2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم. دکتر افلاکی پرریسکه

سلام. من تجربه مطبگردی شمارو از مطب دکترایی که رفتید خوندم. خودم تا حالا نظرم روی دکتر سامان مساعده و بعدشم دکتر برادران. 

الان‌ تو ایام کرونا تجربه مطبگردی بیشتر اهمیتشو نشون میده

بنظرتون تاپترین دکترا تو ایرانواسه عمل بینی گوشتی و پرکار کیه؟

سلام عزیزم سجادیان اخلاقش اینه که اگه چیزی بهش نگی زیاد دست نمیزنه به بینیت و به سلیقه خودش که زیادی ...

اره دیدم لیست و پس مال شما بوده😁😁😁پس باید تاکید کرد بهش خداروشکر الان راضی هستی؟در کل ازبینیت؟

دکتر سجادیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم سجادیان اخلاقش اینه که اگه چیزی بهش نگی زیاد دست نمیزنه به بینیت و به سلیقه خودش که زیادی ...

مسلما تاکید منم روی سلامت بینیمه و اینکه میدونم بینی من هرچی بشه بهتر از الانشه یه بینی گوشتیه گنده با پوست ضخیم و یه قوز گند😆😆😆😆قشنگ معلوم شد چه بینی داغونی دارم یا بیشتر توضیح بدم😆

دکتر سجادیان
سلام. من تجربه مطبگردی شمارو از مطب دکترایی که رفتید خوندم. خودم تا حالا نظرم روی دکتر سامان مساعده ...

دقیقا منم نظرم رو این دوتا دکتر مثبته و هم نظریم

بینی منم نیمه گوشتیه و دنبال دکتریم که تو بینی های گوشتی ماهر باشه

ولی سامان متاسفانه خیلی هزینش بالاست 

عزیزم من هیچ موقع از برادران تعریف نکردم برعکس! فکرمیکنم یک دکتر خیلی معمولی هستند. بنظرمن در تعر ...

شایلین جان لطف میکنی بگی از چه نظر یه کم نارضایتی داری از دکتر برادران؟

چقدرم شما راست میگی چقدرم ایشون اهل تبلیغ نیست واقعا برای شغلی که داری متاسفم

برای خودت متاسف باش که بدونه خوندن دقیق مطلب میای جوگیرانه پیام میذاری

پیج و سایت نداره مثل بقیه دکترا برای همین گفتم اهل تبلیغات نیست

در ضمن گفتم تخصصی کارش خوبه ولی خودمم مدل عملش‌رو نمیپسندم

قبل از عمل دماغ صحبت کردنتو اصلاح کن

شایلین جان لطف میکنی بگی از چه نظر یه کم نارضایتی داری از دکتر برادران؟

عزیزم احساس میکنم نظرت روی برادران قطعی هست و یه جورایی اینو میشه حتی از مدل سوال پرسیدنت هم فهمید... 😉

و اما انتقادهای جدی من به دکتر برادران:

۱-برادران اجازه نمیده کسی برای مطبگردی بیاد مطبش:

فقط یکبار میتونید بروید و همون یکبار هم باید وقت عمل بگیرید!!! خب من قویا و اکیدا توصیه میکنم هر دکتری برای مطبگردی و تحقیق در را به روی شما بست بی درنگ خطش بزنید. تعارف نداریم و تمام!

۲- برادران خدمات بعد از عملش خوبه و ویزیتش رایگانه؛ اما جالب اینکه تازه بعد از عمل و موقع ویزیت شدنها میتونید نمونه کارهای ایشون رو ببینید و مطبگردی کنید و تازه چشمتون باز بشه!!!

۳- برادران دارو راکوتان میده تقریبا به همه! البته برای گوشتیهای شدید همه دکترها دارو میدن ولی برادران تقریبا به همه دارو میده و خب میتونی استفاده نکنی مثل من؛ اما ممکنه به نتیجه ایده ال هم نرسی!

بینی من بد نیست ولی ایده ال هم نیست اما برای قضاوت نهایی تا یکسال صبر میکنم...

۴- در این تاپیک و پیج اینستای ایشون متاسفانه تعاریف اغراق امیزی از کار برادران میشود که کمی عجیب است و من بشدت مخالف اینهمه تعریفم. واقعا ایشون یک دکتر معمولی؛ جوان؛ کم تجربه و دارای خطا هستند. البته خطای فاحش تنفسی ندیدم. بجز خانم کاملیا که ایشونم با اسپری مشکلش تا حد زیادی حل شد.

۵- تزریق ژل و روتوش بعد از عمل در کارای برادران زیاده. خودشون میگن از هر ده تا یکی اما من فکر میکنم از هر ده تا هفت الی هشت نفر!

۶- برادر برادران (منشی و دست یار) زیادی چرب زبانی و الکی تعریف میکنند؛ بعضا اطلاعات اشتباه میدهند و حتی غیرواقعی صحبت میکنند و این نکته مثبتی نیست!

و اما نکات خوب ایشون:

۱- خدمات بعد عمل رایگان و زیاد است. اما خب شما اگر با دکتر خوب و ماهری عمل کرده باشید خیلی نیاز به مراحعه و خدمات بعد عمل ندارید.

۲- ارتباط دکتر با مراجعین دوستانه و خوش برخورد است.

۳-سایز رو خوب کوچیک میکنه و دکتر ریسک پذیر و جسوری است! اما به همون نسبت احتمال خطای کار هم بالا میره.

۴- دکتر خوش تیپی است و مطبش مراجعین زیبا و خوش تیپ زیاد میایند... (!!!!)

۴- چیز دیگه ای به نظرم نمیاد....

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

برای بینی گوشتی مطب فتح سامی هم سر بزنید. 

فقط بعنوان یک پیشنهاد اولیه. مسولیت تحقیق و بررسی با خوانندگان گرامی!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
برای بینی گوشتی مطب فتح سامی هم سر بزنید.  فقط بعنوان یک پیشنهاد اولیه. مسولیت تحقیق و بررسی ب ...

نظر تون راجب سلطانی فر چیه من کاراشو دوس داشتم. تقریبا ازش خوب شنیدم، شما کجا ازش تحقیق کردی که اسمش تو ریسکیه؟ 

عزیزم احساس میکنم نظرت روی برادران قطعی هست و یه جورایی اینو میشه حتی از مدل سوال پرسیدنت هم فهمید.. ...

نه شایلین جان نظرم فعلا رو هیچ دکتری ۱۰۰٪ نشده حتی هنوز مطب گردی هم نکردم و فعلا در حال تحقیقم فقط طبق این نظرای که شنیدم و مدلهایی که ازشون دیدم از کارشون خوشم میومد‌ و دوست داشتم نقاط ضعفشو از شما به عنوان کسی که تجربه ی عمل پیششون رو داشتی بشنوم و چقدر ازت ممنونم که راهنماییم کردی 

من از کار ۴،۵ تا دکتر خوشم میاد برادرانم جزو این چندتا بود

دکتر رجایی و نادریان رو هم کاراشونو دوست دارم 

حتما راجب سامی هم تحقیق میکنم ممنونم از راهنمایی و توضیحات جامعت شایلین مهربون

امیدوارم درباره بینیت بعد ۱ سال به رضایت ۱۰۰٪برسی

برای بینی گوشتی مطب فتح سامی هم سر بزنید.  فقط بعنوان یک پیشنهاد اولیه. مسولیت تحقیق و بررسی ب ...

ایلین جان شما در مورد دکتر ماریا مرادی و علی اصغر شیرازی اطلاعی ندارین؟ 

برای بینی استخونی چ دکتری رو پیشنهاد میدید ک کم ریسک باشه؟ 

بچه ها خواهش میکنم نظرتونو راجب دکتر شاهین میلانی و کیارش نجات پور بگید 

نمیدونم چجوریه اینجا کسی نمیشناستشون ولی وقت عملشون تا ۸ ماه دیگه پره😭 پس کیا پیششون عمل میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها خواهش میکنم نظرتونو راجب دکتر شاهین میلانی و کیارش نجات پور بگید  نمیدونم چجوریه اینجا ...

شاهین میلانی و من میشناسم دو تا از آشناهام هم عمل کردن باهاش خوب هم شده اما بینیشون استخوانی و کم کار بود یعنی چیزی بود که اکثر دکترا میتونن خوب در بیارن 

سلام. من تجربه مطبگردی شمارو از مطب دکترایی که رفتید خوندم. خودم تا حالا نظرم روی دکتر سامان مساعده ...

سلام. سامان جدیدا خرابکاری هاش رو شده درموردش بیشتر تحقیق کنین. من نمیتونم رتبه بندی کنم ولی به نظرم رجایی ارزش بررسی کردن داره

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
2810