2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015359 بازدید | 66526 پست

من خودم برای مشاوره آنلاین با دکتر راستا هماهنگ کردم این لینک شون تو سایت ماوراطب هست که به صورت آنلاین مشاوره میدن. بینی من به شدت گوشتیه و می خواستم ببینم که برمیگرده یا نه که گفتن بر نمی گرده اگر به صورت اصولی انجام بشه

https://mavarateb.com/search/دکتر-نسرین-راستا این لینک مشاوره انلاین شونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر تقوی به دلم نشست واقعا بهتون توصیه میکنم اگه جایی رفتید و البته از قبل همه موارد اوکی بوده باشه ...

عزیزم الان از عملت راضی ای؟؟؟من میخوام با تقوی عمل کنم احتمالا؟؟؟؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

سلام بچه ها 

من ١٨ سالمه و ميخوام دماغمو عمل كنم نوكش گوشتيه ولي خيليم نميخوام هزينه كنم..ديگه با ١٤تومن جمش كنم..ميشه بهم دكتر خوب معرفي كنيد..كه فقط يه سري باشن برن مطبشون؟:) مرسييي

سلام به همگی

خانوما من بین دکتر ابیانه و دکتر تقوی موندم....

به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم😥😥😥😥😥😥😥😥😥

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
سلام بچه ها  من ١٨ سالمه و ميخوام دماغمو عمل كنم نوكش گوشتيه ولي خيليم نميخوام هزينه كنم..ديگه ...

اگه طبیعی میخوای ی سر به تقوی بزن

اگه طبیعی میخوای ی سر به تقوی بزن

عزیزم نمونه های پیج تقوی رو ببین نمونه های مطبش خیلی به پیجش شبیه هست بینی رو کوچیک نمیکنه و طبیعی کاره کارای ترمیمش هم خیلی خوبه

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
عزیزم نمونه های پیج تقوی رو ببین نمونه های مطبش خیلی به پیجش شبیه هست بینی رو کوچیک نمیکنه و طبیعی ک ...

عزیزم شما عمل کردید؟؟

عکس آخر پبج دکتر تقوی رو‌ببینید به منگفتن شبیه این میشه بینیم.کلی هم تعریف کرد که چون بقیه اجزا صورتت متناسبه خیلی خوب میشی.مطب گردی شمارو خوندم با تقوی..کاش منم چند تا نمونه کار میتونیتم از نزدیک ببینم😭😭😭😭 

شما چه سبک بینی ای میپسندی؟؟طبیعی یا نیمه فانتزی؟؟

2810