از طريق چند تا از دوستانم شنيدم  بنابراين با توجه به كم ريسك ...

عزیزم شماره تماس و ادرسشونو میفرستی منم برم پیش ایشون برای مشاوره

2810