سلام وقت همگی بخیر.
انشالا سال خوبیو شروع کرده باشید. آرزوی سلامتی و تندرستی برای خودتون و خونوادهاتون تو این ایام کرونا.
با توجه به اینکه بینی گوشتی، غضروفی و در عین حال بزرگی دارم دنباله یه جراح خوب از تو اینترنت میگشتم که سر از این سایت درآوردم .
تو صفحه 3007 یه بار از دوستانی که تجربه بیشتری دارند خواستم یه جراح خوبو واسه بینی گوشتی معرفی کنن که یکی از دوستان (کابر بنام دختر تهرونی) دکتر سامان ، سامی و خالقیو معرفی کردند.
دکتر سامان حداقل تو سایتش کاراش بی نقص بود. اما مبلغش زیاده. سامی که خیلیا اینجا گفتن خوبه کاراش چنگی به دل نمیزنه و بنظرم یه دکتری که خیلی آس نیس. دختر خالقی هم همینطور. البته اینارو فقط از رو کارای سایتشون دیدم و اظهار نظر میکنم.
تقریبا بخش از زیادی از این تاپیک و چند تا تاپیک دیگرو خوندم. تو سایت خیلی از دکترایی که اینجا اسمشون اومده رفتم و نمونه کاراشونو دیدم و در عین حال کاراشونو با نظرت کاربرایی که درباره اون دکترا اظهار نظر میکردن مقایسه میکردم. کلا سلیقه ها و انتظارات مختلفه و بالتبع اظهار نظراتم بر اساس همون سلیقه ها و انتظاراته. چیزی که تا حالا متوجه شدم اینه که همه دکترا ناراضی دارن ظاهرا حالا درصداش فرق میکنه.
اما کلا اعتقاد دارم یه جراح با مهارت بالا درصد خطاش خیلی پایینه. با توجه به اینکه بینی خودم گوشتیه و انتخاب جراح واسه بینی های گوشتی، غضروفی دغدغه خیلی از ماهاست نظرت شما عزیزان رو انتخاب ماها خیلی تاثیر میذاره . بخصوص اونایی که مثه من هم از طرفی از شهرهای دیگه بخوان بیان و از طرف دغدغه شغلی دارن از جمله خودم که یه کارمندم و امکان مرخصی گرفتن سخته و نیمتونیم مثه خیلیا مطبگردی کنیم. نهایت اینه که بخوایم چند تا دکترو کاندید کنیم و یکی دو روزه بخوایم کاراشونو ببینیم و بعدشم یکو انتخاب کنیم. گرچه اگه بخوام جراحمو تو شمال انتخاب کنم دستم خیلی بازه تو مطبگردی و شاید همه کسایی که تعریفشو چه از بیرون و چه از اینجا بشنوم بتونم به مطب همشون سر بزنم. خودم انتظار دارم جراح بتونه بینیو در عین حال که کوتاه میکینه ، مشکل تنفسی نداشته باشه، باریک بشه و نوکش گرد نشه و چند سال دیگه افت نکنه. بنظرم کسی که مهارت بالایی تو جراحی داشته باشه خوب میتونه بینیو به هر شکلی در بیاره.
خیلی از شما که تجربیات زیادی دارن و زحمت میکشید وقت میزاریو و اونارو در اختیار بقیه قرار میدید نظراتتون رو انتخاب ماها خیلی تاثیر داره. گرچه با مقایسه نظرات و کارها میشه حدس زد اون کاربر محترم تا چه حدی منطقی جراحو ارزیابی کرده.
خودم تو شمالم دنبال جراح بودم نظرات کاربرا تو تاپیکایی مربوط به جراحی تو شمالو خوندم . متاسفانه از یه طرف تعداد کاربرا کم بود از طرفیم نظرات یا سردرگم کننده بود یا انگار مبلغ یه پزشک خاصین. یسری میگن توسلی، بعضیا میگن خطیبی، بابایی، قندهاری، مطهری، موسوی و ... خیلی از این جراحا که میگفتن محشره من نمونه کارای بعضیاشونو (اسم نمیبرم) دیدم خیلی از این جراحا که ازشون تعریف میشد اصن اونجوری نیستن که میگفتن. البته نظر منم فقط از رو نمونه کارای سایتشون بود بعضیام که سایت ندارن . واسه همین از انتخاب بر اساس اظهار نظر تو اون تاپیکا ترسیدم و یخرده تو جراحی تو شمال دودل شدم.
اما همچنان ترجیحم اینه که تو شمال جراحی کنم واسه همین خواستم بگم اگه از شماها تجربه حراجی تو شهر آمل یا شهرهای دیگه شمال مثه بابل یا ساریو دارین و جراح با مهارت بالا واسه بینی گوشتیو میشناسید بیزحمت معرفی کنید.
اینجا چون تعداد کاربرا بیشتره نظرات بیشتر و هم بعضیا خیلی خوب و جامع نظارشونو گفتن. مثلا توضیحات خانم شایلین که جاداره بخاطر راهنمایی خوبشون ازشون تشکر ویژه داشته باشم خیلی جامع و تاثیرگذاره . مثلا دیدم لیست دکترای خرابکارم گذاشته بودند که منم با نظارت خیلی کاربرا و کارای سایتاشون مقایسه کردم دیدم تقریبا دقیقه. کاش واسه دکترایی که واقعا حرف اولو فارغ از قیمت تو جراحی میزنن هم یه همچن لیستی موجود بود.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید که یا تو شمال و یا تو تهران بخوام دکترای طراز اولو واسی بینی گوشتی پیدا کنم. تصمیمم دارم اگه خدا بخواد تو خرداد اونو انجام بدم. راهنمایی و کمکتون خیلی برام مهمه. ممنون از همه اونایی که تجربیاتشونو اینجا به اشتراک میزارن. 😊
ممنون از لطفتون