2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
ببخشید از دکتر کلانتر چه نقدهای منفی شنیدید ؟ به من برای اردیبهشت وقت مشاوره داده .من فقط توی کامنته ...

اسمش رو تو لیست دکترهای خرابکار گذاشته بودند نمی دونم چرا

من برای مشاوره رفتم و احتمال داره باهاش عمل داشته باشم

دوستانی که دنبال جراح بینی خوب هستن، من تجربمو بگم که واقعا راضیم برعکس خیلیا که پشیمون شدن یا بینیش ...

اين تبليغاتو نميشه پاك كرد؟؟؟!!!!!به نظرم واقعا ضد تبليغه تا تبليغ😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطبش رفتم کاراش بد نبود طبیعی بود آخه من می خوام معلوم نباشه عملیه

دکتر طبیعی کار زیاده یکیش غلامرضااحمدی

تو همبن تایپیک خیلیا جدیدا رفتن و عمل کردن و راضی بودن

چندتا دکتر برو عجله نکن

دکتر یوسفی خالقیو کسی نمیشناسه ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بچه ها کسی از شایلین خبر داره،مشکلش رفع شد؟نیست این دختر آخه...

نه خیلی وقته ازش بی خبریم 

کاش بیاد و از وضعیتش به ما بگه حتما

مخصوصا عکس بینیشو بزاره برامون

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
غلامرضا

ممکنه درخواست دوستیمو قبول کنید یه چند تا سوال ازتون دارم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

دکتر فقط دکتر بصام. اخلاق ۲۰ ادب ۲۰ کار ۲۰ تخصص ۲۰ پاسخگویی بعد از عمل ۲۰ هزینه مشاوره و کارای بعد از عمل صفر هزینه عمل الان فکر کنم۷-۸

من یکسال و نیم پیش بینیمو عمل کردم.الانم خیلی راضی ام. بینیم کمی گوشتی بود، قوز داشت و نوکش پهن بود. الان عالیه، نه مشکل تنفسی دارم، نه مشکل بویایی.

اون زمان درباره تقریبا ۱۲- ۱۰ تا دکتر تحقیق کردم. تنها کسی که هیچ نکته منفی تو کارش پیدا نکردم دکتر بصام بود.

پیشنهاد میکنم حتما برای مشاوره یه سر بهش بزنین. طبیعی عمل میکنه و اولویتش کارکرد درست بینی و تنفسه نه کوچیک کردن بینی.

من پارسال بینی ام رو پیش دکتر ظفرمند عمل کردم. دوستم هفته پیش می خواست بره پیششون که وقت عمل بگیره از توی سایتش تونست نوبت دهی آنلاین داره داشت و از اون جا وقت گرفته و هفته دیگه میره مطبش خیلی خوب شده اینجوری. منم برای درمان سینوس پسرم همونجوری وقت گرفتم . خیلی دکتر باسواد و ماهری هستن و خیلیا سمت گیشا میشناسنشون 

خب من اومدم با مطب گردی جدید که تو این هفته رفتم 

دکتر سامان 

دوستم می خواست بره پیش سامان مشاوره و منم باهاش رفتم 

منشی گفته بود شیش بیا که ما پنج رفتیم و خیلی از عملیا واسه چسب زدنو برداشتن گچ اومده بودن 

حدود پونزده نفرو دیدیم 

بینیا برعکس سایت هر کدوم یه شکل بودن و شبیه هم نبودن 

تقریبا پنج نفر بدون چسب دیدم که بینیا خوب کوچیک شده بود 

یه نفر بود که بینیش قوز دراورده بود و خیلیم ناراحت بود و میگفت دکتر بعد از عمل رفتارش بد 

یه نفر دیگه دو ماه بود عمل کرده بود بینی خیلی تمیزی داشت و معلوم بود کم کار بوده .عکس قبل از عملو نشون داد بینیش استخونی و سرشم پایین بود  

یه نفر دیگه چونشو پروتز کرده بود و صورتش دراز شده بود و هی میگفت بهم وقت بدید واسه عمل چونش اما نمیدادن چون وقت نداشتن گویا 

مثل اینکه بعد از عمل ده جلسه لیزر اجباری باید بری که دو سه تمن هزینه جلسه های لیزر میشه .واسه رفع ورم بینی 

دوست من رفت تو واسه مشاوره گفت بینیت پر کار 

و چهار ساعت طول میکشه و گفته بود من روزی یه عمل فقط انجام میدم که اونم خوش به حال دکتر یه عمل میکنه پول سه تا عملو می گیره 

و بهش گفت چون قیمت دلار رفته بالا به جای 20 

25 می گیره و 6 تمن هم کلینیک .یعنی با جلسات لیزر میشه 33 تمن ناقابل !!!!!

یه نمونه گوشتی هم دیدم که پروجکشن زیاد بود و قوسشم از بقیه بینیا بیشتر بود 

تو پله ها هم یه نفرو دیدیم که گفت پشیمون چون بینیش کم کار بوده و دکترای ارزون ترم بودن که باهاشون عمل کنه 

این دکترو من واسه سوپر گوشتی پیشنهاد میدم کم ریسک اما من دو تا کار خراب هم ازش دیدم بین ده تا کار 

یکیشون قوز دراورده بود و اون یکیم یه طرف بینیش بزرگ تر بود بعد از شیش ماه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
2810