2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست

چون اینجا و خیلی از تاپیک های دیگه ازشون حرفی زده نشده باعث شده من یکم مردد بشم

البته انتخاب دکتر پروسه سختی داره که باید روش حسابی وقت گذاشته بشه

خب من از سال ۹۷ در حال تحقیق هستم و این زمان کمی نیست 

ولی از این دو مدل بینی خیلی خیلی خوشم اومده و احساس میکنم بهم میاد

تو پیج ایشون بعضی از بینی ها دارای تیغه صاف و بعضی دارای قوس هست بعضیا قوس ملایم و بعضی ها زاویه دار! برام جالب بود شاید ایشون طبق نظر بیماراشون عمل میکنن که اینقد مدلاشون متفاوت بود اما من این مدل بینی رو واقعا دوس دارم 

نمیدونم بتونن بینی منو اونجوری در بیارن یا نه😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان کمیل جان شما نطر تون راجب برادران چیه؟ مشکل تنفسی نداری؟ یا دفعاتی که مطبش رفتی مشکل تنفسی ازش ...

سلام عزیزم اصلا مشکل تنفسی ندارم.تو مطبش اصلا تا حالا ندیدم کسی مشکل تنفسی داشته باشه...بینی رو خیلی کوچیک نمیکنه ..مال من طبیعی هست مدلش اما دلم میخاست کوچکتر بشه.گف تا حدی که ب تنفست خللی وارد نکنه کوچیک میکنم..کارش معمولیه ب نظرم اما اینایی که میگن ایراد داره و فلان مقرضانه ست

چشم به راه...
سلام عزیزم شما الان با گذشت زمان راضی هستین از دکتر برادران ؟!بینیتون گوشتی بود؟

سلام عزیزم من طبیعی میخاستم و کاملا طبیعی در اورده هیچکس نمیفهمه عمل کردم...البته من کوچکتر میخاستم که نکرده. و گف با توجه ب تنفست کوچیک میکنم.هیچ مشکل تنفسی ندارم.و گوشتی بودم. اما در مجموع کارش معمولیه ب نظر من...اما مثلا برادرم میگه این که جوری عمل میکنه که کسی نمیفهمه بینی هاش عمل شده هستن این یه حسنه...نظرا متفاوته

چشم به راه...
سلام عزیزم شما الان با گذشت زمان راضی هستین از دکتر برادران ؟!بینیتون گوشتی بود؟

البته من کار دکتر ثابتی هم خیلی دوس دارم اابته تا جایی که دیدم و دیگه پیگیر نشدم نمیدونم الان چجوریه

چشم به راه...
اینم یکی دیگه

این خانم بینیش ایراد آنچنانی نداشت یه قوز و یکم سر پایین که هر دکتری میتونه خوب دربیاره، اما هم کج شده، هم نیمرخش کامل نوک بینیش یه حالت قوز دار شده! چون خوشکله در کل زیاد ایرادش دیده نمیشه

این خانم بینیش ایراد آنچنانی نداشت یه قوز و یکم سر پایین که هر دکتری میتونه خوب دربیاره، اما هم کج ش ...

کج؟؟🤔🤔🤔نمیدونم شاید تو این عکس اینجوره

چون من پیجشو دارم تا به حال احساس نکرده بودم که کجه🙁

کج؟؟🤔🤔🤔نمیدونم شاید تو این عکس اینجوره چون من پیجشو دارم تا به حال احساس نکرده بودم که کجه🙁

یکم بیشتر دقت کنین، فیلترهای اسنپ چت هر بینی رو خوشگل میکنن، قبل عمل هم کج بود منظورم اینه که دو پره در یک راستا نیستن یکی بالاتر از اونیکیه، شما رو نمیدونم اما من خودم پیش پزشکی که پیکرتراشی میکنه، بینی عمل میکنه ... نمیرم برای جراحی بینی، هرکاری متخصص خودش، البته خودتون بهتر میدونین من نظرمو گفتم فقط

البته من کار دکتر ثابتی هم خیلی دوس دارم اابته تا جایی که دیدم و دیگه پیگیر نشدم نمیدونم الان چجوریه

مرسی عزیزم خیلییی لطف کردی وقت گذاشتی جواب دادی واقعا ممنونم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
2810