2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

غلامرضا احمدی

مطبشون پاسداران بود فکر کنم.غلامرضا احمدی اول رفتم داخل دیدم منشی ندارن..یه برگه رو میز جلومبلی با خودکار گزاشتن هر کی وارد میشد اسم مینوشت و ویزیت میشد خط میزد اسمشو نفر بعدی رو میخوند😊تشنم بود تابستان داغ آبسرد کن نداشتن😁رفتم داخل و دکتر میانسال بودن اخلاقشون خوب با حوصله پاسخ دادن...نمونه هایی که دیدم طبیعی بودن یکبار مراجعه کردم و نمونه گوشتیشون به علت ورم زیاد قابل تشخیص نبود اما استخوانی هاشون خوب بود...قیمتم گفتن ۷تا۹...روز عمل دقیق میگم...

میترا علامه:

ده سال پیش دوستم و دختر عموهاشون پیشش عمل کرده بودن اوایل مطب گردیم بود که یک روز رفتم مطبشون و همه اومده بودن شکایت!دو مورد هم بودن که گچ برداشته بودن دو هفته ای میشد ۳بار کورتون زده بودن!یه خانمی بینی شکیل و زیبایی داشت یکسال گذشته بود از عملشون دست زدم به بینیشون فرو رفتگی قوز فرورفتگی قوز...در ظاهر دیده نمیشد...ناراحت بود خیلی...مشخص بود از کورتون هایی هست که دکتر مثل نقل و نبات تزریق کرده بود بهش...یه آقا پسری بسیار تو نخ من بود!اومد جلو و گفت شما اگر پیش ایشون عمل کنی عالی میشی!منم که جای تعحب بود برام پرسیدم چرا شما اومدید دارید به من این حرفو میزنید!من نظرتونو خواستم؟؟؟بعد از دقایقی کاشف به عمل اومد که این آقا پسر بیمار برای دکتر میاره...و نسخه علامه هم پیچیده شد!گویا ده سال پیش بسیار رو بورس بودن فقط ...الان خرابکار شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیارش نجات پور:

در ابتدای شروع کار مطب من حضور داشتم تا آخر وقت!نمونه زیاد دیدم.یکی یک ساله استخوانی که خوب بود!یکی گوشتی یکساله که جای بخیه بشدت بد بود.یکی طبیعی نوک افتاده که گویا خودشون اینطور میخواستن خانم سن بالا.کار خراب ندیدم اما در همون جلسه چندین ساعته مطب گردیم دیدم با سلیقه من جور نیست!دکتر جوانی بودن بسیار خوش رو و با اخلاق...گویا هر کس رو بنا به جهره و درخواستشون عمل میکنن.

دوستان سلام مجدد و عرض ادب بریم ادامه مطب گردی... امروز مطب دکتر جواد خالقی بودم...شنبه گویا نمونه ...

ممنون به خاطر اشتراک گذاشتن

مدشنیده بودم دکتر خالقی کاراشون ریسکش زیاده   

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
دوستانی که عمل کرده اند؛ من احساس میکنم بعد از عمل موهای داخل بینیم زیاد شده!     نمیدو ...

سلام دقیقا همینطوره من هم چنین احساسی دارم و جالبه که فکر میکردم توهم زدم😅 اما خوب شما که گفتی به نظرم اومد شاید واقعا چنینه

دکتر جهاندیده:

اول بگم که سخت تونستم راه ارتباطی با منشی هاش رو پیدا کنم...بشدت پیگیری کردم تا به دستیارشون رسیدم ایشون لطف کردن و یه نوبت مطب رسالتشون( که برای من راحتتر بود مسیرش )گرفتن.بدون پرداختن حق ویزیت و مشاوره شدن اجازه ی ورود به داخل مطب رو نمیدن برای دیدن نمونه و بیمار...من رفتم داخل و چند نمونه دیدم...یکی استخوانی بود و قبل از عملشونو خواهش کردم ازشون نشونم دادن بینی کم کار داشتن فقط پروجکشن ...بعد از عمل قوز دراورده بودن! نوک تیز به همراه پروجکشن!یه نمونه ی دیگه هم دیدم باز پروجکشن و نوک تیز... و دیگه کسی نیومد مطبش خلوت بود و چون شنیده بودم که سبک کاراشون به چه صورته دیگه ترجیح دادم پیگیر ایشون نباشم دیگه.هزینه عملشون فکر میکنم ۴ماه پیش بود رفته بودم ۹ت

این قوز ورم نبور چون ۹ماه بود عمل کرده بودن

دکتر جهاندیده: اول بگم که سخت تونستم راه ارتباطی با منشی هاش رو پیدا کنم...بشدت پیگیری کردم تا به د ...

عزیزم سبک کاراشون به چه صورته؟؟؟ چون من یکی از دوستام با جهاندیده عمل کرده خیلی تعریف می کرد ازش که من میخاستم ایشونو انتخاب کنم واسه عمل ولی وقتی نمونه کار هاشو دیدم زیاد به دلم نشست.

البته من مطب شریعتی هم رفتم ولی کلن عادت ندارم از مریضا سوال بپرسم احساس میکنم اذیت میشن فقط یواشکی نگا میکنم. راستش فقد یه نفر بود که معلوم بیود بینیش استخونی بوده به نظرم قشتگ بود ولی بقیشونو من دوس نداشتم. بیشترم واسه اینکه دوستم خیلی از تنفسش تعریف میکرد رفتم ببینم چجوریه چون واقعن تنفس دوستم بی صداست و فس فس نمیکنه

شایلین جان من در تنظیمات امضا رو یافتم😁 باید تایپ کنم صفحاتی که کامنت گزاشتم یعنی؟😁 پیشاپیش عذرمیخ ...

بله عزيزم. شماره صفحات رو و نام دكتر رو در امضاتون تايپ كنيد كه گم نشه.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام دقیقا همینطوره من هم چنین احساسی دارم و جالبه که فکر میکردم توهم زدم😅 اما خوب شما که گفتی به ن ...

منم تا ديروز فكر ميكردم توهمات خودم هست اما ديدم بقيه دوستان هم اين حسو دارند... جالب بود برام!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

فیزیوتراپی در منزل

طراحی سایت

سئو سایت 

پشتیبانی سایت

بک  لینک

طراحی کارت ویزیت

متخصص دندانپزشکی

متخصص دندانپزشکی در شرق تهران

متخصص دندانپزشکی در ونک

متخصص دندانپزشکی در تهران

مجتمع فنی تهران

طب سوزنی در منزل

باتری خودرو

باتری ماشین

سلام‌دوستان

من امروز رفتم مطب دکتر ایلخانی

به سختی تونستم وقت مشاوره بگیرم

البته بعضیا میگفتن زنگ زدن تونستن

من رفتم مطبشون وقت گرفتم

هزینه ۸

و اما امروز من خیلی بینی سر بالا دیدم یکم تو ذوقم خورد

ی خانمی اومده بود بینیش گوشتی بود بنظرم خوب بود ۹ ماه عمل کرده بود ولی سوراخای بینیش متقارن نبود البتع به چشم نمیومد

ی ورمی رو بینیش بود واسه خاطر اون اومده بود

ی خانمی بود جراحی شده بود بهشون گفته بود پره هاتو دوماه بعد سر پایی واست کوچیک میکنم خونریزیت زیاد بوده سر عمل

خلاصه من رفتم داخل گفت اول که پرسید پیش کدوم دکترا مشاوره رفتی اشتباه من این بود که گفتم پیش کیا رفتم

خلاصه گف پنجاه پنجاهه بینیت غضروفی گوشتیه بعد عمل تغییر مثبت داری ولی من پره هاتو جمع کنم بازم موقع خنده شاید احساس پهنی بودن بکنی

و اینکه نمیتونم خیلیی پره هاتو جمع کنم 

ولی عملتو قبول میکنم

به ی خانم دیگه ک بینیش شبیه من بود گفته ۵۰ ۵۰ نمیدونم اینجوری میگن ک بعد عمل توقع بالا نره هرچی در اومد بگیم مرسی یا چی 

خلاصه من افسرده اومدم بیرون

پیش دکتر کوچک زاه رفتم که اونم تو مطبش هم کار خوب دیدم هم کاری ک من نمیپسندیدم ولی اونم گفت تغییرات مثبت داری ولی به چشم نمیاد بین ۲۰تا ۴۰ درصد دوست داری عملت کنم

و من با چشم گریان اومدم بیرون نمیدونم 😭😭😭

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
و اما محمد بلاجی ایشون جنتلمن تشریف دارن😍 منشی و دستیاراشون خوش برخورد و عالی... خود دکتر ظریف😁 ...

چقدر میگیرن دکتر بلاجی؟

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
2810