2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

روز اول تا روز سوم( وقتی تامپون داری) حتما سرتو تقریبا رو ب بالا نگه دار نه جوری که گردنت درد بگیره ولی رو ب بالا باشه تقریبا،ب خاطر باند ک میزنن رو صورتت نمیتونی جلو پاتو ببینی حتما دستت رو بگیره که راه بری

البته هر چی لازم باشه دکترت می گه

من پیش دکتر روزبه پهلوان جراحی کردم اینا رو بهم گفت و واقعا تاثیر داشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزم، استرس که ادمو میکشه واقعا بچه ها کسی از قناعت پیشه چیزی نمی دونست؟

ممنون عزيزم ايشاا...قسمت خودتون بشه

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)
خوشحالم که حالت خوبه منم چهار روز پیش عمل کردم ور رم و کبودی صورتم خیلی زیاد به زور یکم سوپ خوردم&n ...

ممنون عزيزم مبارك باشه اره منم ورم وكبودي داشتم خيلي زياد ولي حالم خوب بود الان هنوزم يكم كبودي دارم بهتري عزيزم؟شما باكي عمل كردي؟

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)
سلام عزیزم  پست شما رو خوندم و نتونستم ک چیزی نگم. دکتر محمد علی اکبری دکتر بسیار پر ریسکی هست ...

ممنون دوست عزیز که راهنماییشون کردین⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

حالا انشالله که در نهایت بهترین تصمیمو بگیرن

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
سلام بچه ها  من یکشنبه با دکتر قارونی عمل کردم . امروز صبح بیدارشدم یکی از سوراخهای بینیم تبخا ...

سلام عزیزم به سلامتی بالاخره عمل کردی انشالله که نتیجه ش عالی بشه

اینجور که شنیدم تبخال نداشتن قبل از عمل مهمه از این لحاظ که حین جراحی احتمال پخش ویروس حتی به مغز و اینارو داره ولی بعدش دیگه مهم نیست. من خودم که خیلی تبخال میزنم دکتر دو هفته قبل از عمل قرص والاسیکلوویر برام تجویز کرد که دیگه تبخال نزدم شما هم احتمالا همین قرصو دکتر برات بنویسه 

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
ممنون دوست عزیز که راهنماییشون کردین⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩ حالا انشالله که در نهایت بهترین تصمیمو بگیرن

ممنون از شما🙏🏻🙏🏻، من اول پیام شمارو دیدم متوجه پیام ایشون شدم🌺🌺

انشاالله

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مطب گردی/ دکتر قیصری ۱

ولیعصر، باغ فردوس

مطب دکتر حسابی شیک و پیک بود و مراجعین هم همه خیلی ساکت نشسته بودن و برخلاف مطب های دیگه بساط انتقال اطلاعات به راه نبود. روی تنها جای خالی که اتفاقا کنار دختری با بینی چسب دار بود، نشستم. ولی برخلاف تصورم دختر تمایلی برای صحبت کردن نداشت، گپ کوتاهی با مادرش زدم که از دکتر تعریف میکرد و راضی بود

نمونه دیگری دیدم که حدود یک سال پیش عمل کرده بود، بینی تقریبا کوچک و زیبایی داشت، خیلی راضی بود و با ذوق حرف میزد، تیغه از روبرو صاف و بی ایراد، نوک بینی نه تیز نه خیلی گرد، نیم رخ هم بدون قوس. بینی اش گوشتی بوده قبل عمل

نمونه دیگه رو نشد باهاش صحبت کنم، از دور دیدم، بینی صاف و کشیده و فوق العاده قرینه و شاید زیادی صاف و صوف🙃

اون روز نمونه دیگه ای تو مطب نبود، منشی برای مشاوره صدامون زد

دکتر هم مثل مطبش شیک و با دیسیپلین، حرفه ای و با اعتماد به نفس فراوان، اینا رو من از روی ظاهر میگم و صرفا برداشت شخصی منه. کلا چون خودم ادمی هستم که باید خود دکتر هم اطمینانم رو جلب کنه، برای شما هم تعریف میکنم

خلاصه دکتر چند تا سوال پرسید در مورد سابقه بیماری و داروهای مصرفی و غیره، و بعد معاینه کرد و گفت که بینیم انحراف داره و از لحاظ ظاهری هم ایرادها رو بهم گفت

همسرم چون مردده که من عمل کنم، مطب گردی ها هم شکش رو بیشتر میکنه،خیلی مواقع مراجعین میان می پرسن شما عمل کردین؟ لابد به عنوان یه نمونه خراب شده میبینن

یا میگن شما چرا میخوای عمل کنی، در صورتی که ایرادای بینی ام کم نیست

به خاطر این پیش زمینه ها همسرم پرسیدم اصلا شما توصیه میکنید عمل کنه؟

دکتر گفت جدا از زیبایی به خاطر انحراف بلاخره باید عمل کنه، چون به مرور زمان سینوس ها اسیب میبینن و علائم تشدید میشه

الان بعضی شبا خیلی خسته ام خر خر میکنم تو خواب

دکتر به شوهرم میگفت از چند سال دیگه باید با هدفون بخوابی

بعد از مشاوره رفتیم تو یه اتاق که اتلیه شده بود و عکاس خود دکتر چند تا عکس گرفت ازم و قرار شد دو هفته بعد دوباره برم

از منشی سوال کردم چطوری میشه نمونه ببینم گفت الان دیدی دیگه، دکتر اجازه نمیدن برای دیدن نمونه بیاین و بیمارای ما معرف دارن

دفعه دوم مراجعه ام در قسمت بعدی

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
سلام عزیزم به سلامتی بالاخره عمل کردی  انشالله که نتیجه ش عالی بشه اینجور که شنیدم تبخال نداش ...

سلام نسیم جان ممنون  اره عزیزم بالاخره عمل کردم ممنون از راهنماییت

متاسفانه از غروب علائم سرماخوردگی هم دارم سردرد و ابریزش و...

دوستان میشه بعد عمل دارو سرماخوردگی استفاده کنیم؟

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
2810