2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مطب گردی دکتر فرید یوسفی

مطب خیلی شلوغ بود یه عالمه گچ دار چسب دار بودن نمونه بدون چسبم زیاد بود 

پروجکشن بینی زیاد

کوتاه شده بودن بعضیا خیلی زیاد که باعث میشه فاصله بینی و لب زیاد بشه  

نامتقارن سه تا دیدم که بهشون میگفت پنبه بزارید 

یه دونه خیلی کج دیدم استخون کاملا کج 

خیلی پر ورم بودن و کبود بودن گچ دارا 

تقارن نداره کاراش اینو میشد دید واضح

بگیر نگیر داره ممکن خوب شید و یا ممکن افتضاح شید 

پیشنهاد نمیدم 

واسه گوشتی هرگز پیشنهاد نمیشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردی دکتر فرید یوسفی مطب خیلی شلوغ بود یه عالمه گچ دار چسب دار بودن نمونه بدون چسبم زیاد بود& ...

شما هر مطب میرید به دلتون نیست البته خوب چون کم کار هستید انتخابتون سخت تره

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
شما هر مطب میرید به دلتون نیست البته خوب چون کم کار هستید انتخابتون سخت تره

این واقعا داغون بود کاراش 

پول ندارن به نظرم عمل نکنن بهتر 

تا برن پیش دکتری که گند بزنه گناه دارن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
این واقعا داغون بود کاراش  پول ندارن به نظرم عمل نکنن بهتر  تا برن پیش دکتری که گند بزنه ...

موافقم ولی من اکثرا مطب هایی که رفتم نمونه های خوب دیدم 

سلام اینم از خاطره عمل بینی من 

16 دی ساعت 10 صبح نوبت عمل داشتم شبش تا صبح خوابم نبرد و خیلی استرس داشتم یجورایی داشتم پشیمون میشدم دم صبح ساعت 7 نیم خوابم برد یک ساعت بعدش بیدار شدم توکل کردم به خدا اماده شدم و رفتیم کلینک اول رفتیم پذیرش تشکیل پرونده دادیم بعد فرستادن پیش دکتر عمومی شرح حال شدم و بعدم بخش بستری

از استرسم نگم براتون

عملمم چهارساعت افتاد عقب یعنی ساعت 2 

نیم ساعت قبل عمل صدام زدن یه قرص دادن بهم که استرسمو کم کرد و خیلی گیج و منگ شدم همش حس میکردم داره خوابم میبره ساعت 2 منو بردن اتاق عمل اولش کلی عکس گرفتن بعدم دکتر اومد بالا سرم خیلی گیج بودم نمیتونستم درست حرف بزنم فقط گفتم دکتر سوراخاش گرد باشه نوکش گرد باشه قوسش ملایم باشه جوری نباشع انگار خط کش گذاشتن سرسره ای ام نباشه یه نیمه فانتزی خوشگل مثله همینایی که توی پیجتونه برام دربیارید اینو گفتم دکتر رفت ماسک رو گذاشتن یک دو سه بیهوش شدم...سه ساعت بعد توی ریکاوری بهوش اومدم خیلی سردم بود و لرز کردم بهم فن گرما دادن زیر پتو اما من سرما خوردم😢دوباره خوابم برد بعد دیدم یکی محکم داره میزنه به شونه هام و میخواد بهوشم بیاره دگ بهوش اومدم و منو بردن بخش اونجا شوهرمو دیدم که خندید و گفت مبارکت باشه دو ساعت توی بخش نگهم داشتن بعد ک کلی ابمیوه و اب خوردم و رفتم  wcمرخصم کردن شب اول خیلی راه گلوم خشک میشد و حالت خفگی داشتم اما الان خداروشکر بهترم  دوشنبه فیتیله و گچ رو  درمیارن

عمل بینی هیییییییییییییییچ دردی نداره اصلاااا اصلا 

فقط یکم مراقبت میخواد و دردسر داره

😛
شایلین جون، میشه لطفا بگین با کی عمل کردی؟ الان بیشتر از سه ماه شده، اگه اسم دکترت رو بگی بسیار ممنو ...

بله منم موافقم 

البته اول بیا بگو مشکلت رفع شد یا نه 

فقط شایلین جان اسم دکترشونو نگفتن ما اینجا هستیم تا تبادل نظر کنیم و به هم کمک کنیم 

2810