ورمه عزيزم.نگران نباش.
واتساپ خوبه ولي گنگ و شلوغ هست عزيزم.
راستش من چون نيتم اين هست كه حرفام شايد بعدا بدرد كسي از آيندگان نيز بخوره ترجيح ميدم هر تجربه يا حرفي دارم اينجا بگم چون اينجا ماندگار تر هست. (كمااينكه خودم با خوندن پيامهاي گذشتگان خيلي اطلاعات كسب كردم و ممنونشون هستم. (واقعا براي همه دوستاني كه روزي اينجا نوشتند و الان ديگه به سايت سر نميزنن هميشه آرزوي خير ميكنم) لذا ترجيح مي دم و البته پيشنهاد ميكنم موارد مهم و تجربيات با ارزشتون رو علاوه بر واتساپ، در اينجا هم ماندگار نگهداريد...)
نسيمي جان خوشحالم كه تا اينجاي كار راضي هستي عزيزم حتما هم همينطور خوب و عالي پيش خواهد رفت...
ميدونم حتما روي دكتر رجايي خيلي تحقيق كردي تا بالاخره به جمع بندي رسيدي و رفتي عمل.
لذا دوست دارم نظرتو در مورد اين موضوع بدونم:
راستش يه مبحث قديمي توي تاپيك هست در مورد خانمي بنام سارا كه ظاهرا ناراضي بودند از دكتر رجايي و پستهاشون تا جايي ادامه دار شد كه دكتر شخصا اومدند داخل سايت تا از خودشون و كارشون دفاع كنند. واقعا عجيب بود و سخته تشخيص اينكه اصل داستان چي هست و حق با كداميك از طرفين هست.
در آن زمان موضوعي تحت عنوان تزريق زياد كوتورن و پيري صورت و افتادگي پلك بعد از عمل توسط خانم سارا مطرح شد و يا مسائلي مثل استفاده از غضروف مصنوعي در دماغ بيمار يا نازك شده بيش از حد تيغه و استخوان بيني...
حتما خودت خوندي اينا رو توي سايت...
ميخوام بدونم نظرت چيه و در بررسيها و مطب گرديها ايا با فرد ناراضي و يا مشكلذار از عمل رجايي برخورد نكردي؟