2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
عزیزم گوشتی بودی؟ به نسبت سه ماهگی خوبه ورمت کمه اون دوتا خط از روبرو جای بخیه است یا بخاطر ورم افت ...

سه ماه نیست دو ماه شده سه بهمن بودم 

اونا مال چسب زود عکس انداختم 

باید یکم صبر می کردم خطا برن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظری نداره کسی ؟ دیدید عکسو ؟

بينيت خوبه مخصوصا اينكه تقارن خيلي خوبه و پروجكشن بينيت خوبه (كمه) 

سوراخهاي بينيت خطي هست كه به مرور زمان درست ميشه

فكر ميكنم بينيت ورم داره هنوز 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

بچه ها بالاتر قبلم گذاشتم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
نوشین همیشه فکر میکنم کاش با سامی عمل میکردم بینی من خیلی کوچکتر شده اما بی ایراد نیست.  همش ...

اقا من دارم ميگم من با سامي عمل كردم و واقعا اصلا راضي نبودم. سامي بواي بيني گوشتي با ارتفاع كم خوبه 

مطمينم انتخابت بهتر از سامي بوده 

من احساس میکنم بینی م برا صورتم کوچیکه یکم .تیغه بینی م باریک ،نیمرخ سمت چپم دوست ندارم،ودوست داشتم یکم بلندتر بود بینی م 

کلا من مدلهای دکتر نوری دوست داشتم بنطرم اون مدلها خیلی ببشتر به صورتم میومد

بچه ها بالاتر قبلم گذاشتم 

شما بينيت خيلييي گوشتي بوده نسبت به قبلت بينيت خيلي خوب شده مباركه عزيزم مطمينم ورمش كم شهخيلي همبهت. ميشه

2810