2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بعله عزیزم گوشتی بودم بیشتر پره هام ضخیم بودن  پهنای بینیم قسمت پایین زیاد بود

چه خوب من فک کردم احمدی رد میکنه این مدلارو 

دیگه پیش کیا رفته بودیی ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
چه خوب من فک کردم احمدی رد میکنه این مدلارو  دیگه پیش کیا رفته بودیی ؟

نمیدونم چرا دستم خورده امضاهام پاک شده دوباره میذارم مطب گردیامو حتما

پیش جهادی رسول پناه عالیان کوچکزاده ساریخانی صفوی رفته بودم

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله عزیزم گوشتی بودم بیشتر پره هام ضخیم بودن  پهنای بینیم قسمت پایین زیاد بود

طبیعی گفتی یا نیمه فانتزی ؟ 

چه قد شد کل هزینه هات 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
نمیدونم چرا دستم خورده امضاهام پاک شده دوباره میذارم مطب گردیامو حتما پیش جهادی رسول پناه عالیان کو ...

بزار حتما مرسی 

یا اینجا خلاصشو بگو 

ااا چه خوب که جوابمو دادید هزینش برام اوکیه ، فقط میخوام خرابکاری بدی نداشته باشه  حتما یه سر ...

از این مدل دکترایی هست که اهل تبلیغ نیست منشیش هم بهم گفت بیا بشین بازم نمونه ببین 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
امروز پیش رسول پناه بودین

نه عزیزم اوایل ابان رفتم

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
از این مدل دکترایی هست که اهل تبلیغ نیست منشیش هم بهم گفت بیا بشین بازم نمونه ببین 

يعني من عاشق اين منشي هاي مهربونم😂😂

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

مطب گردي : دكتر سجاديان 

مطب دكتر دقيقا روبه روي بيمارستان عرفان 

من ساعت هفت وارد كه شدم هيچ نمونه اي نبود و رفتم سراغ منشي كه خيلي هم خوش برخورد بودند و گفتند اگه ميخواي نمونه ببيني بايد زودتر بياي اينجا ، خلاصه با كلي شوخي و خنده قرار شد يه روز هماهنگ كنم كه نمونه ببينم 

داشتم با منشي صحبت ميكردم يهويي يه نمونه تو اتاق ديدم كه چسبشونو عوض ميكردند ، كاملا گوشتي بودنشون مشخص بود ، يه بيني فوق العاده طبيعي و بزرگ

خلاصه ويزيت و پرداخت كردم وارد اتاق دكتر حان شدم ، خودمو براي يه مرد عبوس و بداخلاق اماده كرده بودم كه كاملا برعكس بود ، فوق العاده مهربون و خوش برخورد ، وقتي ديدن با فرم اداري هستم كلي از كارم پرسيدن و تا حايي كه ما فقط حدود ٢٠ دقيقه درباره ي كار و پرواز و سفر و كشورهاي مختلف صحبت كرديم (كار من به همين چيزا مربوط ميشه) بعد از اون از رو بيني من كاملا بيتي و توضيح دادن و كه پوست ضخيم ولي غضروفاي خوب ، از بيني عكس انداختند و گفتند قراره چه كارايي انجام بدند ، خلاصه گفتند يه كار كاملا طبيعي اگه ميخواي بياي پيش من در غير اين صورت المي وقتتو تلف نكن

مشاوره حدودا ٤٥ دقيقه طول كشيد  و بعد از اون هم باز با برخورد خوب دكتر خدافظي كردم و رفتم

با منشي درباره براي نمونه هماهنگ كنم از مطب خارج شدم رفتم سمت مطب دكتر اميديان

نكته :::: براي نمونه ديدن حتما ساعت دو به بعد اونجا باشيد،

ويزيت دكتر ٤٠ تومن هزينشه

اگه بيني طبيعي ميخواين تشريف ببريد چون خود دكتر هم همينو تاكيد ميكردند. 

راستي دكتر تا حدي با من خوش يرخورد بودن كه گفتند چونه ي عقبي داري ولي نياز به حراحي نيست با تزريق اوكي ميشه

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

مطب گردي : دكتر پريسا اميديان

بعد از مطب دكتر سجاديان وقت داشتم رفتم با خانم دكترو هم ببينم ، از طرق همين سايت باهاشون اشنا شدم

خلاصه بدون نوبت تونستم ببينمشون ولي خب ميشد حدس زد كه نمونه اي نخواهد بود

يه خانم دمتر مهربون و جوون كه خودشون بيني عملي داشتند و پلكشون هم عمل بود ولي من اصلا دوس نداشتم

خلاصه ايشون هم نظرشون نسبت به بيني من مثل قبل بود با يه سري تفاوت كه من فهميدم اصلا بدرد من نميخورم

خلاصه اول گفتند بايد يكم بينيتو بديم بالا كه بعدا اقت پيدا ميكنه در صورتي كه بيني من زاويه ي خيلي خوبي داره و بيشتر از اين ريسكه و نكته ي اي دكتر سجاديان خيلي تاميد داشتند و دكتراي ديگه هم اشاره كرده بودند

نكته ي دوم برش پرده ها و كوچيك كردن سوراخ بيني كه اينكار هم خيلي ريسكه  چون خيلي سوراخ كوچيكي دارم و بيشتر از اين شبيه خط ميشه 

و نمنه ي اخر تزريق كورتن تا سه يار بعد عمل كه خب من اصلا دوس ندارم و توجيح ميدم پيش كسي عمل كنم كه از تكنيك براي بيني من استفاده كنه نه روش هاي تهاجمي به پوست بيني 

خلاصه از هم صحبتي باهاشون نهايت و لذت بودم 

نكته ::: مشاورشون رايگانه

هزينه با كلينيك حدودا ٧ تا ٨

مدت نقاهتشون حدودا هفت روز

براي نمونه از خودشون حتما بپرسيد كه كي تشريف ببريد

مطبشون و واقعا سخت ميشه پيدا كرد حتما ادرس دقيق و بگيريد

سلام دوستان لطفا اگه کسی اطلاعات راجع به دکتر همتی فراهانی یا جهاندیده داره بگه؟ چند بار پرسیدم اما ...

سلام عزیزم من با فراهانی هشت سال پیش عمل کردم هیچ مشکلی ندارم فقط سر بینیم رو خودم دوست ندارم البته همه میگن خوبه ولی میخوام عمل کنم ولی تیغه بینی صافه مشکل تنفسی هم اصلا ندارم

[QUOTE=117311357]مطب گردي : دكتر سجاديان      مطب دكتر دقيقا روبه روي بيمارستان عرفان ...

تو گوشيشون به صورت حدودي براتون توضيح ميده فرم نهايي بينيتون به چه صورت ميشه

2810