در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه ماهو نیم شب بزن یعنی من باید هر روز صب دربیارم چسبو ؟؟؟؟؟
شماها تا کی چسب گفتن بزنید ؟
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
اخ گفتی منم دیروز دماغم جوری پف کرده بود که انگار نه انگار عمل شده بعضی روزا هم خیییلی ...
عزیزممم منم دقیقا اولاش میگفتم تغییر نکرده ولی دارع بهتر میشه
با صبر داشته باشیمم🥺
نه کورتن اینا هیچی نزدم دکترم اهل امپول نیس مگر خیلی واجب بدونه میزنه😊من یبار بهش گفتم گف نه لازم نداری ورمت غیر عادی نیس جا داره تا بره
مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
عزیزممم منم دقیقا اولاش میگفتم تغییر نکرده ولی دارع بهتر میشه با صبر داشته باشیمم🥺 نه کورتن ...
منم الان بهتر شده دماغم
بادش تقریبن داره میره
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
واقعیتش من کاری از کلانتر هرمزی ندیده بودم و با معرفی پدرم که ایشون رو میشناختن رفتم مطبشون ... البته قبلش کمی سرچ کردم و متوجه شدم که ایشون طبیعی کارن و از اونجایی که من صددرصد بینی طبیعی میخواستم تصمیم گرفتم مراجعه کنم ... دوتا خانوم توی مطب بودن که بینیشون تازه عمل شده بود و چیزی از زیر گچ مشخص نبود و نمیشد قضاوت کرد ولی کبودی نداشتن! مطب شلوغ بود. وقتی رفتم تو دکتر بینیمو معاینه کردن و گفتن ما میتونیم بینی شما رو عمل کنیم و نتیجه رضایت بخش خواهد بود. یکسری آزمایش نوشتن و تمام
وقتی بیرون اومدم یه خانوم که چند وقت از عملشون میگذشت رو دیدم که بینی خییییلی طبیعی داشتن و تنفسشون هم خوب بود. در کل من از کار دکتر خوشم اومد و همینطور شخصیتشون! ولی بعد از دو ماه به کل از عمل بینی منصرف شدم تا چندماه پیش (این داستان برای ۶ سال پیشه)
تا اینکه با دیدن پیج اینستای افلاکی دوباره به سرم زد که عمل کنم ... خلاصه وقت گرفتم و رفتم ، منشی به من ساعت ۵ نوبت داده بود در حالیکه من ساعت ۹:۳۰ شب نوبتم شد. مطب به شدت شلوغ در حدیکه یک سریا توی راه پله و راهرو ایستاده بودن. این وضعیت یکم توی ذوق میزد. خلاصه من که دیدم حالا حالاها اینجا هستم با خیال راحت نشستم به واکاوی بینیهای عمل شده. با یه آقا صحبت کردم که ایشون دوماه بود عمل کرده بود و راضی نبود ولی مشکل تنفسی نداشت . یک خانوم دیگه راضی بود. سه نفر برای ترمیم دوباره با خود دکتر اومده بودن که یکیشون بهم گفت برو کار دکترهای دیگه هم ببین حتما ! در کل بینیها اصلا وابدا مثل عکس های اینستا نبود . در حدیکه بابام گفت اینا چرا همه انگار ماهیتابه خورده توی صورتشون :)) منشیش که باید ویترین کار باشه بینی فانتزی و کوتاهی داشت ! خلاصه من اصلا خوشم نیومد از فرم بینیها مخصوصا که ترمیمی هم زیاد توشون بود ! با این حال منتظر موندم که مشاوره بشم
رفتم پیش دکتر بعد از معاینه بینی من بهشون گفتم که من بینی طبیعی طبیعی میخوام (بینی من استخونی غضروفی بود ، افتادگی و قوز داشت و کمی انحراف ! ماشالله بدکوفتی بود😬) ایشون گفتن نوک بینی رو اصلا بالا نمیبرم فقط قوز رو صاف میکنم و افتادگی رو برطرف. گفتم من چجوری میتونم ببینم بعد عمل چه شکلی میشم؟ گفت ای بلا :))من خیلی وقته که دیگه طراحی نمیکنم ولی اگه بخوای بخاطر پدرت ( بابام چه حالی داد همهجا) انجام میدم برو عکس بگیر دو روز دیگه بیار ! با اینکه میدونستم باهاش عمل نمیکنم ولی گفتم بذار ببینم طراحی چجوری میشه ! خلاصه من دو روز بعد رفتم و مطب خلوت تر بود نسبتا و تعداد مشاورهها کمتر . از ۶ نفری که اونجا بودن ۳ نفرشون باز هم ترمیمی بودن با خود دکتر . (همه خانوم بودن) یه دختر دیگه هم ۳ ماه بود عمل کرده بود و با چشم گریون نشسته بود اونجا ! میگفت بینیمو دوست ندارم و دستیار دکتر هعی میومد باهاش صحبت میکرد که غصه نخور عجله نداشته باش و اینا ! ولی من دیگه دیدم واقعا اونجا جای من نیست و فرااااار کردم :))
من از مرداد که عمل کردم تا ۱۵ مهر یعنی دقیقن دوماه شب و روز چسب داشتم و از ۱۵ مهر تا حدود ۱۵ آبان فق ...
منم حوصله ندارم هر روز برش دارم اینجوری یعنی سه ماه چسب بزنم !!!!!
زیاد نیست سه ماه چسب بزنی ؟