مطب گردي : دكتر غلامرضا احمدي
خب اول بگم اصلا تو اين الودگيا بيرون نريد كه داغون ميشيد..
من چون ماشين نداشتم از مترو استفاده كردم ، ايستگاه هروي پياده شدم و پياده حدودا ٢٠ دقيقه اي به مطب رسيدم ولي توصيه نميكنم ، بهتراز ايستگاه نوبنياد با قيطريه پياده شيد از اونجا ميتونيد تاكسي بگيريد🙂🙂
وقتي وارد مطب شدم خيلي شلوغ بود ، همه مدل بيني بود از عملي و غير عملي و ترميمي
من حدودا ٥ تا ٦ مورد بيني عملي ديدم
يه نفر با دكتر ترميم كرده بود، بيني تقريبا نيمه فانتزي و فوق العاده راضي بود
بقيه بيمارا كه از دو ماه عمل كرده تا دو سال بوند همشون بار اول بود عمل ميكردن و فرق العاده راضي بودن ، تمام بيني ها با هم متفاوت بود ، جاي بخيه ها اصلا مشخص نبود ، هيچكدوم مشكل تنفسي نداشتند ، تنفس صدا دار هم اصلا نبود
فقط يه مورد بيمار اونجا بود كه من خودم نديدمشون ولي يكي از مراجعين گفته بود ناراضي بوده كه بينيش بعد از دو سال بزركتر شده ولي جالب بود اصلا برا مشاوره نموند و پشيمون شد و رفت ...
از بين مراجعين يه خانمي بودند كه سه سال بود تحقيق ميكردند و مطب تمام دكتراي تهران و رفته بودند و از كار احمدي بيشتر راضي بودند ، سه بار اومده بودن و تا ميكفتند تا الان ناراضي نديدن
سي تي اوردن كه وقت عمل بگيره ولي از بدشانسيش چون مشكل تنفسيش به طور كامل قابل حل نبود دكتر گفت عملت نميكنم تا بدتر نشي و با چشم گريون رفت خونه
به مورد هم بود بيني گوشتي داشت دكتر گفت ٢٠ درصد تغيير ميكني و ترجيح ميدم عملت نكنم هرجا هم بري بگه عوض ميشي دروغ ميگه چون استخون بينيت قابل تغيير نيست
نكته ي قابل توجه ؛:::: اقاي دكتر مثل اينكه چند روزه براي مشاوره ويزيت ميگيرن و هزينشون ٥٠ تومنه
نظر دكتر نسبت به بيني من : اول بگم واقعا مرد با شخصيتي هستند ، من خيلي باهاشون احساس راحتي كردم
با توجه به اينكه ارتودنسي هم دارم گفت اوكيه و اصلا ربطي نداره چون فكت ثابته ، جالب بود خيلي به بيني من اميدوار بودن كه خوب در مياد و صورتم خيلي زيبا ميشه و تو مراجعه هاي ديگه اين حرف و نزده بودن
عملشون به روش بازه ، و حدودا ده روز هم بايد استراحت كامل كنم و هزينه هم به من ٨٥٠٠ گفتند
بچه ها دستاي دكتر واقعا لرزش داره ولي من اصلا جاي بخيه ي بيمارارو نديدم و به نظرم واقعا تميز بود جاي بخيه ها
من كه فعلا نظرم نسبت بهشون مثبته ولي نياز به تحقيق بيشتري دارم .