2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
غلامرضا احمدی قبلا 8.5 بود الان قراره گرون بشه فک کنم همه جدیدا هم عمل کنن من همچنان بمونم

😁😁الانم ك كرونا اومده باز فك كنم بموني

حالا من ماهه ديگ وقت دارم انشالله كنسل نشه واسه اين كروها حتما ميام ميگم چي به چي شد 

😁😁الانم ك كرونا اومده باز فك كنم بموني حالا من ماهه ديگ وقت دارم انشالله كنسل نشه واسه اين كروها ...

من فک میکنم این جریان کرونا تا تابستون شرابطش همین باشه

اردیبهشت وقت عمل داری ؟

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا یکی جواب منو بده ۵۰روزه دماغمو عمل کرده از بغل هنوز پهنه دست میزنم سفته یعنی جمع میشع؟

من نشنيدم اينجوري بشه واسه كسي شايد ورم داره خوب ميشه واسه هر كي يهرجوره ديگ 

البته خواهر جاريم عمل كرده بود هنوز ورم داره از وقتي عمل كرده 

اره 8ارديبهشت البته اگه كنسل نكنه دكتره

ایشالا کنسل نشه نتیجشو هم بتونم ببینم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

دوستان کسی از کارای ترمیم دکتر غلامرضا احمدی ندیده؟من نظرم اینه اگه ترمیم خوب انجام میده بعده کرونا گزینه اولم باشه که برم مشاوره چون هم تجربه خوب دارن و هم طبیعی کارن.هزینشم مقدوره واسم.ففط نمیدونم غضروف از گوش پیوند میزنه یا نه؟؟ممنون میشم اطلاعات در اختیارم بذارین.

درضمن من اکثر دکترهارو تو اینستا دارم دنبال میکنم و با اونایی که عمل کردن چت میکنم ولی کارای دکتر خازنی خیلی به دلم نشسته حیف که ترمیم انجام نمیده.من از تقارن تو کاراش خیلی خوشم اومده.نمیدونم چجوری بگم بینی هارو سه بعدی درمیاره.کاش زودتر میشناختمش....

نه دکترم تا اردیبهشت نیستش ببین فشار میدم درد می‌کنه استخونش ولی خب هنوز سفت و پهنه یعنی نرم نیست

دوستم مبارکت باشه.درد بینی طبیعیه همچنین سفت بودنش.من خودم تا چندماه گاهی اوقات درد میکرد قسمت استخونش.بعده ی مدت طبیعی میشه من ۸ ماه و خورده ای شده هنوزم نوک بینیم سفته .تا یکسال بینی از همه جهات ورم داره و یواش یواش میخوابه.بینیت فک میکنی پهنه چون پوست بینی تا چندماه ضخیمه. آب زیاد بخور و نمک غذانو کم کن.تحرک زیادم خوب نیست منظورم ورزشایی که تحرک زیاد دارن و اینا...

الهی عاقبت بخیر بشی عزیزم ممنونم که اینهمه برام تایپ کردی خیلی نگران بودم😘

خواهش میکنم عزیزم.نگران نباش میگذره.من همیشه بخودم میگم تا بینیم، بینی بشه واسم من پیر شدم.تا این حد....

دکترتون کی بوده؟

2810