2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بچه ها اگه موافقید این سوالا رو در مورد دماغامون جواب بدیم: نام دکتر: تاریخ عمل: هزینه عمل: میزا ...

ببخشید حالا که من دیر رسیدم گفتم جواب این پرسشنامه رو بدم😁

نام  دکتر: ابیانه

تاریخ عمل: ۹۸/۱۱/۵

هزینه ی عمل : یازده میلیون و نیم 

میزان رضایت: خدا رو شکر از فرمش تقریبا راضی ام ولی هنوز خیلی ورم داره. دوست داشتم یه کم سر بالاتر باشه و قوس داشته باشه

نمره کلی بینی: ۸۰

نمره خدمات بعد از عمل: ۵۰. دلایلی که این نمره رو دادم: خیلی دیر به پیاما جواب میدن مگر اینکه دیروقت شب پیام بدین که پیامتون بیاد بالا. معمولا دکترا تا یک هفته یا بیشتر خودشون چسب رو تعویض میکنن ولی من از اول خودم چسب زدم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
بچه ها منم میرم. امیدوارم هرکسی پستهای تاپیک رو میخونه بتونه بهترین تصمیم رو بگیره. همیشه برای گذش ...

مرسی شایلین جون 

همه ما به نوعی از راهنمایی هات و تجربیاتت استفاده کردیم 

موفق باشی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان هر کس راجع به شاهین صحرایی منافی باستان نژاد اطلاعاتی داره بده برام صاف شدن بینیم مهمه فقط

من نمیشناسم هیچ کدومو 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من عكستونو ديدم به نظرم جزو بينيهاي خيلي خوب دسته بندي ميشه. هيچ عيبي نداشت و همه تناسبها رعايت شده ...

ممنون عزیزم لطف دارید

ایشالله برای شما و بقیه هم در نهایت همونی بشه که دوست دارید 🌸

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
بچه ها راه حل ديگه اي واسه ورم خوابيدن داريد؟ راستي نسيمي و امين جان شماها چه مدت چسب زديد

عزیزم من دو ماه تقریبا چسب زدم بعد حساسیت پیدا کرد پوستم

یه مدت خیلی کم هم شبا میزدم که ادامه ندادم دیگه

اوایل نمک کم می‌خوردم که واقعا تاثیر داشت

ولی در کل خود به  خود خودش میره نگران نباش😘

خوشکله نسیم جان مبارکه

ممنون عزیزم😘

بچه ها ممنون از این همه انرژی مثبت تون ایشالله برای همتون همونی بشه که‌ میخواید

مطمین باشید با گذر زمان و از بین رفتن ورم خیلی از این نارضایتی هاتون میره

از همه دوستای گلم ممنونم

شایلین عزیزم ممنون که این دوره‌ همی رو ترتیب دادی

ممنون به خاطر همه محبتت عزیزم انشالله همیشه سلامت و موفق باشی ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

نام دکتر: میرمحمد مجلسی

تاریخ عمل: ۸/۱۰/۹۸

هزینه عمل: ۱۴

میزان رضایت تا اینجای کار: ۸۵٪

نمره کلی بینی‌تون: ۱۹

اگه زمان برمیگشت این دکتر رو انتخاب میکردید: هنوز زوده ولی فکر می‌کنم آره چون تا به الان مشکل تنفسی ندارم و بینی‌م طبق سلیقه‌م طبیعی عمل شده ... البته نوک بینیم خیلی ورم داره همچنان 

راستی از رسیدگی بعد از عمل دکتر هم راضی بودم صفر تا صد رو خودشون انجام می‌دادن!

ولی نصیحتم به شما عزیزان اینه که مثل من نباشید چهارجا تحقیق کنید بعد برید زیر تیغ :))

عکسم هم صفحه‌ی ۳۰۰۶ هستش ، فقط لطفا ریپورت کنید که پاک شه

ماچ

من به دورهمی نرسیدم☹

مهمتر از ورم بینی ین روزها سلامتیه....بچه ها مراقب خودتون باشید تمام نکات بهداشتی که سازمان جهانی اعلام میکنه به طور مدااااوم به پدرو مادرها و افرادی که هنوز درگیر مهمونی و...هستن تذکر بدین

ان شاءالله همتون سلامت باشید💜💙💚❤

https://instagram.com/nosebyghavami?

igshid=13n87ichagccd

من تو دورهمی نبودم توضیح مختصربدم

من تهران بودم خیلییی تمایل داشتم باغلامرضا احمدی عمل کنم اما به ناچار باید مدتی ازایران خارج میشدم

بادکترقوامی عمل کردم.پبجشو گذاشتم

درکل بینی خراب نمیکنه اماااا بینی خوبی هم تحویل نمیده بینی خودتو مجدد بهت هدیه میده!

رضایت بعداز عمل هم ندارم چون تغییر محسوسی نکردم

اما درکل دکتر بسیاااار کم ریسکیه برای کار زیبایی سینه و باسن

اما برای بینی اصلااا ارزش هزینه کردن نداره

خوب بچه ها منم عمل اولم با سامي بود و راضي نبودم از سايز و فرم و اينا (تنفسم مشكل نداشت) عمل دوم با ...

ای وای من دکتر سامی رو گذاشته بودم جز اولین انتخابام 

بخاطر اینکه بینیم گوشتی هست و از دوستان اینجا شنیدم کار بینی گوشتی شون خوبه

الان اینجور گفتین ، دپرس شدم

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
خودم اول جواب میدم: نام دکتر: برادران تاریخ عمل: ۱۶ شهریور ۹۸ هزینه عمل: ۱۲.۵ میزان رضایت کلی تا ...

مبارکه شایلین جان

فک کنم کلی آدم اینجا بودن دلشون میخواست اسم دکتر شما رو بدونن اونها رو نجات دادی ! هههه

امیدوارم بعدازینم راضی باشی

بازم سلام

مرسی دوستان از اطلاعات تون

واقعن تشکر قلبی میکنم

من خودم که تهران نیستم از اطلاعات و صحبت های شما واقعن استفاده می کنم گرچه که بقول خودتون دیدن نمونه ی کار خیلی موثر تره

اطلاعاتمم اصلن مثل شماها تخصصی نیست ، شاغل هستم و دوتافسقلی دارم که برام کار رو سخت میکنه بخوام بیام تهران و خیلی وقت بزارم

بینیمم کوفته قلقلی ! با پره هایی خیلی بازززز و یه قوز هم که خودش قوز بالا قوزه ! 

انحراف هم دارم 

خلاصه بنظر بینی پرکاری باشه 

دو سالی هست تو فکر عمل هستم ولی نمی دونم چرا موفق نشدم کاری کنم

2810