2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام دکتر کوهستانی و دکتر سجادیان و دکتر ارسطو اشتری مطبشون سعادت اباده.معرفی این دکترا به معنی تای ...

خیلی ممنون از وقتی که برام گذاشتی  

دکتر کوهستانی و ارسطو اشتری رو تابحال اسمشونو نشنیده بودم؟ در چه سطحی ان: متوسط، خوب ..؟

بچه ها کسی دکتر  مجتبی نادیان رو میشناسه

سلام من یه نفر میشناسم که باهاش عمل کرده خیلی خوب شده بود اونم خودش گفت دوسه تا از  فامیلاشون عمل کردن خوب بوده اینم رفته هزینه جراحی هم 6تومن شده بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون از وقتی که برام گذاشتی     دکتر کوهستانی و ارسطو اشتری رو تابحال اسمشونو نشنید ...

خواهش میکنم  درمورد دکتر اشتری اطلاع دقیقی ندارم فقط تو یه لیستی دیدم جزو دکترای کم ریسک هستن.دکتر کوهستانی ناراضی هم دارن ولی فک میکنم در مجموع دکتر خوبی باشن 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
ساعت 18:30 رسیدم مطبش، خیلی شیک و مجلسی یه برگه چسبونده بود به میز وسط اتاق انتظار کاملا ساده بود م ...

مرسی از توضیحاتتون

متاسفم که گفته عملتون نمیکنه؛ چون بنظر من برای آقایون بینی‌هاش خیلی مناسبه.

اگه دوس داشتید توی امضاتون مطبگردیتون رو بذارید شاید بدرد بقیه دوستان هم بخوره...

رجایی هم برای آقایون گزینه خوبیه بنظرم.. ولی هزینه اش بیشتره.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام من یه نفر میشناسم که باهاش عمل کرده خیلی خوب شده بود اونم خودش گفت دوسه تا از  فامیلاشون ع ...

وای عزیزم کجا بودی تو من رفتم پیشش همکار شوهرم دوسال پیش عمل کرده مریضاش خیلی بینیاشون قلمی بود ولی بد نبود الان چون اولین دکتره ک رفتم خیلی دو دلم هیچ اثری ازش تو گوگل و اینستام نیس شوهرمم میگه حساس نشو پیش همین عمل کن بره منم مشکل بینیم زیاده واستخونیه بشدت موندم چ کنم 

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

دوستان عزیز کسی نبود مثل من بعد عمل بینی فرورفته داشته باشه؟ من شهرستانم و فعلا شرایط تهران اومدنو ندارم میشه لطف کنید وقتی که میرید برای مطب گردی و مشاوره لز دکتر بپرسید برای فرورفتگی یک طرف بینی باید چکار کرد؟ و چرا دکتر کاری انجام نداده ؟ترمیم سرپایی هم میشه بعد ۶ ماه؟مممون میشم

دوستان عزیز کسی نبود مثل من بعد عمل بینی فرورفته داشته باشه؟ من شهرستانم و فعلا شرایط تهران اومدنو ن ...

عزیزم برای رفع فرورفتگی بینی دکترها فیلر میزنن. هرکسی به یک نامی اونو میزنه: ژل، کلاژنساز، غضروفساز، غضروف ترمیمی، ....

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
نظری در خصوص دکتر محمد حسین طاهریان کسی نداره؟ مطب گردیشو پیدا نکردم با تشکر

بظر من بهتره دنبال دکترهایی باشید که معروفترند و اطلاعات بیشتری ازشون قابل حصول هست. یا دکترهایی میشناسیدشون و امکان کسب اطلاعات در موردشون رو بیشتر دارید.

وگرنه کارتون سخت میشه و برای جمع‌اوری اطلاعات باید انرژی مضاعفی بذارید... تازه اگه تهش جمع‌بندی‌تون این باشه که بدرد بینی شما نمیخوره شروع مجدد این فرایند برای یک دکتر جدید کار خسته‌کننده‌ای خواهد شد...

خلاصه بنظرم زیاد دنبال "جرجیس" نباشید.

بظر من بهتره دنبال دکترهایی باشید که معروفترند و اطلاعات بیشتری ازشون قابل حصول هست. یا دکترهایی میش ...

اتفاقا من خیلی حساس نیستم، چون بینی ام یه بار شکسته و یه بارم اسیب دیده دنبال عمل کردنم وگرنه که پسرا زیاد به بزرگ یا کوچیک بودن بینی اهمیت نمیدن، مورد دیگه اینکه زیاد هم نمیخام هزینه واسه خودم درست کنم، نهایت هزینه 10 تومن میخام باشه.( در کل میخام شکستگی رو درست کنم و یکم هم این دماااااغ رو جمع و جورش کنم)

فک کنم دکتر های معروف تو این رنج نباشن، هستن؟

ابیانه،قارونی،ثابتی،بنیادی و میلادی رو شنیدم تو این رنجن، دارم تو سایت دنبال اطلاعات میگردم ازشون

اگه مورد خوب تو این رنج مد نظر واسه معرفی داری ممنون میشم

عزیزم برای رفع فرورفتگی بینی دکترها فیلر میزنن. هرکسی به یک نامی اونو میزنه: ژل، کلاژنساز، غضروفساز، ...

شایلین جان بنظرت کی این کارو میکنه من الان صورتم ی طرفه حتی باچسبم مشخصه آخه شنیدم ژل موقتیه و فقط غضروف پیوندی جواب میده

سلام عزیزم شما با خانوم دکتر امیدیان عمل کردید راضی هستید!؟  شما مشهدی هستید!؟

سلام. ببخشيد من راستش ني ني سايتو چك نميكنم فقط چون اين سايت سال ٩١ به من خيلي كمك كرده بود ، خواستم در واقع اطلاع رساني كنم در مورد عمل خودم. بله ، من با خانم دكتر اميديان عمل كردم و خداروشكر تا الان راضي هستم. مشكل تنفسي هم ندارم ولي واقعا نميشه روي يه بيني سه ماهه نظر داد اصلا. بايد تا يكسال صبر كرد كه ورمها از بين ميره . تا الانش من ايرادي تو بينيم نميبينم. 

دكتر پور صادق رو هم از بچه هاي مشهد كه سال ٩١ بودند شنيدم. حتي دو تاشون كه عكس گذاشته بودن خيلي قشنگ بود. ولي بايد ببينيد تو اين ٧-٨ سال هنوزم همونطوره.

¥نمونه كارهاي مطبش رو از نزديك بايد ببينيد چون خيلي فرق ميكنه با سايتشون.  

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
دوستان عزیز کسی نبود مثل من بعد عمل بینی فرورفته داشته باشه؟ من شهرستانم و فعلا شرایط تهران اومدنو ن ...

دوست عزيز تا يكسال هيچ دكتري هيچ كاري نميكنه. بايد صبر كني تا يكسال. چون خيلي وقتها ورمه و حتي اگر واقعا عوارض عمل باشه باز هم يكسال طول ميكشه تا شكل واقعي رو نشون بده كه بشه ترميم كرد. اصلا بهش فكر نكن بگو ورمه. من دو روز پيش مشت خورده تو دماغم فقط يكي دو ساعت حالم گرفته بود كه كج شده بعدش يادم رفت!!! تا يكسال بايد صبر كرد

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
2810