2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دکتر مجلسی رو خیلی نمیشناسم ولی به نظرم یه بینی طبیعی که کاملا متناسب با چهره تونه براتون درست کر ...

خیلی ممنون نسیم جان :*
آره ورم داره همچنان ! البته کاملا برعکس صورتم که اصلا ورم و کبودی نداشت بعد از عمل، بینیم اندازه‌ی کدو حلوایی بود تا یکماه پیش :))

مرسی عزیزدلم شما هم با مجلسی عمل کردید؟

نه متاسفانه .همدان دکتر بهنود عمل کردم و پشیمونم.مجلسیو میشناختم و کاره خوبم دیده بودم ولی هزینش برام مقدور نبود دوستم سال ۹۶ یا ۹۷ دقیق یادم نیس عمل کرد ۱۵ شد .نمیدونم فعلا دنبال ترمیمم تا یکسالم  بگذره

بنظرم فین نکن بزار ۲ ماه که گذشت بعد، دستمال کاغذی رو نازک  کن که از سر گوش پاک کن هم کوچیکتر ش ...

عزیزم دستمال کاغذی اصلا بهداشتی نیست .فین اروم بعد از دوماه ایرادی نداره البته بعد از شستشو 

عزیزم دستمال کاغذی اصلا بهداشتی نیست .فین اروم بعد از دوماه ایرادی نداره البته بعد از شستشو 

فکر کنم ۲ ماه نشده که عمل کردن منم گفتم بعد دو ماه فین کنه عزیزم، دستمال کاغذی و گوش پاک کن هم از لحاظ بهداشت فرقی با هم ندارن منتها سر گوش پاک کن خیلی بزرگتره و احتمال داره جدا شه یهو، اما دستمالو که خیلی نازک کنی فشاری نمیاره، البته این تجربیات منه ممکنه برای بقیه مناسب نباشه

والا همه میگن ضرر گوش پاکن بیشتر از فین کردن هست  دیگه بخیه این قدم الکی نیست پاره بشه با فین ...

من نمیدونستم همچین چیزی رو. مشکلی ام با گوش پاکن ندارم. شمام اگه با فین کردن مشکلی نداری خب انجام بده. من فقط کاری که خودم میکردمو گفتم. توصیه نکردم که شما کاری رو بکنی یا نکنی :)

بنظرم فین نکن بزار ۲ ماه که گذشت بعد، دستمال کاغذی رو نازک  کن که از سر گوش پاک کن هم کوچیکتر ش ...

فین خیلی خوب حس میکنم ورم و سفتی دماغمو کم کرده !!!!!

تو صفحه دکتر حسنانی نوشته بعد از یک ماه میشه فین کرد 

من خیلی محکم فین می کردم 😂😂

باید یکم اروم ترش کنم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من نمیدونستم همچین چیزی رو. مشکلی ام با گوش پاکن ندارم. شمام اگه با فین کردن مشکلی نداری خب انجام بد ...

راحت شدم به خدا 

هیچ چی مثل فین نیست 

راحت تر نفس میکشم 

هر چیم تمیز کنی جای فینو نمی گیره 

اونم فین از ته دل

البته من باید یکم اروم فین کنم این عمل هنوز دوماهش نشده 😢

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
فین خیلی خوب حس میکنم ورم و سفتی دماغمو کم کرده !!!!! تو صفحه دکتر حسنانی نوشته بعد از یک ماه میشه ...

منم میپرسم اگه اجازه داد دکتر فین کنم، به بخیه که قطعا ضرر نمیرسونه چون غضروفای بینی محکم نشده میگن فشار وارد نشه بهش با فین، من که از خدامه فین کنم   

مرسی آتنا جان ❤️ هزینه‌ی جراحی ۱۴ بود

ممنون عزیزم ولی کی پیش ایشون عمل کردید ، من تماس که گرفته بودم هزینه خیلی بیشتر بود ، واقعن اگر 14 باشه الانم من با کله برمممممممم خخخخ

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
منم میپرسم اگه اجازه داد دکتر فین کنم، به بخیه که قطعا ضرر نمیرسونه چون غضروفای بینی محکم نشده میگن ...

بعد از یه ماه شکل می گیره بیشتر جاها اینو نوشتن 

اما بازم سوال کن 

بخوای فک کنی که عطسه بیشتر از فین فشار وارد میکنه 

من از یه ماه بعد از عمل  از بینی عطسه کردم مثل قبل 

بعد از یه ماه شکل می گیره بیشتر جاها اینو نوشتن  اما بازم سوال کن  بخوای فک کنی که عطسه ...

سلام عزیزم کمابیش توی تاپیک دیدمتون 

شما پیش کی عمل کردید ؟

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام عزیزم کمابیش توی تاپیک دیدمتون  شما پیش کی عمل کردید ؟

سلام 

جواد خالقی 

2810