2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

من خودم نمونه کارای دکتر منصور هادیلو رو خیلی دوس دارم .  این خیلی خوبه که  همه بیماراشون بعد از جراحی  مشکل تنفسی پیدا نمی کنن.  من خودم   خداروشکر هم از فرم بینی  م  راضی هستم هم  اینکه اصلا مشکل تنفسی و بویایی ندارم http://drhadiloo.com/ تو این سایته  نمونه کارای دکتر منصور هادیلو  هست

من پیشنهاد می کنم قبل از اینکه جراحی بینی انجام بدین حتما چند تا دکتر خوب انتخاب کنین بعد نمونه کاراشو ببینید و بعد برید پیشش عمل کنید. من خیلی دنبال دکتر خوب گشتم . اخرشم رفتم پیش دکتر عباس نوروزی عمل کردم خیلی الان راضیم و ارزش داشت که وقت گذاشتم . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پیشنهاد می کنم قبل از اینکه جراحی بینی انجام بدین حتما چند تا دکتر خوب انتخاب کنین بعد نمونه کارا ...

من ایشونو نمی شناسم ولی خودم  پیش دکتر منصور هادیلو  جراحی بینی انجام داده  انقدر  کارش تو همه زمینه ها خوب بود  که مامانم وقتی  برای  جراحی من تو مطبش نشسته بودیم  ددی  همه از لیپوماتیک راضین  اونم  لیپوماتیک کرد  خیلی  خوب شده خدایی .  http://drhadiloo.com/

لا به لای تبلیغات دوستان سوال داشتم من، من بینیمو شستشو میدم باز میشه بعد به مرور دوباره کیپ میشه، ت ...

در مورد کیپ شدن من از یه قطره استفاده میکردم، همون قطره هایی که سرما میخوری دکتر هم میده. اسمش یادم نیست ولی 😅 البته من فقط تا قبل برداشتن گچ و اسپلینت استفاده کردم ازش. بعدش اصن کیپ نمیشد بینی من.

برای مسواک هم، من تا وقتی گچ داشتم و تا دو سه روز بعدش که باز کردن دهن سخته و لب بالا کاملن ورم داره مسواک بچه گونه خریدم و با لیوان آب تو دهنم میگردوندم. مسواک کوچیک خیلی خوبه. اصلن نیاز نیست دهنتو زیاد باز کنی که به بینی فشار بیاد.

در مورد کیپ شدن من از یه قطره استفاده میکردم، همون قطره هایی که سرما میخوری دکتر هم میده. اسمش یادم ...

من دیروز تامپون کشیدم اون موقع قشنگ باز بود بعد گفت هر دو سه ساعت اسپری کن، اسپری میکنم خوبه بعد میگیره   سرمم با سرنگ میزنم بعضی اوقات، خیلی دردسره این مسواک و حموم، حس کپک زدن دارم  

من دیروز تامپون کشیدم اون موقع قشنگ باز بود بعد گفت هر دو سه ساعت اسپری کن، اسپری میکنم خوبه بعد میگ ...

یعنی هنوز گچ داری؟ 

من اسپلینت و گچ رو تو یه روز برداشتم آخه. ولی خیلی حساس نشو، به هرحال کلی کار کرده رو بینیت و داخلش پر از ورمه هنوز. تا چند هفته دیگه خیلی بهتر میشه. من هنوز بعد از ۵ ماه احساس خشکی و کشیدگی میکنم تو بینیم گاهی.

آره واقعن حموم رفتن خیلی عذاب بود. البته من فک کنم ۳ بار با گچ بودم رفتم، مامانم اومد و دوش حمام رو از پشت گرفت رو موهام و منم کاملن سرمو عقب میگرفتم که آب رو صورتم نریزه. فقط من پوست صورتم خیلییییییی چرب میشد هی با شیر پاکن و دسمال مرطوب پاک میکردم.

ولی مسواک بچه گونه رو امتحان کن. واقعن راحته. 😉

یعنی هنوز گچ داری؟  من اسپلینت و گچ رو تو یه روز برداشتم آخه. ولی خیلی حساس نشو، به هرحال کلی ...

آره شنبه عمل کردم تامپونو دیروز کشید اسپلینت باید باشه فعلا، منم همش دارم صورتمو تمیز میکنم چرب میشه، باشه عزیزم مرسی از پیشنهادت  

چرا هی تبلیغ میکنن اینجا😒😒😳قبلا اینطوری نبود یه مدته آدمای بی شرافت به خاطر پول دارن بازاریابی میکنن بازاریاب های جراحا زیااااد شده خیلی مراااقب باشید به هیچکس اعتماد نکنید

والا هیچ دکتر دیگه ای ندارم مطب احمدی و منافی میخاستم برم نتونستم

کل دخترای فامیل یکی از دوستام با منافی عمل کرده همشون هم راضین ، اتفاقا اولین دکتری بود که به من معرفی شد

ولی من شنیدم اصلا بینی دست نمیزنه ، تو اینستا هم ببینید خودتون متوجه میشید ، خیلی طبعی کار میکنه

از کسایی که رفتن مطبش برا ترمیم هم شنیدم بینی های جراحی اولیه خودش خیلی خوب نی ، حتی کارشون  به ترمیم با خودش کشیده شده 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
کل دخترای فامیل یکی از دوستام با منافی عمل کرده همشون هم راضین ، اتفاقا اولین دکتری بود که به من معر ...

تو پیحش خیلی عکس نمیزاره چند بارم بعضی ها رو گذاشته که بنظر اصلا نیاز به عمل نداشتن ولی تو سایتش خیلی نمونه خوب دیدم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810