❤❤❤درود به دوستای عزیزم ❤❤❤
بچهها در مورد برگ آلوئه ورا چندتا نکته دارم که بگم بهتون:
۱- من اثر پذیری و فواید آلوئه ورا برای بعد از عمل جراحی بینی رو توی سایت دکتر حسین نژاد خوندم. بعدش بیشتر سرچ کردم و فهمیدم خیلی خفن هست این برگ عجیب!!!!
عاشقش شدم بیشتر از قبل!!!
نوشیدنیهای ساخته شده با آلوئهورا دارای خواص سمزدایی طبیعی هستند و سیستم گوارش و گردش خون را تمیز میکنند....
(تقویت سیستم ایمنی بدن. خواص انتی باکتریال بودن. بهبود گردش خون. خواص ضد سرطانی. سلامت پوست. کمک به بهبود دوره نقاهت بعد از عمل. و....)
بزنید توی اینترنت: خواص الوئه ورا (تا شما هم مثل من عاشقتر بشید!)
۲- تجربه خودم رو از مصرف موضعی آلوئه ورا توضیح دادم قبلتر؛ امیدوارم مفید باشه. یخهای آلوئه ورا و گلاب سالهاست دوست خوبی برای پوست من هستند!! حتی من فکر میکنم مصرف یخش برای پوست خیلی راحتتر از مصرف تازهاش باشه. چون اون حالت لزج بودنش کم میشه و کثیفکاری نداره.
۳- برای مصرف خوراکی آلوئه ورا؛ خب حتما میدونید که برگ تازه اش شدیدااااااا تلخ هست، زهر ماره لامصب!!!!!
لذا اکثر آدمها کمپوتش رو مصرف میکنند... ولی جالبه بگم خواصی که در برگ تازهاش هست، در کمپوتش نیست!
۴- برگ آلوئه ورا خیلی زود اثرشو از دست میده! پس برای مصرف خوراکی باید تازه تازه درست کنید و زود بخورید! ضمننا کمپوت شکر و مواد نگهدارنده داره؛ لذا برای دوران بعد از عمل کمپوت اناناس و کمپوت الوئه ورا رو مصرف نکنید لطفا.
۵- من به روشی که در ادامه بهتون میگم اونو تازه تازه مصرف میکنم... بدون شکر و افزودنی! لذا پیشنهادم بشما مصرف ((برگ تازه آلوئه ورا)) در منزل هست.
❤طریقه مصرف خوراکی:❤
بچه ها این تجربه من هست برای خوردن برگ آلوئه ورا که براتون میگم...
اگه دوستان تجربه بهتری دارید لطفا بگید منم بلد بشم درست کنم...😊☝️
من برگ الوئه را رو برش میزنم، اون قسمت شیشهای شفاف رو حبه حبه میبُرم. برش باید کمی با فاصله از قسمت سبزش باشه. چون تلخی الوئه ورا دقیقا یک لایه در مجاورت پوست سبزش هست (همون لایه لزج مانند که خیلی هم حالت کشسانی داره)... پس دقت کنید خیلی نزدیک پوست رو برش نزنید..
حالا حبههای تهیه شده رو داخل یک کاسه میریزم و زیر شیر آب کاملا میشورمشون.... که کاملا اون مایع لزج مانند ازش پاک بشه...مطمن باشید بخش قابل توجه از تلخی الوئه ورا با این شستشو از بین رفته، ولی ممکنه کمی باقی مونده باشه که ۳ تا راه داریم:
۱- داخل کاسه رو اب بریزید و بذارید کمی حبههای الوئه ورا در آب بماند تا تلخیش بره. (البته گذر زمان شاید خواصش رو کم کنه)
۲- حبههای الوئهورا رو بعد از شستن بریزید داخل آب میوهتون ! اینطوری دیگه تلخیش قابل حس نخواهد بود...
۳- آب لیموترش تازه رو روی حبه های شسته شده ی آلوئهورا بریزید و نوش جان کنید... (عاشقشم!❤)
من روش دوم و سوم رو بیشتر دوس دارم چون مطمن هستم که خواص حبهها با گذر زمان از بین نمیره.
راستی!
در مورد اضافه الوئه وراها هم بگم بهتون!
بالاتر گفتم که دقت کنید برش زدناتون با فاصله از پوست سبزش باشه.. اما اون گوشتای اضافه نزدیک به پوستش رو دور نریزید... با قاشق کامل از پوست جدا کنید و بریزید توی میکسر. مایع یکدستی که بعد از میکس شدن بدست میاد رو بریزید توی قالب مربعی یخ و توی جایخی نگهداری کنید... هرروز یدونه قالب بردارید و دور چشمان و کبودیتون بمالید... عالیه!
امیدوارم مفید باشه این تجربه.❤
از همه دوستان خواهش میکنم اگه پیشنهادهای بهتری دارید که بتونیم برگ آلوئه ورا رو تازه تازه مصرف کنیم برامون بگید لطفا❤❤❤
ارادتمند❤