2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
یعنی ترمیمی هستین؟ من نفهمیدم؟

آره عزیزم من میخوام ترمیم کنم قبلا با سامی عمل کردم ولی بینیم هنوز بزرگه و یه مقدار کجه. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم من میخوام ترمیم کنم قبلا با سامی عمل کردم ولی بینیم هنوز بزرگه و یه مقدار کجه.  

گاهی فکر میکنم اون کسی که خرابکاری کرده اگر میتونست همون اول درست کار میکرد.

منظورم فقط به بینی نیست.

اخه من اخیرا درگیر مشکل دندان شدم با یک پزشکی. حالا برای ادامه کار و اصلاح کاراش نمیدونم با خودش ادامه بدم یا برم پیش کس دیگه. که خوب قطعا با دکتر دیگه هزینه ی مازاد داره دیگه. 

خلاصه که از دست این پزشکا گرفتار شدیم بخدااا

مطب گردی 
یعنی از زمانی که از گچ دراوردی کج بود یا یهو شد؟

اتفاقا من بینیمو بعد گچ خیلی دوست داشتم و خوب شده بود و راضی بودم و حتی اومدم توی نی نی سایت اعلام کردم من راضی هستم. بعد کم کم هی ورم کرد و ورم نخوابید من مجبور شدم برگزدم کانادا واسه کارام و به دکتر دسترسی نداشتم. به هرکی میگفتم به من میگفتن ورمه و بینیت خوب میشه بعد یک سال برگشتم ایران دکتر گفت تو چرا ورمت نخوابیده و بهم کورتون زد. بعد از سه ماه از تزریق روی بینیم و یک طرف ورمش خوابید ولی ورم طرف دیگه نخوابید. باز بعد 6 ماه برگشتم ایران برام کورتون زد این دفعه نوک بینیم موند بالا خیلی بد شد ولی بعد دو ماه درست شد باز اومدم ایران بعد 6 ماه دیگش باز برام کورتن زد گفت اگر درست نشدی بیا ترمیم. که درست نشدم! من بینیم قبل عمل کج بود و کجیش خیلی بهتر از قبل شده بعد عمل ولی به خاطر اینکه بینیم دراز بوده و درازی رو کم کرده بینیم پهن شده. ولی جالبه روزی که گچ رو ورداشت بینیم خیلی کوچیکتر از الانم بود

گاهی فکر میکنم اون کسی که خرابکاری کرده اگر میتونست همون اول درست کار میکرد. منظورم فقط به بینی نیس ...

دقیقا آدم نمیدونه چیکار کنه منم گیج شدم

اتفاقا من بینیمو بعد گچ خیلی دوست داشتم و خوب شده بود و راضی بودم و حتی اومدم توی نی نی سایت اعلام ک ...

سلام عزیزم امیدوارم که عمل ترمیمت خیلی خوب انجام بشه و به نتیجه دلخواهت برسی🌷

یه چیزی برام خیلی عجیبه مگه میشه ورم نخوابه؟ همه دکترها میگن ورم هرچقد هم طول بکشه ولی در دراز مدت میخوابه 

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
اتفاقا من بینیمو بعد گچ خیلی دوست داشتم و خوب شده بود و راضی بودم و حتی اومدم توی نی نی سایت اعلام ک ...

شما تا کی چسب زدن رو ادامه دادین؟ امکانش هست که به خاطر بازه کوتاه چسب زدن این ورم نخوابیده؟

به نظرم اینکه میگید روز برداشتن چسب بینیم خیلی خوب بود بینی اصلی شما همونه چه بسا اصلا کجی هم ندارید بلکه ورم نامتقارن باعث شده بینیتون کج نشون بده؟دکتر چیزی بهتون نگفت؟

و اینکه برای ترمیم دکتر میخوان چیکار کنن الان این ورم رو که با عمل نمیشه خوابوند؟ 

عزیزم علت اینکه میپرسم چون من هم تقریبا دوماه و نیمه عمل کردم اما ورمم زیاده و دوهفته ای هم هست که شبها هم چسب نمیزنم چون بینیم حساسیت به چسب پیدا کرد و میترسم این ورم بمونه. به دکتر رجایی که گفتم گفت من تزریق انجام نمیدم و برای ورم بهترین چیز گذر زمانه. 

شما تا کی چسب زدن رو ادامه دادین؟ امکانش هست که به خاطر بازه کوتاه چسب زدن این ورم نخوابیده؟ به نظر ...

اشتباه نوشتم «روز برداشتن گچ» منظورم بود

سلام عزیزم امیدوارم که عمل ترمیمت خیلی خوب انجام بشه و به نتیجه دلخواهت برسی🌷 یه چیزی برام خیلی عج ...

سلام عزيزم

والا واسه خودمم عجيبه! همه بعد از برداشتن گچ تا دو الي سه هفته بينيشون ممكنه ورم كنه و بعدش ورم شروع ميكنه به كم شدن. مال من ورمم ديگه نخوابيد. دكتر به من گفت همون اول بايد كورتون ميزديم اين اتفاق نيوفته (دو نوع كورتون تو ايران بود يكي ايراني بود يكي الماني كه الماني به سختي گير ميومد و من تونستم بخرم و دكتر برام تزريق كرد) 

ولي اين تزريق رو من بعد يك سال انجام دادم! 

به نظرم ديگه ورم نبود  و من شروع كردم تحقيق كردن مقاله خوندم فهميدم ممكنه اين اتفاق از بافت فيبروز اضافي تشكيل شده زير پوست من باشه. 

حالا چندتا دليل ميشه براش اورد اصلي ترينش بدن خود منه! از اينجا به بعدش چيزايي هست كه من بدون تحقيق دارم ميگم: من خيلي مايعات كمي ميخوردم (اب كه يك ليوان ميخوردم ولي اب ميوه اون اولاش ميخوردم) 

من سوار هواپيما به صورت طولاني شدم (١٨ ساعر در كل سوار هواپيما بودم توي دو روز)

من چسب زدن رو سر يك ماه ول كردم.

من خيلي جلو كامپيوتر بودم (روزي ٨ تا ١٠ ساعت) 

ديگه واقعا غير از اينا چيزي به ذهنم نميرسه ولي اينا شايد تاثير جزيي داشتن اصلش بدن خودم بوده و اينكه بايد زودتر كورتون ميزدم. شما نگران نباشيد اگر پروسه كاهش ورمتون شروع شده ديگه مثل من نميشيد

شما تا کی چسب زدن رو ادامه دادین؟ امکانش هست که به خاطر بازه کوتاه چسب زدن این ورم نخوابیده؟ به نظر ...

كجي بيني من خيليش به خاطر ورم نامتقارن هستش. دكتر ديگه بعد سه سال كاري از دستش بر نمياد بايد حتما عمل كنم تا اون بافت فيبروز از بين بره من چندوقت ديگه ميام ايران و ميرم مشاوره پيش چندتا دكتر و حتما شمارو در جريان ميذارم.

سلام عزيزم والا واسه خودمم عجيبه! همه بعد از برداشتن گچ تا دو الي سه هفته بينيشون ممكنه ورم كنه و ب ...

دختر جان سوای از بحث بینی، بنظر من باید آب زیاد بخوری. چرا کم میخوری؟! 😁

من روزی ۴ تا لیوان آب ناشتا میخورم... به پاکسازی بدن خیلی کمک میکنه. در کل طی یک روز ۸ تا لیوان آب میخورم. عالیه.

شاید برای همینه که طی یکماه اینهمه ورم دماغم افت کرده باشه. البته این حدسه و نمیدونم...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
دختر جان سوای از بحث بینی، بنظر من باید آب زیاد بخوری. چرا کم میخوری؟! 😁 من روزی ۴ تا لیوان آب ناش ...

اتفاقا بعد از اين اتفاق فهميدم چقدر اب براي بدنم لازمه اتفاقا الان اب زياد ميخورم هم پوستم بهتر شده هم جالبه بدوني وزنمم كم شده (اينو يه دكتر بهم گفت كه براي كاهش وزن حتما بايد ٨ ليوان اب بخوري در روز) و من اين كارو كردم طي سه ماه ٤ كيلو وزنم كم شد با اينكه رژيم غذاييم تغيير نكرد. 

ديگه اين دفعه عمل كنم اب ميخورم ☺️ 

اتفاقا بعد از اين اتفاق فهميدم چقدر اب براي بدنم لازمه اتفاقا الان اب زياد ميخورم هم پوستم بهتر شده ...

دقيقا منم با اينكه نسبتا خوراكم زياده اما اضافه وزن ندارم. بله وقتي تحقيق كردم فهميدم كه نوشيدن آب بخصوص ناشتا باعث كاهش وزن ميشه. (چون اول از همه كاركرد گوارش و اجابت مزاج رو بهبود ميبخشه (ميشوره ميبره)  )

و نيز براي پر شدن صورت و سرحالي پوست عاليه.   

همچنين براي كاهش ورم بيني دكتر بمن گفت هرچقدر ميتوني آب و مايعات بخور.   

جالبه بگم كساني كه چاي زياد مصرف ميكنند بايد بدونن برخلاف تصور چاي نه تنها به آب رساني بدن كمك نميكنه بلكه چون چاي مدر هست آب بيشتري از بدن خارج ميكنه و پزشكان علوم سنتي ميگويند شما به ازاي هر يك ليوان چاي كه مينوشيد بايد دو ليوان آب بخوريد تا جبران بشه.

در طب سنتي ژاپني ميگن شما اگر روزي 4 ليوان آب ولرم رو ناشتا بخوريد بسياري از امراض رو از بدنتون خارج خواهيد كرد. البته من به توصيه يك پزشك سنتي ايراني بيش از يكساله كه صبحها نيمساعت قبل از صبحانه  4 ليوان آب هم دماي محيط (با چند قطره ليموترش تازه) ميخورم...

پ.ن. هرچي نوشيدن آب ولرم و آب هم دماي محيط خوبه، برعكسش خوردن آب يخ بسيار مضر هست و باعث چرب شدن كبد ميشه.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
2810