2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
پ.ن. از مخاطب قرار دادن بانوان منظورم این نبود که خیلی جنسیتی به موضوع نگاه کنم. خانم و آقا نداره و ...

سلام شایلین جان من بعده کنکورم میخام واسه جراحی برم با دکتر برادران متوجه شدم شمام با ایشون عمل داشتید میخاستم ببینم راضی هستیدشما؟ واینکه با این قیمت جدید نسبت به پارسال میارزه که منم برم اخه ۱۷ تومن شده هزینش 

اگه کس دیگم تجربه داره ممنون میشم کمک کنید❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی رامینا جان ♥این مدت واقعا من بهت زحمت دادم عزیزم بهم سرم نداده ولی حتما اسپری میکنم،حمامم یساعت ...

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه، آره زیاد مهم نیست راحت باز میشه من که تامپون داشتم اصلا درد نداشت اتفاقا خیلی خوب بود بعدش که بینیم باز شد ، من خودم سرم گرفتم خیلی بهتر از اسپری هست به نظر من خوب میشوره داخل بینی رو، حالا به مرور که بشوری این گره های بخیه هات میاد بیرون تمیز میشه داخل بینیت، داخل بینیت هم چرب کن با ویتامین آ خشک نشه خیلی آروم، همه اینارو از دکتر باز بپرس یه بار دیگه

در پاسخ به abraham: پیدا کردن دکترهای کم ریسک کار سختی نیست دکترهایی که سابقه کار بالا دارند تعدا ...

معیارای ارزیابیتون از یه دکتر کم ریسکو کاملا قبول دارم‌ منتهی صحبت سر اینه که برای من و امثال من که از شهرستان میایم یا اونایی که حتی از اونور واسه جراحی میان ایران و کلا اون دسته آدمایی که امکان مطبگردی یا دسترسی به این دسته اطلاعاتی که مفیده کمه و راجع به اون دکترایی که اشاره کردید کهدتعداد عملاشون زیاده و مشکل تنفسی نمیذارن و ..... شناخت نداریم و شناختمون بیشتر محدود به نظراتو و عکسایی که بیشتر تو فضاهای مجازی میشنویم و میبینیم واسه همین دوست داریم از کسایی مثله شما که تجربتون زیاده اسم اون دکترارو مستقیم بیارین گرچه این که‌ نمیخواین خیلی صریح اسم اون دکترارو بیارین برا‌ خودتون توجیه دارین و بیشتر برمیگرده به اون حس مسئولیتی که ممکنه واستون داشته باشه و ممکنه یکی خدای نکرده فقط رو حرف شما حساب باز کنه و  عمل کنه و از نتیجش ناراضی باشه.

البته اون زمانیه فقط اسم یه دکتر مطرح شه اما وقتی اسم چند تا دکتر میاد هم کمک میکنین آدم یه دید بگیره و بیشتر روی اون دکترا زوم کنیم و هم اینکه با توجه به محدودیت زمانیمون میتونیم بریم مطبشون و با چیزایی که تو فضای مجازی دیدیم مقایسه کنیم..

من ‌خودم تا حالا از کارای دکتر سامان خوشم اومده و حداقل از بابت ظاهر بینی از همه دکترای دیگه که عکساشونو دیدم و یا با بعضی از بیماراشون اتفاقی صحبت کردم قشنگتره اما هنوز راجع به اینکه بیماراشون مشکل تنفسی دارن یا نه مطمئن نیستم و اگه اینو مطمئن بودم و هزینشونم پایینتر بود مطمئنا ایشونو انتخاب میکردم

البته من یه بار مطبشون رفتم اما نتونستم اینو سردر بیارم ولی کلا چون قیمتشون بالاس دنبال دکترایی دیگم که این معیارایی که شما گفتینو داشته باشن و در عین حال قیمتش پایینتر باشه

بهر حال ما همیشه سپاسگزار نظرات مفیدتون هستیم 🙂

سلام شایلین جان عزیزم من ساکن زنجان هستم و بین دکتر بهروز فرزام و شهریار یحیوی دچار تردید شدم. ب ...

سلام. دکتر فرزام اصلا خوب نیس

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام شایلین جان عزیزم من ساکن زنجان هستم و بین دکتر بهروز فرزام و شهریار یحیوی دچار تردید شدم. ب ...

عاطفه جان سلام

اگه فرزام یکی از گزینه های شماست یعنی خوب بررسی نکردید!🤔

حتما و لطفا فرزام رو خط بزن خیلی ریسکش بالاست و ناراضی شدید داره😑

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

توی یکی از صفحات تاپیک عکس خرابی عمل «فرزام» رو گذاشتم

فاجعه بود!!😑

دوستان عزیز لابه لای صفحات این تاپیک مطالب ارزشمندی هست لطفا وقت بذارید و کامل بخونید

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
توی یکی از صفحات تاپیک عکس خرابی عمل «فرزام» رو گذاشتم فاجعه بود!!😑 دوستان عزیز لابه لای صفحات ...

شایلین عزیزم اول میخوام ازت تشکر کنم بخاطر ب اشتراک گذاشتن تجربه های مفیدت . 

من بیشتر از ۴ بار ( بی اغراق ) مطب گردی های شما دوست عزیز رو خوندم و دعات کردم 🙏❤

امیدوارم ک کائنات انرژی این کار خوبت رو منعکس کنه در زندگیت💜

و اینکه ازت درخواست ی کمک دارم ، 

بنده الان نظرم رو دکتر نادریان هستش و با توجه ب دانشجو بودنم و کار کردنم همزمان ، یکم مبلغ عمل ایشون برام سخت هست ، ولی ب این نتیجه رسیدم ک اگر قراره این ریسک رو بکنم بهتره با دکتر کم ریسکی چون ایشون باشه،

ایشون رو چندی از دوستانم و ی پزشک دیگ ب بنده پیشنهاد دادن.

میخواستم بدونم شما ناراضی از ایشون دیدین؟ یا مشکل جدی؟

چون شما اطلاعات بالایی دارین جسارت کردم ازتون بپرسم.

و اینکه با برخوردی ک داشتین با جناب دکتر بنظرتون ممکن هست تخفیفی قائل بشند برای هزینه عمل؟

اگر سختتون نمیشه ی توضیحی درمورد این دکتر ب من بدین درحد اطلاعاتتون .

اگرم هم ک نه 

بازم ممنون بخاطر کمک هایی ک ب من و دوستانی چون من با مطالبتون کردین ❤🙏

موفق باشید

Tina dark

سلام عزیزم

ممنونم از دعای قشنگت و انرژی مثبتت عزیزم

باور کن اگه فقط یک نفر هم توی این تاپیک از مطالب من کوچکترین استفاده رو بکنه و منو شامل دعای خیر خودش کنه من به هدفم رسیدم دوست خوبم

نادریان دکتر خوش اخلاقیه، شاید اگه باهاش صحبت کنید بتونید تخفیف بگیرید. مطبگردی منو در مورد ایشون اگه خواستید بخونید امیدوارم کمک کنه

نمونه ای که ایشون بهم نشون دادند و گفتند این شکلی میشی  مطابق سلیقه من نبود لذا دیگه خیلی تحقیقی نکردم 

از اینستاگرام تحقیق کنید در مورد دکتر موردنظرتون

حضوری هم چندین بار بروید

بعد عمل اگه بینی تون کوچکترین ایرادی خدایی نکرده پیدا کنه اونوقت کم کاریهاتون رو نخواهید بخشید و با وجدانتون اذیت خواهید بود 

پس خووووووب بررسی کنید

انشالله بهترین نتیجه رو میگیرید

التماس دعا

عاطفه جان

سلام

من بینی تون رو ندیدم عزیزم

دکتر یحیوی تا اونجا که من میدونم عمل بسته انجام میده

پس برای بینیهای کم کار مناسبه

خیلی تحقیق روی جامعه مریضهای ایشون انجام نداده ام عزیزم

مطب گردی دکتر حسین نژاد 

دوستان خوبم من هفته پیش ۴شنبه، ۲۱خرداد وقت مشاوره داشتم پیش ایشون 

وارد مطب شدم و جو نسبتا خوبی بود 

منشی بهم فرمی داد تا مشخصاتم رو داخلش بنویسم، بعدش ی خانوم دیگ منو داخل اتاقی راهنمایی کرد و از زوایای مختلف از بینیم عکس گرفت (ولی دکتر رو عکس چیزی رو بهم توضیح نداد🤔)

بعدش نشستم تا نوبتم شد و ب اتاق دکتر رفتم 

میتونم بگم ک دکتری خوش اخلاق و خون گرم بودن و همینطور شوخ 

طبق گفته های شایلین جان ی سری نکات رو اماده کرده بودم و از ایشون پرسیدم ک بعضی از سوالاتم یادم رفت🤦‍♀️🤦‍♀️

درباره نوع بینی بنده گفتن ک بینی شما استخوانی غضروفی هستش و پوست متوسطی برای عمل داره،

و گفتن بینی من رو باز عمل میکنن و قسمت کلوما ۲بخیه میخوره و همینطور پره ها..

ایشون تامپون نمیزارن

من از ایشون درباره قوز بعد عمل سوال کردم و گفتن ۱۵درصد بینی ها ممکنه شامل بشن این مشکل رو  (ولی دلیل دقیقی نگفتن ب من برای این مشکل )و این فقط در ایران نیست و در کل دنیا هستش، و در ادامه گفتن اگ قوز دربیاره ۱سال بعد براتون سوهان میکشیم🤔

درباره ی غضروف گفتن از غضروف خودت استفاده میکنم و غضروف مصنوعی بکار نمیبرم.

درباره ی شکل نظراتم رو گفتم و گفتن داخل اتاق عمل باید بهم یاداوری کنی.

اون روز نمونه فقط یک نفر دیدم ک بعد از ۲سال اومده بود ک عکس بندازه، فرصت نشد ک باهاش حرف بزنم نوبتم شده بود رفتم داخل اتاق دکتر، ولی از نوک بینیشون خوشم نیومد نمیگم بد بود نه! طبق سلیقه بنده نبود.

حق مشاوره ایشون رایگان بود

ایشون طبیعی کار هستن و اصلا فانتزی کار نمیکنن 

💕امیدوارم ک هممون انتخابی باب میل و درست بکنیم 

موفق باشید💕

2810