2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام نسيم جان وقت بخير عزيزم شما همچنان از عمل بينيتون با دكتر رجايي رضايت داريد؟ 

سلام عزیزم بله راضیم البته شما حتما مطب برو و از نزدیک ببین نمونه هارو

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان متاسفانه دکتر محمد علی اکبری هم در حادثه ی دیشب فوت شدن

ما اینجا یکم در مورد این دکتر شاید بعضی وقتا نظرات بدی دادیم البته بر مبنای تجربه ی دوستانی که عمل کردن بوده و از لحاظ کار جراحی بوده نه غرض شخصی در کل امیدوارم روحشون در آرامش باشه و مارو هم ببخشن 😔

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
ما اینجا یکم در مورد این دکتر شاید بعضی وقتا نظرات بدی دادیم البته بر مبنای تجربه ی دوستانی که عمل ک ...

کاملا درسته

نقدی اگر هست به عملکرد کاری افراد است و نه خدایی نکرده به شخصیت و انسانیت.

روحشان شاد

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
اختیار داری گلم .دخملت چطوره بهتره خانم گل؟ ببوسش از طرف من....نه عزیزم حساس نیستم بینیم خراب نشده ک ...

قربونت برم عزیزززم

دخترمم که دارو مصرف میکنه دیگه. خداروشکر بد نیست.

من که از مریضی دخترم دیگه حالم بد شد روزگار معمولیمم مختل شد چه برسه بخوام به عمل فکر کنم. تا اومدم با این شرایط کنار بیام کرونا اومد دچار یه بحران دیگه شدم اونم دو سه ماه طول کشید تا بتونم خودمو جمع و جور کنم. فعلا که از فکرش اومدم بیرون. 

بعدا اگر حال داشتی تو واتس اپ یا اینجا عکس بده ببینم.

مطب گردی 
یه مطلبی رو باید بگم که جانب انصاف رو رعایت کرده باشم...برادران بینی منو خراب و داغون نکرده فقط زیبا ...

سلام عزیزم . متاسفم که تا اینجای کار راضی نیستی از عملت . بازم خداروشکر که بینیت خراب نشده یا تنفست به مشکل نخورده . امیدوارم بعد از یک سال و نیم ورم بینیت از بین بره و حسابی حال دلت خوب شه .

دکتر من که قبل از عملمم گفت چون زیادی گوشتیه تا یک سال و نیم ورم داره و فعلا که یکساله پر ورمه

قربونت برم عزیزززم دخترمم که دارو مصرف میکنه دیگه. خداروشکر بد نیست. من که از مریضی دخترم دیگه حال ...

الهی بگردم ان شاالله همیشه سلامت باشین همتون و شاد و خرم اره حتما واتساپ میحرفیم.دخترتو ببوس

چشم به راه...
سلام عزیزم . متاسفم که تا اینجای کار راضی نیستی از عملت . بازم خداروشکر که بینیت خراب نشده یا تنفست ...

سلام گلم اتفاقا ب فکرت بودم میخاستم پیام بدم بهت.ببین من بینیم خراب نیس و تنفسمم ذره ای مشکل نداره انصافا ولی بینیم انگار عمل نشده .صادقانه ترین قضاوتم این که فقط ده درصد تغییر کرده فققققط ...البته الان که یک ساله حالا ببینم بعد از یک سال و نیم یا دو سال چی میشه...برم پیش دکتر برگردم عکس قبل و بعد میزارم اینجا که همه خودشون قضاوت کنن...ببین برادران نسبت  به پولی که میگیره کم کار میکنه...ب نظرم ۶ تومن برای کار بینی من کافی بود😏😏😏

چشم به راه...
سلام نسيم جان وقت بخير عزيزم شما همچنان از عمل بينيتون با دكتر رجايي رضايت داريد؟ 

مرسي از پاسخگوييتون، خدا رو شكر كه راضي هستيد

من براي ويزيت مطب ايشون رفتم اما متاسفانه نتونستم نمونه هاي چند ماهه ببينم يعني كلا مطب شلوغ نبود.

ولي خيلي كارهاشون رو دوست دارم 

از دوستانی که صادقانه و دلسوزانه تجربیاتشونه به اشتراک میزارن و با راهنماییاشون ممکنه  آدمو از یه انتخاب اشتباه و پر هزینه مادی و زمانی آگاه کنند واقعا جای تشکر داره...

من هم روی دکتر برادران و هم روی دکتر سامان‌نظر مثبت داشتم که با راهنماییه خیلی از دوستای اینجا و تحقیق واقعبینانه متوجه شدم تصمیماتم اشتباس.

به کاربرای قدیمی و لاتجربه اینجا که میگفتن گول چرب زبونیو دکترارو نخورید و به دکتر چرب زبون شک‌کنید ایمان اوردم.

دکترایی که قیمت بالا میدن شاید کاراشون ارزش واقعیش ۱۰ درصد قیمتیه که میگن و  با گرون گفتن الکی سعی در لوکس نشون دادن کارشون دارن.

من تصمیم گرفتم حتی یه دکتر کارشم عالی باشه ولی رفتارش غیر حرفه ای و چیپ و پولکی  بود سریع خطش بزنم و اصلنم تو انتخاب عجله نکنم. 

هنوز دکتری پیدا نکردم که کارش اینقدر خوب باشه که بگیم کار خارق العاده ای نسبت به دکترای دیگه انجام داده باشه...

2810