2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

به یه نکته ای رسیدم اونم اینکه دکتر رجائی با اون شکایتی که کردن هیچکس جرئت نداره هیجا ازش بد بگه😂😂😂نمیدونم شایدم همه راضین کی درباره ایشون اطلاعات داره لطفا بگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به یه نکته ای رسیدم اونم اینکه دکتر رجائی با اون شکایتی که کردن هیچکس جرئت نداره هیجا ازش بد بگه😂😂 ...

چه شکایتی؟!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
چه شکایتی؟!

نمیدونم من از یکی از مریضاشون شنیدم یه خانومی کامنت گذاشته بوده تو پیجش که دکتر بینیمو خراب کرده، ایشونم  رفته شکایت کرده، بعد اصلا معلوم شده خانومه با دکتر عمل نکرده بوده، البته اصلا هیچ اطمینانی از صحتش ندارم فقط یه حرف از منبع غیر مستند شنیدم😅

نمیدونم من از یکی از مریضاشون شنیدم یه خانومی کامنت گذاشته بوده تو پیجش که دکتر بینیمو خراب کرده، ای ...

اهان بله

خانم سارا در صفحات خیلی قبل تاپیک

دوست عزیزمون خانم نسیم با دکتر رجایی عمل کرده اند

امیدوارم به سایت سر بزنن تا بتونین از تجربه هاشون استفاده کنید

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزیزم شما عمل کردید؟ چطور بود دکتر؟

آره اوایل اسفند عمل کردم عالیه خدا خیرش بده به حق اماما

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
سلام عزیزم شما با محمد خانی  عمل کردید؟

سلام بله عمل کردم

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

چندماهی نبودم چندصفحه اخر تایپیک رو خوندم

من الان هشت ماهه از عملم میگذره

مشکل خاصی ندارم

فقط بعد از جراحی لب بالایی ام سمت چپ و راستش با هم یکی نیست

یعنی لب بالایی ام بالا پایین شده و علتش رو هنوز نفهمیدم😐☹

راضی هسی گلم؟دکتر کم ریسکی هست یا پر ریسک؟من بینی طبیعی میخوام

فعلا که زوده بخوام نظر قطعی بدم ولی در حد 5ماه بله راضیم... البته بگم که من در کل آدم سخت گیری نیستم :))

تا به اینجای کار بینی من طبیعی شده یعنی کسایی که منو ندیدن تا حالا متوجه نمیشن که من بینیمو جراحی کردم، امیدوارم همینجوری بمونه. البته من خییییلی تاکید کردم به دکتر که طبیعی باشه

حتما برو مطب کاراشو از نزدیک ببین ... چند بارم برو

واقعا؟ مبارکت باشه عزیزم ...من الان بین ایشون و دکتر سلطانی فر موندم نمیدونم چ کنم

سلطانی فر زیاد گند کاری داره نرو

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
بچه ها من از اصفهان میخوام بیام تهران عمل کنم.پیش دکتر صالح راد.تو رو خدا اگه اطلاعاتی در موردش داری ...

سلام خوب هستین شما پیش دکتر صالح راد عمل کردید؟ چطور شد؟ توروخدا نطر بدید من میخوام زودتر عمل کنم

2810