2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015372 بازدید | 66527 پست

سلام من میخوام ژل شستشو صورت Pure Calmille ایوروشه ۲۰۰ میلی لیتری رو از طریق تیماپ بخرم. اگه با همدیگه تیم ۲ نفره بشیم، میتونیم این کالا رو با ۵۲٪ تخفیف بخریم. برای اینکار لینک پایین رو کلیک کن. منتظرت هستم.

https://teamapp.app/s/ixouyA_0p

سلام من میخوام ژل شستشو صورت Pure Calmille ایوروشه ۲۰۰ میلی لیتری رو از طریق تیماپ بخرم. اگه با همدیگه تیم ۲ نفره بشیم، میتونیم این کالا رو با ۵۲٪ تخفیف بخریم. برای اینکار لینک پایین رو کلیک کن. منتظرت هستم.

https://teamapp.app/s/ixouyA_0p

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم از کی میشه به پهلو خوابید؟ من جرات ندارم حس میکنم بینیم کج میشه به پهلو بخوابم   ...

نه کج نمیشه. من از وقتی گچمو برداشتم به پهلو خابیدم. سعی کنید فشار نیاد به بینی تون. وگرنه بعد از دو هفته دیگه به پهلو خابیدن مشکلی نداره. ولی بازم اگر خیلی حساسین با دکتر خودتون مشورت کنین :)

سلام دوستان

میگم کسی از خانم ویکی خبر نداره؟دنبال ترمیم بود.منم دارم تحقیق میکنم که سره یکسال برم.دکتر مناسب میخوام و با تجربه تا حالا از اینستا درمورد قیمت ترمیم سوال کردم خیلی قیمتا فضاییه.نظرتون در مورد ترمیم دکتر مجلسی و عطریان چیه؟۱۵ به بالاست من واقعا درمونده شدم.چجوری از دکترم شکایت کنم من یه شهره دیگه اون ی شهر دیگه.اصلا به جایی میرسه یا وقت گذرونیه؟کسی بود با شکایت پولشو پس گرفته باشه ؟

سلام دوستان میگم کسی از خانم ویکی خبر نداره؟دنبال ترمیم بود.منم دارم تحقیق میکنم که سره یکسال برم.د ...

عزیز من اطلاعی ندارم ولی چیزی که تو مطب گردی هام دیدم ترمیم های تقوی و سامی خوبن اگر پوستت ضخیمه سامی نازکه تقوی سامی ترمیم رو ۲۵ گرفته بود 

مجلسی رو بیخیال شو کاراش خیلی خوب نیست گرونم هست 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلام دوستان میگم کسی از خانم ویکی خبر نداره؟دنبال ترمیم بود.منم دارم تحقیق میکنم که سره یکسال برم.د ...

سلام دوست عزیز

حتما پیگری و شکایت کنید من مشکل شما رو نمی دونم ولی اگر مشکل جدی باشه می تونید از دکتر دیه بگیرید یکی از بستگان ما چند سال پیش ۳۰ میلیون از جراحشون دیه گرفتن البته ظاهرا مشکل تنفسی هم داشتند ولی ظاهر بینی شون جوری بود که سال ها چسب می زدن.

سلام دوست عزیز حتما پیگری و شکایت کنید من مشکل شما رو نمی دونم ولی اگر مشکل جدی باشه می تونید از دک ...

چهار تا مشکل داره قوسش زیاده و بالای سوراخای بینیم خط افتاده سوهان یرطش بیشتر سوهان خورده و از سمت پره اونجا که چاله بینی هست تا بالا فرورفته شده.برای شکایت باید از کجا شروع کنم؟شانسمم خوردیم به کرونا...

چهار تا مشکل داره قوسش زیاده و بالای سوراخای بینیم خط افتاده سوهان یرطش بیشتر سوهان خورده و از سمت پ ...

والا من از جزئیاتش چیزی نمی دونم یه سرچی بکنید فکر کنم از توی نت بتونید در بیارید که برای شکایت کجا باید برید.اونجا مراجعه کنید فکر کنم پزشک معاینه کنه و راهنمایی کنه که آیا شکایتتون فایده ای داره یا نه.به نظر من امتحانش ضرری نداره

والا من از جزئیاتش چیزی نمی دونم یه سرچی بکنید فکر کنم از توی نت بتونید در بیارید که برای شکایت کجا ...

پزشک قانونی میگه شکایت کنید یا نه؟من میخوام وام بگیرم میگن واما تا دو ماه اینده سر رسید نمیشن اینم از شانس مذخرف من 

سلام دوستان افرادی که یزد عمل کردند میشه تجربیاتشون رو در اختیارم بزارن یا لایک کنن من در خواست دوستی بدم خیلی به کمکتون و تجربتون نیاز دارم♥️

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
منافی نمیدونین چقدر میگیره؟تاپیکای قبلی همرو خوندم منافی جز باتجربه ها بود هم راضی داشت هم ناراضی.شم ...

من مطب منافی نرفتم 

مطب سامی و تقوی ترمیم های خوبی دیدم بنظرم مطب هر دو برو سامی خیلی خوبتر مشاوره میده 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام به همگی

دوستان عزیز و گل و گلاب 

بنده از اونجایی که تا به امروز به صورت سوسکی در حال خوندن نظرات کارشناسی شما بودم و فقط یک مصرف‌گرای خاموش بودم وظیفه‌ی خودم دونستم که اندک تجربیاتم رو با شما در میون بذارم .... ایشالا که مورد قبول واقع شه.

مطب‌هایی که من رفتم به ترتیب

کلانتر هرمزی ۶سال پیش :)))

پوریا افلاکی ۴ماه پیش

میرمحمد مجلسی ۴ماه پیش 

دوستان عزیزم از کی میشه به پهلو خوابید؟ من جرات ندارم حس میکنم بینیم کج میشه به پهلو بخوابم   ...

از هفته دوم به پهلو خوابیدم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
2810