2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان.امیدوارم حالتون خوب باشه.چقدر پروسه انتخاب جراح سخته!دوستانی که برام پیام گذاشتید ببخشید ...

سلام. کاش تجربه هاتون رو هم از مطب هردکتر میگفتین. مثل باقی دوستاتی که مینویسن. 

صد البته در نوشتنش اجباری نیس. لطف شماس در حق یکی مث من که امکان مطب رفتنو نداره.

خدایا به امید تو...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردی/ دکتر قیصری قسمت دوم دفعه دوم که رفتم مطب نمونه های بیشتری دیدم، اولین نفر خانمی بود که من ...

چقدر هزینه ش زیاده سرکارات هم همین قیمته راستکاری هم میگن همین طوره 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
چقدر هزینه ش زیاده سرکارات هم همین قیمته راستکاری هم میگن همین طوره 

سرکارات هم اره تو همین قیمتاست ولی فک و صورته و خراب هم داسته، راستکاری زیاد با اینا قابل قیاس نیست. به نظرم قیصری بهتره 

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
جراحانی که رفتم: کوچک زاده ثابتی فرهنگ غلامرضا احمدی زینلی میلانی امین آمالی ملکی عالیان ب ...

کوچک زاده و زینلی رو‌ میگی لطفا چجوری بود نمونه هاشون؟

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
میگن قیصری خیلی اسم در کرده. برای اونا که چشم و هم چشمی دارنه. چون دکتر لاکچری هاس. 😂 راستکاری که ...

عججججب ! دکتر هم چشم و هم چشمی داره ایا😄 خدایا توبه 

من بودجه محدودی دارم حتی فکرکنم کرج عمل کنم که ارزونتره. نمیدونم که واقعا ملاکه که دکتر چقدر میگیره؟ میگن نیست اما نمیدونم آخه قیمته  یه دکتر 8 تومنی کجا یه دکتر 35تومنی کجا. یوهو استرس میگیرم کاشکی وضعیت مالیم جواب میداد .کاشکی میشد برم مطب دکتر زینلی بشینم ببینم اینا که از ما بهترون هستن دماغشون چی درمیاد؟؟؟؟؟؟؟

خدایا به امید تو...
من بودجه محدودی دارم حتی فکرکنم کرج عمل کنم که ارزونتره. نمیدونم که واقعا ملاکه که دکتر چقدر میگیره؟ ...

بنظرم با تجربه ۲۹سال زندگیم بهت میگم در اطراف همکارا دوستان و فامیل اکثرا دخترا جوان دیدم عمل کردن پیش هردکتری که معروف شده مثلا سرکارات و شیروانی.ولی باور کن بینی هاشون به ترمیم رسیده تاحدودی شانسه...دکترای پولکی من کلا قبول ندااارم چون بنظرم پزشکی که قسم خورده باید وجدان و شرافت هم داشته باشه 

2810