عزیزم احساس میکنم نظرت روی برادران قطعی هست و یه جورایی اینو میشه حتی از مدل سوال پرسیدنت هم فهمید... 😉
و اما انتقادهای جدی من به دکتر برادران:
۱-برادران اجازه نمیده کسی برای مطبگردی بیاد مطبش:
فقط یکبار میتونید بروید و همون یکبار هم باید وقت عمل بگیرید!!! خب من قویا و اکیدا توصیه میکنم هر دکتری برای مطبگردی و تحقیق در را به روی شما بست بی درنگ خطش بزنید. تعارف نداریم و تمام!
۲- برادران خدمات بعد از عملش خوبه و ویزیتش رایگانه؛ اما جالب اینکه تازه بعد از عمل و موقع ویزیت شدنها میتونید نمونه کارهای ایشون رو ببینید و مطبگردی کنید و تازه چشمتون باز بشه!!!
۳- برادران دارو راکوتان میده تقریبا به همه! البته برای گوشتیهای شدید همه دکترها دارو میدن ولی برادران تقریبا به همه دارو میده و خب میتونی استفاده نکنی مثل من؛ اما ممکنه به نتیجه ایده ال هم نرسی!
بینی من بد نیست ولی ایده ال هم نیست اما برای قضاوت نهایی تا یکسال صبر میکنم...
۴- در این تاپیک و پیج اینستای ایشون متاسفانه تعاریف اغراق امیزی از کار برادران میشود که کمی عجیب است و من بشدت مخالف اینهمه تعریفم. واقعا ایشون یک دکتر معمولی؛ جوان؛ کم تجربه و دارای خطا هستند. البته خطای فاحش تنفسی ندیدم. بجز خانم کاملیا که ایشونم با اسپری مشکلش تا حد زیادی حل شد.
۵- تزریق ژل و روتوش بعد از عمل در کارای برادران زیاده. خودشون میگن از هر ده تا یکی اما من فکر میکنم از هر ده تا هفت الی هشت نفر!
۶- برادر برادران (منشی و دست یار) زیادی چرب زبانی و الکی تعریف میکنند؛ بعضا اطلاعات اشتباه میدهند و حتی غیرواقعی صحبت میکنند و این نکته مثبتی نیست!
و اما نکات خوب ایشون:
۱- خدمات بعد عمل رایگان و زیاد است. اما خب شما اگر با دکتر خوب و ماهری عمل کرده باشید خیلی نیاز به مراحعه و خدمات بعد عمل ندارید.
۲- ارتباط دکتر با مراجعین دوستانه و خوش برخورد است.
۳-سایز رو خوب کوچیک میکنه و دکتر ریسک پذیر و جسوری است! اما به همون نسبت احتمال خطای کار هم بالا میره.
۴- دکتر خوش تیپی است و مطبش مراجعین زیبا و خوش تیپ زیاد میایند... (!!!!)
۴- چیز دیگه ای به نظرم نمیاد....