2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست
شما بینی تون چه فرمیه و چجور میخاید عمل کنین؟

بینی من غضروفی استخوانیه با نوک بینی بزرگ و افتادگی از نظر خودم سایزش هم بزرگه

مدل نیمه فانتزی رو به طبیعی میخوام عمل کنم یعنی یه چیزی بین این دو تا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چن سال پیش کلی ادم تو این تاپیک همدیگه رو راهنمایی میکردن پس الان چرا هیچکی به ما کمک نمیکنه؟😔  ...

چون الان اکثر بچه ها به این نتیجه رسیدن دکتر معرفی کردن خیلی مسولیت داره

ما فقط می تونیم کمک کنیم و نظرمون و نسبت به دکتری که شما مد نظرتون هست اعلام کنیم 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
شایلین جان اکثر آدمها تو اگرها هستند پس منصرف شیم یعنی  چند درصد احتمال داره زشت تر بشیم

۱- اگر کسی تردید زیاد دارد: واقعا قویّا توصیه میکنم تا مادامیکه به یک اطمینان خاطر نسبی نرسیده، اصلا و به هیچ عنوان عمل نکنه. فاصله یکساله بعد از عمل دوران سخت و عجیبیه. 

هرروز مدل بینی تغییر میکنه و حتی اگر ادم منطقی و صبوری باشید اما بازم ممکنه این یکسال عذابتون بده! حالا درنظربگیرید اونقدرم قوی نباشید یا در تصمیم‌تون قطعی نبوده باشید! عذاب وجدان آزارتون میده.

پس تا در موضوع عمل کردن یا عمل نکردن به جواب قطعی نرسیده اید عمل نکنید. همچنین تا وقتی نسبت به دکتری به اطمینان قلبی نرسیده اید او را انتخاب نکنید. 

۲- اینکه میپرسید ایا بعد عمل بهتر میشویم یا بدتر یک سوال کاملا نسبی است.

کسانی که بینی با ایراد جدی دارند حتما بهتر میشوند. فرض کنید نمره ارزیابی بینی اولیه کسی ۱۵ است خب حتی اگر نمره جراحی بینی ایشون ۶۰ هم باشه قطعا یک بهبود و رضایت قابل توجه داره. 

حالا فرض کنید نمره ارزیابی بینی اولیه کسی ۷۰ است. این فرد اگه بعد از عمل نمره بینی اش ۶۵ یا ۷۵ بشود قطعا راضی نخواهد بود چون تغییر محسوسی نکرده و چه بسا کمی هم افت داشته!

حالا فرض کنید امتیاز بینی اولیه یک نفر ۸۰ تا ۹۵ باشه؛ لذا احتمال اینکه بعد عمل ناراضی باشه بشدت زیاد خواهد بود. چون بهرحال عمل بینی دارای ریسک هست.

برای همینم اکثر پزشکان و افراد باتجربه بشدت توصیه میکنند که اگر ادم حساسی هستید و اگر بینی تون ایراد جدی و بزرگ نداره پس ریسک نکنید چون ممکنه خیلی تغییر نکنه و یا حتی ایراد جدید پیدا بشه.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
چن سال پیش کلی ادم تو این تاپیک همدیگه رو راهنمایی میکردن پس الان چرا هیچکی به ما کمک نمیکنه؟😔  ...

سلام دوست عزیز

اولا معرفی کردن یک دکتر بار مسئولیت داره. خوشبختانه بجز موارد معدود ؛ در این تاپیک تبلیغ کاذب نداریم و صرفا دوستان تجربیات شخصی‌شون رو مطرح می‌کنند که میتونه کمک اولیه ای باشه برای افراد جدید. اما ادامه راه تحقیق و تفحص با خودتان است و هرگز به نظرات افراد تاپیک اکتفا نکنید.

دوم اینکه؛ بنظر من افراد تاپیک نباید فقط درخواست‌کننده و منفعل باشند!! تزریق دانش و تجربه جدید منوط به فعال بودن و پویا بودن تک تک بچه‌های جدید داره. وگرنه تجربیات قدیمی‌ها که قبلتر نوشته شده و تکرار کردنش ارزش افرینی جدیدی نداره!

من فکر میکنم دوستان عزیز قبل از اینکه از کاربران دیگه توقع کمک و تزریق اطلاعات داشته باشند باید خودشان آستین‌ها را بالا بزنند. اگر هرکسی تحقیق کنه و نتایج تحقیق خودش‌ رو اینجا بنویسه؛ اون شور و اقبال عمومی فعال میشه و تاپیک رونق میگیره... و همه منتفع خواهند شد...

تجربیات قدیمی ترها در صفحات قبلی هست؛ امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
چون الان اکثر بچه ها به این نتیجه رسیدن دکتر معرفی کردن خیلی مسولیت داره ما فقط می تونیم کمک کنیم و ...

همین که اونچه میدونید رو اعلام کنین کمک بزرگیه و اینطورم نیس که کسی مثل من که دوبار بینی مو عمل کرده بخاطر یه نطر بره پیش ی دکتر و مشکل پیدا کنه چون این مرحله اول تحقیقه مطمینا برای اطمینان حتما میریم حضوزی مطب دکتر

سلام دوست عزیز اولا معرفی کردن یک دکتر بار مسئولیت داره. خوشبختانه بجز موارد معدود ؛ در این تاپیک ت ...

سلام من اگه میگم تجربه تونو بهمون بگین چون تو وهله اول خیلی کمک میکنه و اینجورم نیس که ندیده و بدون مراجعه حصوری بریم عمل کنیم .صحبتای قبلی این تاپیکو من خوندم اما نسبت به هفت هشت سال پیش همه چی تغییر کرده تعداد دکترا هزینه هاشون تجربیات قبلا دکترایی مطرح بودن که من کلا اینارو تو لیستم نداشتم و دکترای جدید رو بررسی میکنم چون دکتری که به خواسته بیمار توجه کنه خیلی مهمه من پیش کسی عمل کردم و نمیدونستم اونموقع که باید دکتز به خواسته بیمار توجه کنه و خودش هرجور خواست منو عمل کرد و نهایتا هم بینی مو خراب کرد .پس تجربیات کاربران ولو هرچند کم خیلی کمک بزرگیه برای انتخاب نکردن دکترهای خرابکار .تصمیم من برای عمل جدیه و همه دکترایی که باهاشون حرف زدم گفتن مطمینا خیلی بهتر میشه  از این وضعیت بد بینیت.

[QUOTE=137833466]بینی من غضروفی استخوانیه با نوک بینی بزرگ و افتادگی از نظر خودم سایزش هم بزرگه مدل ...

بله مد نظرم هست اما دکتر ها سبک های مختلف عمل میکنن و شاید مدلی که من دوس دارم شما دوس نداشته باشید 

و مدل بینی ها هم متفاوته نتیجه ی بعد از عمل بالای ۹۰ درصدبستگی به بینی قبل عمل شما داره و بازم شاید مدل بینی که به یهنفر میاد به من نیاد مثلا

ولی خب در کل پیشنهاد میکنم اگه میتونید مطب گردی کنید و یک دکتر از بین گزینه هاتون انتخاب کنید

این لیست من بوده‌ شاید کمکتون کنه

ابیانه

قارونی

امامی

جاودانی

محمد خانی

یحیوی

نادریان

بهتره تحقیق کنید خودتون و از مدل بینی هایی که میپسندید یه لیست تهیه کنید و هر سوالی داشتید اینجا بپرسید بچه ها همه جواب میدن کمکتون میکنن که اگه اون دکتر کار خراب یا بی دقتی اگه داشته بفهمید

بله مد نظرم هست اما دکتر ها سبک های مختلف عمل میکنن و شاید مدلی که من دوس دارم شما دوس نداشته باشید& ...

بله شرایط من کلا فرق داره از بین این دکترا که شما نام بردید نصفشون کلا ترمیم قبول نمیکنن .منم برای خودم لیست تهیه کردم اما چون ترمیمی هستش باید محافظه کارتر انتخاب کنم     

بله شرایط من کلا فرق داره از بین این دکترا که شما نام بردید نصفشون کلا ترمیم قبول نمیکنن .منم برای خ ...

دکتر جاودانی ترمیم هم انجام میدن شما بیشتر تحقیق کنید چون من فقط مدل بینی هایی که تو پیجشون گذاشتن رو دیدم و اطلاع دقیقی ندارم 

شاید مورد پسندتون واقع بشه البته این صرفا تبادل اطلاعاته و من ایشون رو به شما معرفی نمیکنم فقط میگم که ایشون ترمیم انجام میدن خواستید برسی کنید

2810