2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015367 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي واي پس ناراضي هستيد،   نظرتون در مورد باب شريف چي هست؟

اصلا نمیشماسمشون ، برای جراحی بلفارو بهتر پیش متخصص چشم برید که فوق تخصش زیبایی هست 

کلا جراحی سخت و خاصی نیست یک دونه نمونه کار دیدی که خوب برو پیشش عمل کن مثل بینی نیست بخوای کلی ببینی 

خشی قصااااب؟؟؟؟؟ مشخصه که اصن تحقیق نکردیا

درحال تحقیقم اره شنیدم خشی قصاب میگن از گزینه هام حذفش کردم ولی دوسال پیجشو دارم خرابکاری ندیدم دیگه مطبشم رفتم ولی باز بخاطر همین لقبش ترسیدم حذفش کردم 

ب نظر شما کی خوبه!؟

نظرتون راجع ب سجادیان و برادران چیه؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
درحال تحقیقم اره شنیدم خشی قصاب میگن از گزینه هام حذفش کردم ولی دوسال پیجشو دارم خرابکاری ندیدم دیگه ...

سجادیان دکتر کم ریسکیه خیلی طبیعی کاره وخرابکاری ندیدم.من ازش ولی اگه میخای بینیت و.جمع کنه و اینا فکر نکنم انتظارت و براورده کنه من خودم.باهاش میخام عمل کنم و چهارشنبه میرم وقت عمل بگیرم ازش 

دکتر سجادیان
سجادیان دکتر کم ریسکیه خیلی طبیعی کاره وخرابکاری ندیدم.من ازش ولی اگه میخای بینیت و.جمع کنه و اینا ف ...

به سلامتی عزیزمم انشااله ک عالی بشین منم میخوامدبرم مطبش فعلا 

بینی شما گوشتیه؟!

هزینه عمل چقدر میشه؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ن عمل نکردم

اگه بینی تون گوشتیه دکتر محمد خانی میگن براگوشتی خوبه سرمستم نیمه فانتزی زیاد کار میکنه اما برای کارای طبیعی حسین نژاد وجاودانی رو من تو پیجشون دیدم طبیعی عمل میکنن

به سلامتی عزیزمم انشااله ک عالی بشین منم میخوامدبرم مطبش فعلا  بینی شما گوشتیه؟! هزینه عمل چق ...

بله من بینیم گوشتیه با پوست ضخیم😥😥😥قبل از عید ده تومن بود الان احتمالا بیشتر شده

دکتر سجادیان
بله من بینیم گوشتیه با پوست ضخیم😥😥😥قبل از عید ده تومن بود الان احتمالا بیشتر شده

انشاالله خوب میشه عزیزم 

اومدی بعد عمل منو پیدا کردی ریپلی کن عزیزممم ببینم چطور بوده عملت انرژی مثبت بفرست عالی میشی حتما

انشاالله خوب میشه عزیزم  اومدی بعد عمل منو پیدا کردی ریپلی کن عزیزممم ببینم چطور بوده عملت انر ...

ان شاالله همه اونایی که عمل دارن بینی هاشون عالی بشه من ده سال تلاش کردم.همسرم.راضی بشه من عمل کنم تازه باکلی تبصره خدا کنه خوب بشه و تغییر کنم😥🙏

دکتر سجادیان
انشاالله خوب میشه عزیزم  اومدی بعد عمل منو پیدا کردی ریپلی کن عزیزممم ببینم چطور بوده عملت انر ...

وقتی که رفتم.حتما میام از نتیجه برات میگم شاید کمک کنه بهتون 

دکتر سجادیان
ان شاالله همه اونایی که عمل دارن بینی هاشون عالی بشه من ده سال تلاش کردم.همسرم.راضی بشه من عمل کنم ت ...

خوب میشه حتما عزیزم

2810