2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها کسی از دکتر محمد رضا نجفی راضیه؟ 

من چن روز پیش رفتم پیش علیرضا سلطانی فر بعد کلی معطلی گف عملت نمیکنم چون نوک بینیت پوستش ضخیمه عمل کنم ۱۵ درصد تغییر میکنی و منم عمل نمیکنم از ۱۰ نفری که میرف تو همش ۵ نفر نامه عمل میداد 

منم تا حالا همچین چیزی نشنیدم هر دکتری رفتم گف عمل میکنم خوبم میشی این نمیدونم چرا اینجوری گف بینیمم هم گوشتیه هم استخونی اما اونجورم گوشتی نیس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال خواهشا کسی تجربه کرده یا تومطب ها دبده جواب بده 

خودم فردا میرم دکتر ولی میخوام از استرسم کم شه 

دیشب من استخوان بینی ام که نزدیک ابرو هستش برای ی ۲ ثانیه جابه جاشد دوباره سرجاش برگشت درد داره یکم هم ورم داره احتمال داره از جا دراومده باشه ؟؟

۱ماهه عمل کردم

❤🌷❤بچه ها سلام❤🌷❤ در ادامه گفتن تجربه‌ام در مورد اثر آلوئه‌ورا برای دوران بعد از عمل، امروز میخوا ...

❤❤❤درود به دوستای عزیزم ❤❤❤

بچه‌ها در مورد برگ آلوئه ورا چندتا نکته دارم که بگم بهتون:

۱- من اثر پذیری و فواید آلوئه ورا برای بعد از عمل جراحی بینی رو توی سایت دکتر حسین نژاد خوندم. بعدش بیشتر سرچ کردم و فهمیدم خیلی خفن هست این برگ عجیب!!!!

عاشقش شدم بیشتر از قبل!!!

نوشیدنی‌های ساخته شده با آلوئه‌ورا دارای خواص سم‌زدایی طبیعی هستند و سیستم گوارش و گردش خون را تمیز میکنند....

(تقویت سیستم ایمنی بدن. خواص انتی باکتریال بودن. بهبود گردش خون. خواص ضد سرطانی. سلامت پوست. کمک به بهبود دوره نقاهت بعد از عمل. و....)

بزنید توی اینترنت: خواص الوئه ورا (تا شما هم مثل من عاشق‌تر بشید!)

۲- تجربه خودم رو از مصرف موضعی آلوئه ورا توضیح دادم قبلتر؛ امیدوارم مفید باشه. یخ‌های آلوئه ورا و گلاب سال‌هاست دوست خوبی برای پوست من هستند!! حتی من فکر میکنم مصرف یخ‌ش برای پوست خیلی راحتتر از مصرف تازه‌اش باشه. چون اون حالت لزج بودنش کم میشه و کثیفکاری نداره.

۳- برای مصرف خوراکی آلوئه ورا؛ خب حتما میدونید که برگ تازه اش شدیدااااااا تلخ هست، زهر ماره لامصب!!!!!

لذا اکثر آدم‌ها کمپوتش رو مصرف میکنند... ولی جالبه بگم خواصی که در برگ تازه‌اش هست، در کمپوتش نیست!

۴- برگ آلوئه ورا خیلی زود اثرشو از دست میده! پس برای مصرف خوراکی باید تازه تازه درست کنید و زود بخورید! ضمننا کمپوت شکر و مواد نگهدارنده داره؛ لذا برای دوران بعد از عمل کمپوت اناناس و کمپوت الوئه ورا رو مصرف نکنید لطفا.

۵- من به روشی که در ادامه بهتون میگم اونو تازه تازه مصرف میکنم... بدون شکر و افزودنی! لذا پیشنهادم بشما مصرف ((برگ تازه آلوئه ورا)) در منزل هست. 

❤طریقه مصرف خوراکی:❤

بچه ها این تجربه من هست برای خوردن برگ آلوئه ورا که براتون میگم.‌..

اگه دوستان تجربه بهتری دارید لطفا بگید منم بلد بشم درست کنم...😊☝️

من برگ الوئه را رو برش میزنم، اون قسمت شیشه‌ای شفاف رو حبه حبه می‌بُرم. برش باید کمی با فاصله از قسمت سبزش باشه. چون تلخی الوئه ورا دقیقا یک لایه در مجاورت پوست سبزش هست (همون لایه لزج مانند که خیلی هم حالت کشسانی داره)... پس دقت کنید خیلی نزدیک پوست رو برش نزنید..

حالا حبه‌های تهیه شده رو داخل یک کاسه میریزم و زیر شیر آب کاملا میشورمشون.... که کاملا اون مایع لزج مانند ازش پاک بشه...مطمن باشید بخش قابل توجه از تلخی الوئه ورا با این شستشو از بین رفته، ولی ممکنه کمی باقی مونده باشه که ۳ تا راه داریم: 

۱- داخل کاسه رو اب بریزید و بذارید کمی حبه‌های الوئه ورا در آب بماند تا تلخیش بره. (البته گذر زمان شاید خواصش رو کم کنه)

۲- حبه‌های الوئه‌ورا رو بعد از شستن بریزید داخل آب میوه‌تون ! اینطوری دیگه تلخیش قابل حس نخواهد بود...

۳- آب لیموترش تازه رو روی حبه های شسته شده ی آلوئه‌ورا بریزید و نوش جان کنید... (عاشقشم!❤)

من روش دوم و سوم رو بیشتر دوس دارم چون مطمن هستم که خواص حبه‌ها با گذر زمان از بین نمیره.

راستی!

در مورد اضافه الوئه وراها هم بگم بهتون!

بالاتر گفتم که دقت کنید برش زدناتون با فاصله از پوست سبزش باشه.. اما اون گوشتای اضافه نزدیک به پوستش رو دور نریزید... با قاشق کامل از پوست جدا کنید و بریزید توی میکسر. مایع یکدستی که بعد از میکس شدن بدست میاد رو بریزید توی قالب مربعی یخ و توی جایخی نگهداری کنید... هرروز یدونه قالب بردارید و دور چشمان و کبودیتون بمالید... عالیه!

امیدوارم مفید باشه این تجربه.❤

از همه دوستان خواهش میکنم اگه پیشنهادهای بهتری دارید که بتونیم برگ آلوئه ورا رو تازه تازه مصرف کنیم برامون بگید لطفا❤❤❤

ارادتمند❤

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بچه ها یه سوال خواهشا کسی تجربه کرده یا تومطب ها دبده جواب بده  خودم فردا میرم دکتر ولی میخوام ...

حتما این موضوع رو سریعا به دکترت اطلاع بده عزیزم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
شایلین جان آلوورا خوراکی با اون آلوورایی که عطاری ها دارن که فرقی نداره ؟داره؟شما از کجا تهیه میکنید ...

من از میوه فروشی میخرم. 

همونه. فقط در انتخابتون برگ بزرگ گوشتدار رو بردارید.

❤❤❤درود به دوستای عزیزم ❤❤❤ بچه‌ها در مورد برگ آلوئه ورا چندتا نکته دارم که بگم بهتون: ۱- من ...

راستی اگه بعد از همه روشهایی که گفتم هنوزم تلخ بود یعنی شما با فاصله مناسبی از پوست برش نزده‌اید.

یچه ها یه چیز میخوام تعریف کنم یکی از آشنا های ما از خارج اومده بود که بینی شو عمل کنه.  قبلش ...

بسیار کار منطقی و وجدانی کردی.  امیدوارم اون آدم قدر این کاری که کردیو یه روز بفهمه

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
(قسمت سوم) بگذریم که جدای از قوس بینیم سوراخ های بینی م هم تا به تاعه و یه طرفه بینیم افتاده تره !! ...

خیلی ناراحت شدم برات. عکس بینیتو دیدم شاید با تزریق ژل اون قوس بینیت کمتر شه. من خودم یه بار عمل کردم و بینیم یه مقدار بزرگه وناراحتم و تا حدودی میتونم درکت کنم.  

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
شایلین جان فقط مراقب باشید عزیزم زیاده روی در مصرف بابونه تنظیم هورمون هارو بهم میریزه.

دردونه جان من پیرو پیام شما در مورد چای بابونه تحقیق کردم... خواص این چای بسیار زیاد هست و جالبه اینهمه خاصیت! ولی در مورد عوارضش، راستش من چیزی در مورد تداخل هورمونی پیدا نکردم... هشداری نبود... فقط در مورد بانوان باردار مصرف اون ممکنه خدایی نکرده منجر به سقط جنین بشه.

خواصش خیلی زیاده، بطور مشخص برای کنترل استرس، افزایش ایمنی بدن، بهبود گرفتگی عضلانی و بهمین دلیل کاهش درد قاعدگی، آنتی اکسیدان قوی، ضد سرطان، کمک به بهبود سریع زخم، خواب بهتر، سلامت پوست و مو و ....

در کل دلیلی بر عدم مصرفش پیدا نکردم دوست خوبم. اما طبق فرمایش شما زیاده روی در مصرف هر ماده غذایی میتونه مضر باشه...

فعلا به مصرف یک لیوان چای بابونه یکروز در میون (بجای هر شب) ادامه میدم تا ورمم کمتر بشه... 

(شدیدا نگرانم که دکتر توی دماغم کورتون تزریق کنه و نسبت به خطرات کورتون برای بدن خیلی مطمئن و نگرانم. لذا چای بابونه رو به کورتون ترجیح میدم!)

اما بازم ازت ممنونم که اطلاعاتت رو در اختیارم گذاشتی❤

دردونه جان من پیرو پیام شما در مورد چای بابونه تحقیق کردم... خواص این چای بسیار زیاد هست و جالبه این ...

چه خوب عزیزم.راستش من از عطاری که خریدم ایشون گفتن.گفتم بگم بهتون خدایی نکرده مشکلی ایجاد نشه براتون.

2810