نونوش جان سلام عزیزم
گروه واتس اپ زده شد اولین دلیلش این بود که بچه ها عکس میزاشتن و نمیتونستن عکسشونو پاک کنن از اینجا
دومین دلیلش هم این بود که اینجا دسترسیش سختتر از اپلیکیشن هاست
من کسی رو وادار نکردم که بیاد گروه واتس اپ و فقطم از نی نی سایت عضو نیستن و به بچه ها هم گفتم وقتی مطب گردی میکنید حتما تو گروه نی نی سایت بزارید
حالا دیگه نمیتونم زورشون کنم که کجا باشن هر کس اختیار داره چیکار کنه
سوما در مورد دکتر برادران من ایشون رو اگه قبول نداشتم که نمیگفتم دوست صمیمیم بره باش عمل کنه و الان دوست خودمم درگیر همین مشکل فرورفتگی شده
میدونی بعضی از بچه ها بعد عمل دوست ندارن بیان از همه چی بگن حالا شاید اسمشو بزاریم از روی تعصبی که به دکترشون دارن علاقه ای که دارن رابطه دوستانه ای که باهاش دارن دوست ندارن ایراد کارش دیده بشه و این خیلی بده و وقتی من دیدم این فرو رفتگی تو کارهای دکتر برادران داره زیاد دیده میشه وجدانم اجازه نداد که حرفی راجب بهش نزنم
وقتی راجب دکتر ابیانه با اون همه سابقه کار صحبت شد بچه ها گفتن دکتر ابیانه برجستگی رو استخون بینی دیده شده تو بعضی مواردش خب این ممکنه یه نقطه منفی کنار همه نقطه مثبتای کار دکتر ابیانه باشه چه بسا که تو تاپیک و چه تو گروه واتس اپ بعضی بچه ها همچنان انتخابشون دکتر ابیانه هستش و حداقل این انتخابشون از روی اگاهیه با دونستن نقاط منفی و مثبت دکتر ابیانه
من پزشک خودمو نه بردم بالا بعد عمل حالا اغراق امیز بگه عالیه کارش ولی خب من مهمم که راضیم حالا خیلیا میان میگن پروجکشن کم نمیکنه و یه سری حرفا خب هر کی دیدگاهی داره دکترو از نقطه نظر خودش تحلیل میکنه که این خیلی عالیه
نونوش جون من خودم از کوچکترین مشکلی که داشتم تو گروه واتس اپی اومدمو گفتم که هر کی پزشک منو انتخاب کرد بدونه شاید یکدرصد برای ایشون هم مشکلی که من داشتم پیش بیاد حتی اینجام یادمه گفتم
پس نه قراره ما پزشکیو بالا ببریم نه بکوبیمش و خدایی نکرده تخریبش کنیم
اینجا قراره هر کی عمل کرده تجربه عملشو خالصانه بگه هم نقطه قوت هم نقطه ضعف
اگه قرار بر کمک کردنه که بعله وقتی ازتون میپرسن پزشکتون کیه باید بگید چون تو گروه هستید و عمل شده اید یا اگه میگن عکس بزار دلیل نداره بگی یکماهه عمل کردم بینیم مشخص نیست فرمش ! چرا مشخص نباشه مگه من عکس نمیدادم از روز اول عملم تا همین الانم هر کی بهم بگه عکس بینیتو بزار میزارم !
جالب اینجاست اخرین باری که عکس گذاشتم تو تاپیک خانومی که خودش عکس نمیده از بعد عملش برگشت گفت از زوایه دیگه عکس بده!
هیچی نگفتم ولی جالب بود برام
و اگه کمتر میام اینجا به همین دلایله