شرح مشاوره با دکتر حسنانی:
آخ بچه ها ترکیدم از خنده.
یک جلسه بسیار فان و خنده دار داشتم با حسنانی!
چرا؟
میگم براتون:
ایشان یه دماغ برای من طراحی کرد افتضاح!
عکس دماغی که حسنانی طراحی کرده رو اوردم خونه به مامانم نشون دادم؛ ترسید!!! میگه اگه قراره این بشی من نمیذارم عمل کنی... 🤣
خیلی جالب بود!
خرطوم فیل رو این شکلی در نمیارن اخه... خخخخ
با ژست خاصی عکس نیمرخمو طراحی کرد و گفت: شما بعد عملت این شکلی میشی؛ بنظرم خیلی شیکه! نظرت چیه؟
گفتم ببخشید دکتر ولی بنظرم اصول زیبایی شناسی در اون رعایت نشده..چقد پروجکشنش زیاده 🤔
دوباره طراحی کرد... خنده دار تر از قبل!
گفتم: دکتر یه جوریه!
بیچاره مونده بود چی بگه!
(نوک دماغ رو گرد و بسیار ارتفاع بلند طراحی کرده بود. یه چیز افتضاح!)
یه عکس از سایت نوری نشونش دادم؛ گفتم این مدلی میخوام، کمی باریک و نوکدار. فکرکنم حرصش گرفته بود... گفت بنظرم این زشته...
خلاصه داستانی بود! خیلی اختلاف نظر داشتیم!
ولی همه سوالاتی که داشتیمو پرسیدم...
در مورد سوزاندن شاخک بخاطر حساسیت: حسنانی گفت به هیچ عنوان توصیه نمیکنم و کار غلطیه!
در مورد قوز بعد عمل گفت که نادر هست چنین چیزی، احتمالن دکتر خوب تراش نداده استخون رو که باقی مونده!
در مورد غضروف؛ گفت من غضروف پس نمیدم همه رو استفاده میکنم و نهایتا اگه مازاد باشه نیز کنار تیغه جوری جاسازی میکنم که بعنوان یک بانک غضروفی براتون بمونه واسه روز مبادا (خدایی نکرده تصادف و ...)
در مورد دارو؛ گفت فقط مصرف ویتامین ئی ممنوعه قبل عمل.
جمع بندی: سوای از مباحث فنی و تمیزی کار که قبلا توی مطبگردی تشریح کرده بودم براتون، بنظرم این دکتر در حوزه اصول زیبایی شناسی و تجسم چهره بسیار ضعیف هست و در قیاس با بقیه دکترهایی که من رفتم پایینترین نمره متعلق به ایشان هست!!
پایان😎