2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
عزیزم شما کارای صادقی نژاد و دیدی ؟ من یه نمونه دیدم ولی خیلی زود بود برای قضاوت متاسفانه اینستا ه ...

من چندتا کار ازش دیدم برا چندسال قبله

بنظرم بزار جزء گزینه هات 

چندنفر انتخاب کن یه مدت وقت بزار و برو مطب همه اونا 

مریض ها بهترین کیس ها برا تصمیم گیری هستن

احمدی هم خوبه درکل عیب عجیب و غریبی بوجود نمیاره 

اینجا هراسمی میاد انگار بعضیا گارد میگیرن من دیدم نوشتن احمدی گفتم سبک صادقی نژاد هم مثل احمدیه و این دو تا پزشک باهم دوست هستن برا همین گفتم به مطب هردو برین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم اول جواب میدم: نام دکتر: برادران تاریخ عمل: ۱۶ شهریور ۹۸ هزینه عمل: ۱۲.۵ میزان رضایت کلی تا ...

سلام دکتر جوونیو انتخاب کردی،امیدوارم هر کسی ک زحمت جراحی و دردسراشو میکشه از نتیجه راضی باشه

جای چسب بینیم داره لک قهوه ای میندازه تورو خدا کمک کنید

منم اولاش این جوری بودم 

بزار روزی یه ساعت هوا بخوره بدون چسب بینیت 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بچه ها برای من سواله چرا اینا خیلی از دکترا که معروفنکاینحاوازشون کسی چیزی نمیگه مثلا سام‌تویسرکانی ...

من هیچ کدومو نشنیدم تا حالا 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بچه ها برای من سواله چرا اینا خیلی از دکترا که معروفنکاینحاوازشون کسی چیزی نمیگه مثلا سام‌تویسرکانی ...

من چندسال پيش كه كارهاي دكتر ابرومند رو نگاه ميكردم اصلا  دلنشين نبود ، حداقل با سليقه من جور نيست

دوستان كسي با دكتر احمدرضا رجايي عمل كرده يا نمونه كار ديدين؟  مطب گردي شايلين جون خوندم  ...

دوست عزیز سلام

من ازشون نمونه کارهای خیلی خوبی دیدم. تیغه رو خیلی خوب جمع میکنن ولی به پروجکشن دست نمیزنن. بینی ها نوک تیزه که ممکنه همه نپسندن ولی اون نمونه کارهایی که من دیدم بینی ها خیلی زیبا و شیک بود. دکتر متبحری هستن و خیلی وقت میذارن.البته خب مثل هر دکتری ناراضی هم دارن تو همین تاپیک یه خانمی به اسم سارا با دکتر رجایی عمل کرده بودن و ناراضی بودن و از دوستان هم شنیدم که تو اینستا یه مورد ناراضی دیدن. با این حال اگه قیمتشون براتون مناسبه پیشنهاد میکنم حتما بررسی‌شون کنین. قیمتشون قبل از عید فکر میکنم حدود ۱۸ میلیون بود.

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام دوستان ، بینی من 9 ماهه شد!!! من قبلا هم گفتم که انحراف بسیار شدید و شکستگی و قوز و.. داشتم خلا ...

دوستان عزیز میشه اینم جواب بدید ممنونم لطفا

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
دوست عزیز سلام من ازشون نمونه کارهای خیلی خوبی دیدم. تیغه رو خیلی خوب جمع میکنن ولی به پروجکشن دست ...

عزيزم ممنونم كه جواب دادين

سارا جان كه ناراضي هستن مشكل زيبايي يا تنفسي دارن؟ 

مورد اينستا هم علت ناراضيتي دفرمه شدن بيني بود؟ 

شاکی زیاد داره.به کامنت های پیجش توجه نکن دکتر بی سوادیه

آخه ویدئو میزاره از عملاش اکثر دکترا عکس میزارن که اصلا نمیشه قضاوت کرد شاید فتوشاپ باشه پس به کی اعتماد کنیم

دکتر خوب و حاذق معرفی کنین دوستانی که مطب گردی میکنن لطف کنن

عزيزم ممنونم كه جواب دادين سارا جان كه ناراضي هستن مشكل زيبايي يا تنفسي دارن؟  مورد اينستا هم ...

سارا جان مشکل زیبایی داشتن. مورد اینستا مشکل تنفسی و آبریزش بینی دارن

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
2810