2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
یه عکس بفرست خوب خوشگل خانم  همسایه ما بعد یک سال بینیش تازه خوشگل شد بینی های گوشتی تا ۲ ۳ سا ...

کیب میشه اما ببخشید وقتی ک تمیز کنم دوباره خوب میشه🙈 

عکس نا امیدم میکنه چن وقت دیگ میام عکس میدم

بعدم اینکه من خودم تو اتاق عمل قبل بیهوشی به دکترم گفتم اینقد نمیخوام‌کوچیک بشه ک بعد مشکل تنفس بگیرم الان از این گفتم پشیمونم 

حداقل میخواستم نوکش یکم تیز تر باشه از نیم رخ خیلی خوبه تمام رخ خوب نیست ک اول بهتر بود و جمع تر بود تا ۱ماه اما از بعش یهو شد همون دماغ قبلی بدون پره های بزرگ فقط

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

18 بود اگه بالا نبرده باشه. 14 دستمزد دكتر+4 هزينه بيمارستان

سلام شایلین جان. خیلی راهنماییات خوبه در مورد جراحی. مرسی برای مهربونیت و حس مسعولیتت که تجربیات و دونسته هاتو میگی. من  بینیم گووووشتیه و میخوام عمل کنم. مطب گردی و توضیحاتتو خوندم.

سامی رو این هفته میخوام برم مشاوره و برادرانم چند روز پیش رفتم. 

چنتا دکتر دیگم رفتم البته. اگه شما بودی کدومو انتخاب میکردی؟؟

برادران درباره راکوتان میگفت ازش پرسیدم ضرر نداره؟ گفت با دوز پایین میدیم و ضرری نداره.

خیلی وقت مطب گردی ندارم😭😭

مطب گردی/ دکتر سامان

دولت

مطب دکتر سامان دو بار رفتم، یک بار برای مشاوره که نمونه هم دیدم، باز دوم فقط برای دیدن نمونه

هر دو بار مطب بسیار شلوغ بود و نمونه برای دیدن فراوان

از توصیف هر نمونه به صورت مجزا صرف نظر میکنم و به طور کلی براتون میگم: سایز بینی ها اکثرا کوچک بودن (به جز چند نمونه)، با اینکه سایز بینی ها کوچک بود اما فانتزی نبودن یعنی قوس زیاد نداشتن و سر بالا نبودن.

تمام مریض ها تنفسشون عالی بود و خودشون هم از دکتر خیلی راضی بودن

بینی ها صاف و قرینه بودن و در بیشتر نمونه هایی که من دیدم کلوملا داخل بود. بعضی نمونه ها پره ها خوابیده بود و گرد نبود

از مشاوره خود دکتر بسیااار راضی بودم، کاملا دقیق برام توضیح دادن، از توضیحات ایشون هی یاد مطب گردی های قبلیم میوفتادم. گفتن که پروجکشن بینیمو که کم کنه پره ها باز میشه و باید کلی وقت بذارن که پره ها درست جمع شه و کار هر دکتری نیست، گفتن بینی سختی دارم (اینو دکتر احمدی هم گفته بودن)، در مورد انحراف بینی ام نظر دکتر قیصری رو داشتن که الان عمل کنم بهتره اگه نه در اینده خر و پف زیاد ایجاد میشه و گفتن سمت چپ گرفته (خودم که تست میکنم دقیقا هوا خیلی ضعیف از چپ بیرون میاد) در صورتیکه دکتر دیگری بهم گفتن هر دو سمت بازه. من چون یه کم چونه ام هم کوچیکه در مورد پروتز چونه هم پرسیدم گفتن اگه پروتز نذاری باید بینی رو بیشتر کوچک کنم

دکتر سامان هم جزو گزینه های نهایی من شدن فقط من بینی خیلی کوچک دوست ندارم و پره بینی گرد می پسندم، ولی چون از لحاظ تنفسی بیمارا خیلی خوب بودن و انحراف داخلی و کجی ظاهری رو‌ خیلی خوب صاف کرده بود و البته شخص خود دکتر که بسیار با دانش بودن من ایشونو جزو گزینه های نهایی ام نگه میدارم 

هزینه بینی منو بیشتر از بقیه گفتن 

حالا فکر میکنین عجب بینی بزرگی دارم، بینی ام بزرگ نیست اصلا، حتی تو مطب نادریان هی میپرسیدن شما عمل کردین ولی گویا چیز سختیه از نگاه پزشکا، پروجکشن داره و کوتاهه

هزینه بینی من ۲۵ دکتر + کلینیک حدود ۴ تومن

از دو نفر سوال کردم ۲۰ بدون کلینیک شده بود

در ضمن یه دستگاه لیزر در مطبشون دارن برای کاهش ورم بعد از عمل که اختیاریه، جلسه ای ۸۵ که ده جلسه ست کلش

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
18 بود اگه بالا نبرده باشه. 14 دستمزد دكتر+4 هزينه بيمارستان

شایلین شما از نونوش خبر دادید راضی هست از کار احمدی اگه امکان داره بهش میگی یه سر بیاد سایت عکس دماغش رو بزاره واقعا دوست دارم ببینم نتیجه کار احمدی چطور بوده من خودم یه بار اینجا ازش خواستم ولی انگار زیاد سر نمیزنه.

دکتر آصفی... شما کجا؟ 

من دکتر ده بزرگی.. چند هزینتون شد؟ بینیتون استخوانی بود؟، من پنج ماهه عمل کردم، بینیم استخوانی و نوک گوشتی بود با انحراف بسیار شدید و قوز

راضی هستی شما؟ دختر خالم پیش اصفی عمل کرد خیلی فانتزی شد..

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
شما پیش بلاجی و فرزان رضایی رفتی؟

نه عزیزم

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
سلام شایلین جان. خیلی راهنماییات خوبه در مورد جراحی. مرسی برای مهربونیت و حس مسعولیتت که تجربیات و د ...

راجع بخ برادران تحقیق کن یادمه تو پیجش یکی از تنفس بعد ۴ ۵ ماه شاکی بود تزریق کلاژن سازم اضافه کن 

من از کارش بدم نمیاد فقط بعضی نمونه هاش خیلی سر بالاست و فاصله لب و بینی زیاده ولی بنظرم واسه گوشتی ها بهتره و اینکه کار و تجربه ش با قیمتی که میده متناسب نیست در کل خرابکار و بد نیست معمولیه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810