2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
برای بینی شکسته ک مشکل پولیپ دارا کسی اینجوری بوده ایا؟ و پیش کدوم دکتر جراحی کردید ک خوب بوده هزینش ...

اره عزیزم شوهرم پیش دکتر ظفرمند بینی اش رو عمل کرده و خیلی بهتر شده نفس نمی تونست بکشه راحت شبا همش اذیت می شد. دکتر ظفرمند با بیماراش کنار میاد عزیزم برو پیشش برای عمل پشیمون نمی شی http://www.drzafarmand.com/بهترین-جراح-بینی-طبیعی-در-تهران/ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از ماه پنجم بينيم همش پر ميشه و كيپ روزى دوبارمجبورم پاك كنم.اونايى ك عمل كردن اينجورى شدن؟

تو دیگه میتونی فین کنی اروم 

فین کن یواش

یا با سرم شستسو بده که باز بشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من متاسفانه اصلا نمیتونم بینی‌ام رو خوب شستشو بدم‌ چون اولا سرم رو خم میکردم عقب و همه ی اون اب نمک ...

جای بخیه های توام می خاره ؟؟؟و اینکه من جاهایی که چسب داره تیره تر از جاهایی هست که چسب نداره و یه خطم افتاده کنار بینیم در صورتی که من چسبو اروم میزنم نه با فشار چون دکتر گفت نباید فشار بیاری غضروف خراب میشه .حالا هفته بعد حتمن باید برم یه سر مطب ببینم چی میگه 

شما کورتون زدی یا راکوتان خوردی ؟

گوشتی بودی یا استخونی ؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
جای بخیه های توام می خاره ؟؟؟و اینکه من جاهایی که چسب داره تیره تر از جاهایی هست که چسب نداره و یه خ ...

نمیدونم چند وقته چسب میزنین، ولی منم بعد از دو ماه و نیم چسب زدن یه خط سمت چپ بینیم افتاده بود، من چند شب چسب نزدم و یکی دوبار ژل گیاه آلوورا زدم بهش و دوبارم از ژلی که برای ترمیم جای بخیه بهم داده بودن، خوب شد.

فکر میکنم برای چسب زدن طولانی مدته. من هنوز روی بینیم هم خیلی چرب میشه هم پوست پوست :( 

تنفسشونم مشکل داشت ؟

نپرسیدم فقط مطب کلانتر بودم که اون برای جراحی اومده بود انجا گفت پیش عباسی که مطبش ولیعصره عمل کردم ۶ یا ۷ تومن داده بود و البته مطب کلانتر برای دماغ نیومده بودیادم نیست برای چه جراحی اومده بود ولی شکلش رو من نپسندیدم ارتفاع دماغش کم بود به نظرم

نمیدونم چند وقته چسب میزنین، ولی منم بعد از دو ماه و نیم چسب زدن یه خط سمت چپ بینیم افتاده بود، من چ ...

من دو هفتس فقط چسب میزنم شلم میزنم چون میترسم خط بیفته 

پوست پوست نمیشه اصلن واسه من اما یکم تیره روشن شما میتونی اروم لیف بکشی چرا این کارو نمی کنی که پوسته هاش برن 

من دو هفتس فقط چسب میزنم شلم میزنم چون میترسم خط بیفته  پوست پوست نمیشه اصلن واسه من اما یکم ت ...

آخی! چقد نو و جدیده دماغت. مبارکه. 😊

ببین لیف میکشم تو حموم تا یک روز بعدش خوبه اما اگه بشه دو روز و مثلن کرم پودر بزنم و اینا پره های بینی پوست پوست میشه 🙄

البته من کلن تی زون پوستم چربه ولی پوست پوست نمیشدم هیچ وقت. رو اعصابمه الان. 

جای بخیه های توام می خاره ؟؟؟و اینکه من جاهایی که چسب داره تیره تر از جاهایی هست که چسب نداره و یه خ ...

بله میخاره مخصوصا پره هام. شاید پوستتون حساسه واسه همین تیره تر شده‌‌‌‌. حتما برین‌. نه من هنوز یک ماه نشده عمل کردم فکر نمیکنم کورتون رو زودتر از ۳ ماهگی تزریق کنن. نه من راکوتان نخوردم. گوشتی بودم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
بله میخاره مخصوصا پره هام. شاید پوستتون حساسه واسه همین تیره تر شده‌‌‌‌. حتما برین‌. نه من هنوز یک م ...

من همون روزی که گچو ورداشتم کورتون زد

آخی! چقد نو و جدیده دماغت. مبارکه. 😊 ببین لیف میکشم تو حموم تا یک روز بعدش خوبه اما اگه بشه دو روز ...

سلامت باشی 

پس خشک شده ابرسان بزن هر روز بهش 

من همون روزی که گچو ورداشتم کورتون زد

درد داشت؟😥

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
درد داشت؟😥

اره اما نه اندازه بخیه 

من سر کشیدن بخیه ها گریه کردم 

بخیه هامم خیلی زیاد بود دو تا داخلی داشتم 

زیر بینیمم داشتم 

پره هامم بخیه داشت 

من امروز سه ساعت چسب نزدم پوستم درست شد سیاهیش

فک کنم تو روز یکی دوساعتی باید هوا بخوره 

اره اما نه اندازه بخیه  من سر کشیدن بخیه ها گریه کردم  بخیه هامم خیلی زیاد بود دو تا داخ ...

الهی‌❤من چون چسب زدن رو خیلی طول میدم بینی ام قشنگ هوا میخوره

2810