در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
به یه نکته ای رسیدم اونم اینکه دکتر رجائی با اون شکایتی که کردن هیچکس جرئت نداره هیجا ازش بد بگه😂😂😂نمیدونم شایدم همه راضین کی درباره ایشون اطلاعات داره لطفا بگه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم من از یکی از مریضاشون شنیدم یه خانومی کامنت گذاشته بوده تو پیجش که دکتر بینیمو خراب کرده، ایشونم رفته شکایت کرده، بعد اصلا معلوم شده خانومه با دکتر عمل نکرده بوده، البته اصلا هیچ اطمینانی از صحتش ندارم فقط یه حرف از منبع غیر مستند شنیدم😅
راضی هسی گلم؟دکتر کم ریسکی هست یا پر ریسک؟من بینی طبیعی میخوام
فعلا که زوده بخوام نظر قطعی بدم ولی در حد 5ماه بله راضیم... البته بگم که من در کل آدم سخت گیری نیستم :))
تا به اینجای کار بینی من طبیعی شده یعنی کسایی که منو ندیدن تا حالا متوجه نمیشن که من بینیمو جراحی کردم، امیدوارم همینجوری بمونه. البته من خییییلی تاکید کردم به دکتر که طبیعی باشه
حتما برو مطب کاراشو از نزدیک ببین ... چند بارم برو
واقعا؟ مبارکت باشه عزیزم ...من الان بین ایشون و دکتر سلطانی فر موندم نمیدونم چ کنم
سلطانی فر زیاد گند کاری داره نرو
بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز